Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,
 
 
sunt client fidel la Ana de mai bine de 5 ani. Cu cateva zile in urma ne-am vazut din nou. Am cunoscut-o accidental la un eveniment organizat de o companie multinationala unde era partenara la eveniment a unui domn. Am povesti, am schimbat impresii si nimic mai mult. Ulterior la o noua vizita in Bucuresti, aveam chef de un pic de nebunii si am inceput sa caut pe net. Ajung la un site popular, unde vad pozele si am un sentiment de deja vu. Ma uit la recenzii (sunt un om pretentios), si vad lucruri frumoase scrise la adresa domnisoarei din poza. Imi incerc nororcul si o sun, prima incercare a esuat. Caut mai departe pe net, si nu stiu de ce dar tot la pozele ei ma intorc. O sun din nou, de acesta data imi raspunde. O voce calda si placuta la telefon, si interesata de ce am de spus. Stabilim locul si ora intalnirii - o invit la cina, dupa care sa mergem la hotel - accepta.
 
Ajung la restaurantul agreat si o astept la intrare. Apare domnisoara si am recunoscut-o de la evenimentul la care am, usor stanjenit ca v-a aparea si escorta. Ne uitam ochi in ochi o salut si se prezinta Ana Lucia. In acel moment am ramas fara cuvinte, stiind pe cine a insotit la evenimentul de cateva zile in urma.
 
Intram in restaurant si in primele minute liniste, nu stiam ce sa zic, noroc ca vine ospatarul si i-a comanda. Servim ceva pe viteza dupa care mergem la hotel. Ajunsi in apartament, povestim un pic, deschid o sticla de vin, o cutie de ciocolata, dezmotim admosfera, eu inca tot socat. Probabil ca a remarcat si ea, motiv pt care propune sa facem un dus.
 
Incep ostilitatile - cu o eleganta iesita din comun, ma dezbraca si ma lasa sa o dezbrac si sa ii descopar corpul. Intram la dus, unde cu mici atingeri m-a incins instantaneu.
 
Ne intoarcem in dormitor, unde pe parcursul a 2 - 3 minute (atat mi s-a parut mie) am facut dragoste, pt ca nu pot numi sex ceea ce s-a intamplat. A acceptat tot ceea ce am solicitat si in multe cazuri a anticipat ceea ce imi doresc. Noaptea a trecut foarte repede, avand loc mai multe reprize si de fiecare data a stiut sa dirijeze situatia si sa o faca sa fie placuta si mai mult decat satisfacatoare.
 
Spre dimineata, cu toate ca nu dormise de loc, a plecat aranjata si proaspata ca si cum atunci s-ar fi trezit din cel mai odihnitor somn. A fost prima experienta cu Anna, si ca vinurile care cu timpul devin tot mai bune, relatia mea cu Ana de-a lungul anilor a devenit foarte buna. Ne vedem de 3-4 ori pe an si de fiecare data acelasi grad de multumire. Pt mine ea este etalonul, si cu toate ca in permanenta incerc si alte domnisoare, le compar cu serviciile prestate de Ana.
 
Intalnirea avuta in urma cu cateva zile se inscrie in acelasi model, standardul fiind ca de fiecare data foarte ridicat. Prestatie impecabila, si fara a urmari ceasul. In multe ocazii mi-a fost jena pt cat m-a taxat vs timpul pe care l-am petrecut impreuna.
 
Saptamana viitoare voi fii din nou in Bucuresti si sper sa ne revedem.
 
Consider ca nu mai este cazul sa o descriu, pozele ei fiind disponibile pe mai multe site-uri. Intr-adevar, nu este un top model, dar este foarte ingrijita, are o tinuta eleganta, iar garderoba ei nu denota nici o clipa ocupatia, dar prin acest fapt pt mine o face si mai atractiva.
 
Note:
Aspect fizic (corp & fata): 9,5 (intotdeauna este loc de mai bine, cum spunea profu de fizica)
Oral: 10 (N si P dar facut fara graba cu simt, nu mecanic)
Normal: 10 - a facut tot ce am cerut sau mi-as fi dorit
Anal: 10
GFE 10+ (creeaza dependenta fata, mare atentie!)
Pret: la ultima intalnire a fost 2 1/2 ore la 800 lei
 
Concluzie: recomand cu mare caldura, pt cei care au buzunare suficient de adanci. Nu e pt toata lumea acesta fata.

 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...