Sari la conținut

blondy giulia deplasarii ( dupa ultimul cuvant scris va puteti da seama ce ‘ specimen gasiti ) 0751579649


Postări Recomandate


https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blondy-giulia-deplasarii/f2i1h41gf81d7214di9dh3i1i80ie388.html

 

De etnice - pestisor in casa care iese cand vine vre-un doritor - locatie - vis a vis de liceul Chimic dar nu pe stanga cum se intra pe straduta ci in fata , bloc 300 sc A , ap 1 bis .

 

Am sunat , programat , o sun din scara si zice de ce nu m-ai sunat cu 15 min inainte ? 😂😂😂 cand intru pe hol fix din apartamentul ei iese pestisorul ...am trecut unul pe langa altul...iar ea ma astepta in usa - are un plus ca nu s-a ascuns dupa sa mai fiu nevoit sa fac un pas in casa sa o vad !

Ma uit la ea ...si imi zice : daca vrei sa nu ramai asta e 😂 ( a vazut ca am dat nas in nas cu - pestisorul ) ...apoi ii zic : il anunt sa vina in casa sau il suni tu ? A ramas ca il va suna ea ...ies din bloc ...-pestisorul proptit in fata scarii astepta agitat poate poate mai pica vre-un fraierica sa faca bani de o punga de pufuleti !

 

Fata si atitudine de - șatra / e de etnie , blonda spalacita , tunsa scurt cu parul prins si nespalat , 1,50 cu toc de 20 - in poze e papusa iar in fata usii matusa ...

 

PAS pt mine !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...