beatrice bruneta 106 Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Disponibilă pana la ora 21.00😘😘😘 Quote Link to post
cocodor 24 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ceau Beatrice! Cât mai rămâi la Deva? Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Acum 57 minute, cocodor a spus: Ceau Beatrice! Cât mai rămâi la Deva? Nu știu exact 😁😁😁 Quote Link to post
adi432 132 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 An nou fericit Beatrice 🍾🥂🙊💋 Quote Link to post
xander92 11 Posted January 1 Share Posted January 1 O tipa care își face treaba... dar este prea rigida și nu știe sa se se facă plăcută 1 Quote Link to post
gabi12345 16 Posted January 1 Share Posted January 1 Acum 6 ore, xander92 a spus: O tipa care își face treaba... dar este prea rigida și nu știe sa se se facă plăcută Macar are curu mare si compensează Quote Link to post
xander92 11 Posted January 1 Share Posted January 1 Da are fundul bombat... dar cam atât Quote Link to post
gabi12345 16 Posted January 1 Share Posted January 1 Acum 1 oră, xander92 a spus: Da are fundul bombat... dar cam atât Eu zic ca e destul la o femeie acest criteriu Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 2 Author Share Posted January 2 Disponibilă pana la ora 21.00 pentru programări 😘 Referitor la comentariile de mai sus, nu cred ca sunt atat de rigidă pe cat credeți, adică eu incerc sa mă fac plăcută. Oricum mulțumesc de observații voi încerca să fiu mai dezghețată și mult mai plăcută pe viitor. Un an nou fericit tuturor!🥳🤗😘 Quote Link to post
gabi12345 16 Posted January 2 Share Posted January 2 1 oră în urmă, beatrice bruneta a spus: Disponibilă pana la ora 21.00 pentru programări 😘 Referitor la comentariile de mai sus, nu cred ca sunt atat de rigidă pe cat credeți, adică eu incerc sa mă fac plăcută. Oricum mulțumesc de observații voi încerca să fiu mai dezghețată și mult mai plăcută pe viitor. Un an nou fericit tuturor!🥳🤗😘 Eu nu inteleg cum ți a crescut fundul ala asa mare încă de la anii astia. O fi de la salata de biof Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 2 Author Share Posted January 2 1 oră în urmă, gabi12345 a spus: Eu nu inteleg cum ți a crescut fundul ala asa mare încă de la anii astia. O fi de la salata de biof Asa e felul meu de a fi. Cine ma place , ma place asa cum sunt . O sa va rog sa nu mai faceți miștouri pe topicul meu. Zi frumoasă! 1 Quote Link to post
xander92 11 Posted January 3 Share Posted January 3 Eu unul nu am făcut niciun mișto , doar ți-am spus aspectele care mai trebuie sa le îmbunătățești după părerea mea... crede-ma ca ești prea rigida Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 4 Author Share Posted January 4 Acum 12 ore, xander92 a spus: Eu unul nu am făcut niciun mișto , doar ți-am spus aspectele care mai trebuie sa le îmbunătățești după părerea mea... crede-ma ca ești prea rigida Acest aspect l-am înțeles, nu la tine m-am referit!😘😘😘 Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 4 Author Share Posted January 4 Disponibilă pana la ora 21.00 pentru programări 😘🤗😘 Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Disponibilă pana la ora 22.00 , ultimile zile la voi în oraș!🤗😘😘😘 Quote Link to post
didu_tzu 24 Posted January 6 Share Posted January 6 Neața! La Alba Iulia nu o sa vi? Quote Link to post
alecs1981 0 Posted January 6 Share Posted January 6 Buna. Prin Constanta cand mai vii? Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 7 Author Share Posted January 7 Disponibilă pana la ora 22.00 , ultimile zile la voi în oraș!🤗😘😘😘 Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 7 Author Share Posted January 7 La 06.01.2021 la 15:22, alecs1981 a spus: Buna. Prin Constanta cand mai vii? Momentan nu am drum acolo 😘 Quote Link to post
beatrice bruneta 106 Posted January 8 Author Share Posted January 8 Ultimile 2 zile la voi în oraș 😘😘😘 Quote Link to post
wladut21 26 Posted January 11 Share Posted January 11 La 01.01.2021 la 12:18, xander92 a spus: O tipa care își face treaba... dar este prea rigida și nu știe sa se se facă plăcută Eu cand am fost la ea,a fost tare draguta. Iar despre aspectul fizic... ceea ce tie nu ti se pare frumos altuia i se pare minunat. Mie imi plac cele mai plinute! Ar fi bine sa zic despre cele slabute ca sunt urate sau ca arata rau? Nu,nu ar fi ok! Atata vreme cat nu spune altceva decat ceea ce face si nu lucreaza cu poze false eu zic ca ete super bine. Quote Link to post
xander92 11 Posted January 11 Share Posted January 11 Eu nu am criticat aspectul fizic , ci doar rigiditatea ei și faptul ca nu este mai comunicativa Quote Link to post
meraviglioso 1 Posted January 11 Share Posted January 11 Buna Beatrice, mai esti in Deva si maine, luni? Quote Link to post
Recommended Posts