Jump to content

0727314653 - Masaj Eminescu


Recommended Posts

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/maseuze-sexy/h3193g6h45ed7431189iie2d208g7180.html

Incepe ziua intr-un mod relaxant, pozitiv. Salonul nostru te asteapta, cu cele mai multe si frumoase fete.Alege-ne pe noi, daca vrei sa ai de unde alege.

O experienta pe care fiecare barbat merita sa o traiasca macar o data in viata! Inainte de a incerca serviciile noastre, nu uita ca placerea noastra este de a-ti oferii tie placere.

programari:0727314653

Mihai Eminescu 71 Arad

 

Am găsit anunțul asta și cum pe Arad imediat sare în ochi ceva nou... Ca doar suntem ditamai metropola, hai sa sun. Mai ales ca în poze sunt fete atrăgătoare, de sex asa pe viteza și în scârbă, n am chef, un masaj bun ar fi bine venit.

Imediat răspunde cineva, foarte frumos și detaliază preturile. Din câte știu, pe aici, 90% stau și culeg informații asa ca le dau eu dacă tot am fost

120 lei "ora" de masaj de la ora 15 pana la 18 parca, dacă ma înșel, ma înșel cu maxim o ora.

150 lei "ora" pana la 24 sau ceva de genu... Și 200 de lei de la 24 pana dimineața, sau în mare cam asa. Orientativ, ca cine a stat sa tina minte detaliile.

Asa.

Ma duc.

A mai fost acolo salon, și cred ca tot a lui Claudiu parca se numea, mai avea și în Timișoara și în Arad saloane.

Înăuntru 3 fete, una ocupata, 2 disponibile.

Aspectul fetelor, sa fiu gentleman.. Fiecare după gust și preferințe. Foarte sociabile și ok,nu sunt cele din pozele de pe publi, nu sunt fotomodele, nah.. Fete ce le vezi zi de zi, aspect normal.

Acuma, ce nu mi a plăcut.

120 lei ora la telefon s a transformat în 45 minute masaj relaxare și erotic, bun. Însă de fapt au fost aprox 30 minute cu tot cu dus.

Masajul.... A fost ok, se putea mult mai bine, dar deja nu mai am așteptări de asa natura... M am resemnat ca nu mai exista fete ce știu sa facă un masaj erotic de calitate. Masaj " asa și asa" mai găsești ca să pleci cât de cât happy.

În rest... A fost curat, foarte bine primit, atmosfera relaxanta, ok.

  • Like 5
Link to post

Salut,

Incurajat putin de relatarea colegului am decis sa merg si eu la acest nou salon, spun nou pentru ca e renovat complet si arata fb cu toate ca in trecut la aceasta locatie a mai functionat un salon(cu bune si cu rele).

Un salon corect, cu fete amabile si as putea spune profesioniste in ale masajului.

Au fost  doua fete(mi-au placut amandoua) asa ca alegerea a fost simpla si intr-un final si reusita.

Masaj de relaxare +  masaj erotic bun  si eficient.

Pretul de 120 lei m-a surprins putin(am crezut ca am sa gasesc o <bomba de salon>). nu a fost deloc asa. Nu stiu la ca s-a gandit managerul dar parerea mea e ca acest pret,, de promovare,, este o gresala.

Am fost multumit. O sa mai merg.

Parerea mea despre acesta experienta poate fi una subiectiva(eu m-am simtit bine)  asa ca nu ma costa nimic(am economisit 30 de lei fata de alte saloane :) sa o impartasesc cu voi. 

Link to post

Am reușit sa dau de FB salonului, Ti Amo ii spune, tarifele sunt in funcție de ora la care vrei sa mergi între 120 și 200 de lei întrarea ma gândesc ca dacă vrei ceva extra opțiuni se discuta direct pe camera. Am întrebat dacă se poate face ceva în plus dar mi s a zis ca nu.

Link to post
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...