Sari la conținut

0759876582


Postări Recomandate

  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:USA
  • Oras:USA

I-am facut eu o vizita impresionat de pozele pe care le-am vazut pe publi si aici.

Actiunea a inceput cu telefonul de rigoare, locatia la Piata Mare, disponibila. Ajuns la ea m-a intampinat fata din poze, draguta, finuta si cu niste sani superbi. Am luat un numar cu 100 cu oral neprotejat si normal protejat.

Mers la clatirea de rigoare, primit prosop curat unde m-am cam spalat cu apa rece de am ramas cu gogu intrat la apa. :) M-a poftit in pat, sa stau pe spate, nu tu preludiu, o mangaiere, un sarut si a trecut la oral, fara atentie la zonele adiacente desi stau bine cu igiena, adica sun ras conplet, nu am floci. M-a intrebat dupa 2 minute daca vreau sa trecem la normal, i-am spus sa mai stea tot la oral, iar dupa alte 2 minute tot ea a luat initiativa si a pus guma. In timpul asta am reusit sa mangai un san, fara sa am acces si la pasarica si fara sa o vad macar pana la acel moment. I-am spus ca vreau LOT si a urcat, moment in care i-am vazut si pasarica o clipa, dealtfel frumoasa si a inceput actiunea cu ritm bun dar fara nici un artificiu, fara opturi, fara o sarutare, doar mangaieri pe sanii aceia superbi, si parca si gogu dadea semne ca se inmoaie, ca oricum nu era intarit la maxim, dupa oralul slabut si LOT mecanic. A obosit si am trecut la mama iedului unde am tras tare si am finalizat in balonas, fara sa am priveliste de ansamblu a pasaricii, ci doar al fundului, dealtfel frumusel.

Aspect: 9 (frumusica foc)

Oral: 6

Normal: 6,5

Locatie: 8

Baie: 7 (nu a curs apa calda)

Concluzie: de revenit doar daca vrei sa ai ceva frumos, la servicii trebuie sa mai lucreze mult, GFE lipsa totala, fast-fuck cu alte cuvine (adevarat ca nu m-a grabit, dar nimic care sa ma retina mai mult)

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...