criss007 248 Posted Friday at 08:35 AM Author Share Posted Friday at 08:35 AM Disponibilă pana la 02:00 va aștept 😘🥰 Quote Link to post
sofer100 70 Posted Friday at 04:34 PM Share Posted Friday at 04:34 PM Sambata dupamiaza activezi? Quote Link to post
criss007 248 Posted Friday at 05:54 PM Author Share Posted Friday at 05:54 PM 1 oră în urmă, sofer100 a spus: Sambata dupamiaza activezi? Buna da sunt și sâmbătă Lasă-mi mesaj pe watsapp și stabilim pupici 😘 Quote Link to post
criss007 248 Posted 9 hours ago Author Share Posted 9 hours ago Disponibilă pana la ora 00:00 va aștept cu drag 😘 Quote Link to post
ionut011 1 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Salutare! Am vizitat această domnișoara pentru a-2a oară , programat la 14:30 , am ajuns in zona newton , nu mai activează pe Moldovei . Am ajuns la ușa , m-a primit intr-o lenjerie intimă roșie super sexy , după ce m-am făcut comod m-a întrebat dacă vreau sa fac duș , am ales sa fac deoarece eram după drum . Am ieșit din dus , ea deja m-a aștepta dezbracata in pat , probabil Fiind o chimie foarte buna între noi deoarece eram la a 2a vizita , am simțit-o foarte implicată Am început cu un 69 apoi am mai continuat puțin făcându-mi oral , după care am trecut la mai multe poziții , chiar ia voia sa încercam mai multe poziții , după vreo 20 minute am finalizat. La final am stat puțin de vorba și după am plecat . Note: Locatie: 10 apartament curat , prosop curat la duș , curățenie , gel de duș. Nimic de reproșat GFE: După părerea mea personală pot sa acord lejer nota 10 OP: Am rezistat cu greu , face atât repede cât și încet , depinde cum vrei , nota 9 , dacă făcea Deepthroat avea 10 . NP: Schimbat mai multe poziții , nimic de reproșat , la partea asta din partea mea are nota 10 Achitat : 150 lei pentru o finalizare , chiar merita . Recomand oricând dacă sunteți oameni Civilizați și cu bun simt , eu sigur am sa mai revin dacă o sa mai am trecere prin Iași și a3a oară Te pup Criss , sper sa ne mai revedem !😘 1 Quote Link to post
criss007 248 Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Acum 50 minute, ionut011 a spus: Salutare! Am vizitat această domnișoara pentru a-2a oară , programat la 14:30 , am ajuns in zona newton , nu mai activează pe Moldovei . Am ajuns la ușa , m-a primit intr-o lenjerie intimă roșie super sexy , după ce m-am făcut comod m-a întrebat dacă vreau sa fac duș , am ales sa fac deoarece eram după drum . Am ieșit din dus , ea deja m-a aștepta dezbracata in pat , probabil Fiind o chimie foarte buna între noi deoarece eram la a 2a vizita , am simțit-o foarte implicată Am început cu un 69 apoi am mai continuat puțin făcându-mi oral , după care am trecut la mai multe poziții , chiar ia voia sa încercam mai multe poziții , după vreo 20 minute am finalizat. La final am stat puțin de vorba și după am plecat . Note: Locatie: 10 apartament curat , prosop curat la duș , curățenie , gel de duș. Nimic de reproșat GFE: După părerea mea personală pot sa acord lejer nota 10 OP: Am rezistat cu greu , face atât repede cât și încet , depinde cum vrei , nota 9 , dacă făcea Deepthroat avea 10 . NP: Schimbat mai multe poziții , nimic de reproșat , la partea asta din partea mea are nota 10 Achitat : 150 lei pentru o finalizare , chiar merita . Recomand oricând dacă sunteți oameni Civilizați și cu bun simt , eu sigur am sa mai revin dacă o sa mai am trecere prin Iași și a3a oară Te pup Criss , sper sa ne mai revedem !😘 Mulțumesc te mai astept Cu drag 😘 Quote Link to post
Recommended Posts