Sari la conținut

Maseuze independente


Postări Recomandate


  • Oras:One day here, the next day at church
  • Oras:One day here, the next day at church
9 minutes ago, legionarul said:

Daca vorbim despre acelasi salon, da era unul pe Ienachita Vacarescu! Era acolo o pustoaica, zicea ca are 19 ani, buna de pula rau! Dar facea doar masaj, nu si sex! S-a desfiintat de vreun an salonul!

Mai mult ca sigur vb despre acelasi salon, nu cred  ca de aceeasi fata. Nu stiu ce atitudine avea asta a ta  dar din pacate rar gasesti fete asa pustoaice care sa fie si cu chef de viata/ nebunatice/ implicate si prezente cu tine. Ele nu inteleg sistemul de fidelizare a clientului.

De 2-3 ani si pana acum o luna cand am fost la 3 fete de la SWEET PLEASURE( recenzii pe topicul salonului) am avut o pauza totala de masaj si de escorte. Si din pacate am pierdut contactul fetelor din trecut pe care le frecventam mai des, unele s-au retras. De aceea am si deschis acest topic. Si sa gasesc fete noi cum trebuie  e foarte greu.

Pana acum 2-3 ani am fost la multe fete zeci, chiar sute fara sa exagerez si totusi peste jumatate din experiente au fost bani aruncati pe fereastra, restul experiente decente, un procent foarte mic de experiente chiar frumoase asa cum ar fi normal sa fi fost toate si numarate pe degete experiente wow. Vreau sa spun ca fata asta de care intrebam eu e in top 3

Din pacate, cu timpul scade calitatea serviciilor foarte mult 

Mersi mult 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...