Sari la conținut

Maria noua in domeniu 0758779690


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Buna sunt Maria. Sunt noua in orașul vostru. Te aștept in locația mea pentru a ne cunoaște mai bine. Cer și ofer seriozitate și igiena

 

Serviciile mele sunt:

 

-sex normal DOAR protejat

-sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

-FK in funcție de igiena

-masaj erotic

-69

-deepthrout

- cunilingus/anilingus pasiv

Accept și cupluri

 

Tarife:

-100 lei finalizarea (maxim 30 min)

-200 lei ora (maxim 2 finalizări)

 

Fac și deplasări la domiciliu clientului/pensiune/hotel :

-250 lei ora (maxim 2 finalizări)

 

Mă puteți contacta și pe whatsapp pt alte detalii.

Va pup și va aștept 😘

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Ok well well,foarte mulți îmi scriu pe whatapp ok înțeleg nu zic nimic ,îmi cer o mie și una de poze apoi îmi spun ca sunt fake .Si mă amenințati ca îmi face-ti recenzie rea ,dragilor eu nu sunt vreo grasa plină de complexe chiar mă afișez cu pozele mele .Nici măcar nu ați fost o data la usa mea ,nici sa nu zic la mine și deja mă vorbiți de rau .Imi cereți poze dar dacă multora le trimit poze dovezi și nu pot sa le raspun fix in minutul 2 ,gata deja sunt fake .Sa nu mai zic ca as avea “pești†sau sunt “ protejata ,nu sunt dacă vreau sa fac un ban nu vreau sa îl împart cu nimeni ca asa mă angajam la un puf :)).In legătura cu tenul meu dacă nu va place înțeleg gusturile nu se discuta dar ,nici nu ați vorbit cu mine doua cuvinte și mulți mă blochează .In condițiile care eu poate nu am timp sa răspund la toți in același timp .In fine nu contează ,sunt o fire prea iertătoare și nu pun la suflet .Va aștept la mine ,va asigur ca nu va pare rau â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜

Link spre comentariu

Azi la ora 14 am vizitat domnisoara undeva zona coresi .am fost cam presat de timp asa ca am stat doar la o finalizare care a cu un on in poz 69...despre domnisoara pot spune ca arata mult mult mai bine decat in pozele prezentate..este un inger de fata care vorbeste frumos si plina de bun simt... locatie 10 .ON 10 .FK 10 .pasarica curata 10. De revenit eu decate ori am rimp...fata merita vizitata

Link spre comentariu

Am vezitat domnița.

Zona Avangarden Coresi, zona cu blocuri noi, numerotate cam straniu , eu m-am cam rătăcit, noroc că domnișoara a fost foarte răbdătoare și amabilă și m-a îndrumat sa găsesc locația.

 

 

Nu fac aprecieri cu note, dar per total a fost o experiență foarte plăcută. Domnișoara e amabilă, pozitivă gen 'jucăușă', foarte amabilă se straduie să facă atmosfera plăcută, fără fițe fata. Că înălțime 1,56m dar îi stă bine,are forme frumoase, tenul pielii închis și bronzat o prinde foarte bine, foarte sexi;)ochi seducatori. Acțiunea în sine a fost foarte incitantă, m-am simțit bine mie mi-a plăcut s-a simțit și ea bine , priveliști frumoase, e îngrijită pune accent pe igienă.

Fata merită vizitată, și merită o atitudine pozitivă așa cum și ea se straduie să ofere.

Plus că are tarife foarte decente 100F/200H. Merită! De revenit, eu da.

Link spre comentariu

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Trecut ieri in vizita pe la Maria, nume de cod kinder, atat din cauza staturii (1m 55cm) cat ai datorita faptului ca este o dulceata de fata. Locatia in coresi, cam greu de gasit datorita numerotarii dubioase, apartament nou, curat, cu tot ce ai nevoie pt actiune.

Fata noastra este cea din poze dar in realitate se prezinta peste ele, dupa cum zice si ea nu este foarte fotogenica. Ochii si privirea te capteaza si te seduc.

Servit cu un pahar de apa, socializat putin dupa care am trecut la actiune. Inceput cu un preludiu usor, mangaieri, sarutari usoare, fk nu face sau n-a fost cazul pentru prima intalnire, aflu data viitoare :P

Mutat de langa blatul din bucatarie pe canapea unde am continuat actiunea. Mare plus ca se umezeste natural, nu foloseste lubrifiant ca in alte parti unde am vizitat. Schimbat 2 3 pozitii dupa care am finalizat intre sanii ei frumosi in timp ce ma privea in ochi.

Dupa igenizare m-a invitat sa mai raman la povesti cu ea, un caracter foarte interesant si deschis, ai ce vorbi cu ea. Cadoul a fost oferit la final, din proprie initiativa, cat am stat cu ea nu m-am simtit presat de timp si nici nu s-a atins de telefon.

De recomandat, absolut, fata merita atentia noastra.

Maria, sper sa ne revedem curand :*

Ciocane tari va urez!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...