Sari la conținut

Blonda tatuata - servicii totale 0751597583


Postări Recomandate

  • Oras:Curvestii de sus
  • Oras:Curvestii de sus

Salutare baieti! E prima recenzie deci scuzati-ma daca omit ceva.
 Am fost la domnisioara in urma cu cateva ore si nu pot sa spun decat ca sunt probabil cei mai bine cheltuiti 100 lei. In primul rand este cea din poze, Fata este sociabila, nu te grabeste, halat 100 finalizarea iar ora 200 din cate imi amintesc, de anal nu am intrebat-o.

 ON - 10/10 nu sunt un mare fan al oralului dar ea face foarte bine (si nu a taxat extra pentru neprotejat ceea ce nu am vazut la altele)

 NP - 9/10 se implica, geme, singura problema e ca a durut-o intr-o pozitie si nu a stat mult in pozitia aia, restul a fost perfect.

 Dupa cum am spus ON a fost fara cost extra asemenea si cu finalizarea orala.

 Locatie este in spatele LPS-ului, apartamentul este mic deci nu cred ca e caz de guvid ascuns prin apartament cum am auzit la altii :))).

Link spre comentariu
  • Oras:Targu Jiu
  • Oras:Targu Jiu

Femeia e top, se vede ca a fost VIP candva pe bani mult mai multi,ce pot sa zic este acolo intre cam la 30 de ani,pozele sunt reale,chiar arata ca in poze,inalta nu are burtica,nu e slaba,dar nici grasuta,forme rotunde,ce pot sa va zic ca are o igiena ireprosabila,eu am fost pt un anal,sunt fan,nu am simtit nici cel mai mic miros, sau sa vad ceva pe prezervativ,credeti-ma pe cuvant 10+,NP nu am incercat, ON 9 se dedica cu deepthroat.Dupa parerea mea este sa nu ratati,mai sta cateva zile, la cum e orasul nostru,calitate superioara,dupa iar ne plangem cu toate rebuturile.

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

omuleom nu ai pierdut prea mult. am fost la ea.. prestatie mediocra.. plictisita. nu prea avea chef de schimbat pozitii.. parea deranjata cand i-am zis sa schimbam. eu acord nota 5 ca sa fie de trecere ca la scoala pentru prestatie😅. 8 pentru aspectul fizic. nu este pe gustul meu

Link spre comentariu

Salutare băieți! Am fost aseară la duduie și din păcate eu nu o recomand!

Am discutat la telefon serviciile și locația și în 5 minute am ajuns la destinație. ÃŽn fața blocului o sun sa-mi zică scara și ap și imi dădea "linie ocupată" ...am mai așteptat 5 minute sa ii sune telefonul. Reușesc să dau de ea, intru în garsonieră, tipa era îmbrăcată sexy, cur mișto, țâțe mari, dar din păcate atitudinea lasă de dorit. Imediat ce am intrat sună telefonul ei, răspunde fără probleme ii zice sa mai stea, probabil era client fidel ceva..din bucătărie se aude o voce de femeie, nu zic nimic, deja voiam sa plec dar am zis totuși să încerc și serviciile.

La oral stă bine, ii acord o notă de 8

La normal, praf...ori nu avea ori nu știe sa stea. Am pus-o capră unde am si finalizat în balon. La poziția capră stătea varianta 1, începătoare și strâmbă să se uite spre bucătărie..😅

Eu unu nu o sa mai revin la ea

  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut!!! La fel am patit si eu cand am vizitat-o pe Irina...!!! Parca dorea sa raspunda la toate telefoanele sa nu piarda nici un client...! Am vrut sa scap cat mai repede. Am ales un ON cu CIM... Totul pe rapid!!! La final cand ma imbracam, raspunde iarasi la telefon... Ii spune deja urmatorului sa vina in 3 minute iar eu nici nu ma imbracasem... O experienta total neplacuta!!! 

Link spre comentariu
  • Oras:Tg Jiu
  • Oras:Tg Jiu

Este ok si anal și orce vrei tu, este top geme frumos oral demential pozitii cum vrei vb frumos parca te cunoaste de o viata este curata arata de 10, este nr.1 acum în Tg Jiu, locație ușor de găsit, parcare, oricum are clientii ei , nu duce lipsă, eu o recomand ca fiind ff ok.

Link spre comentariu
  • Oras:Targu Jiu
  • Oras:Targu Jiu

Irina e top,nu e pentru oricine,si aici ma refer la caracter si toti taranii,femeia arata bine rau,e inalta fund bombat si adanca, fara celulita burta nimic,poti sa dai calumea nu cum fac alte fete stai ca pozitia aia nu stai ca ma doare etc...e top femeia,am scris mai sus si la anal,igiena impecabila.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Jiu
  • Oras:Targu Jiu

Guvidu e în mașină în parcare, o păzește ca zice ea ca e unul care o pandeste pe la usa de la intrare....

Daca ai sti si riscul lor, au fost femei batute,jefuite in oras...nu e asa usor nici pt ele mai ales cand lucrezi de la anumite ore peste 22:00. Ca nu stiti voi sau nu ati auzit despre lucrurile astea asta nu inseama ca nu se intampla,sunt fel si fel de nebuni eu stiu multe chestii din oras dar nu ma apuc sa le povestesc aici.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tg Jiu
  • Oras:Tg Jiu

Cu extra accepta orice, ai frate în ce da, inalta buna frumoasă sani grozavi numai cardanul sa te tina, accepta orice dimensiune, bile orice, zice ca e de prin zona dar nu spune anume de unde, poate stie cineva ceva despre ea, Eu i dau nota 10 la toate...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...