Sari la conținut

Maria noua in domeniu 0758779690


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila

Deplasări la hotel în Predeal faci? Dacă ai un răspuns afirmativ un preț te rog frumos?. Îți mulțumesc pentru răspuns anticipat.

Povestea unui bărbat care adoră sexul" 
Dragi cititori, Astăzi doresc să vă împărtășesc câteva gânduri și sentimente despre una dintre cele mai intense și pline de viață aspecte ale existenței umane: sexul. Pentru mine, sexul nu este doar o plăcere pasageră, ci o adevărată sursă de bucurie și conexiune cu partenerul meu.  De la început, vreau să subliniez că ador sexul. Sunt un bărbat care știe să aprecieze frumusețea intimității și care se dedică în totalitate experienței senzuale. Îmi place să ofer clipe de neuitat partenerului meu, să descopăr noi frontiere ale plăcerii și să conturez împreună noi experiențe senzuale.  Întrebat despre aspectele specifice legate de mine și de plăcerea mea pentru sex, aș spune că mă definesc prin atenția la detalii, dorința de a explora fantezii noi și abilitatea de a citi cu sensibilitate semnele pe care mi le transmite partenerul meu. Pentru mine, sexul nu este doar o activitate fizică, ci o formă de comunicare profundă și autentică.  Ce m-a determinat să iubesc sexul în mod pasional? Motivele sunt diverse și bogate în experiențe care m-au condus către această formă de expresie a intimtății. Fie că vorbim despre momentele de tandrețe și pasiune, despre gesturile mici care conturează un moment de complicitate sau despre explorarea diferitelor nuanțe ale senzualității, sexul este pentru mine o cale către autocunoaștere și eliberare emoțională.  Îmi place să definesc experiențele mele sexuale ca fiind o combinație între \"hard\" și \"soft\". Știu să fiu pasional și intens, dar și rafinat și atent la nevoile și dorințele partenerei mele. Pentru mine, echilibrul dintre aceste două aspecte este cheia unei experiențe senzuale de succes.  Așadar, dragi cititori, vă invit să descoperiți și voi magia unei vieți sexuale împlinite, să explorați cu curaj limitele plăcerii și să vă dedicați trup și suflet unei experiențe senzuale autentice alături de partenerul vostru.Viața este prea scurtă pentru a nu trăi intens și pasional! Cu dragoste și căldură,b24ud

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Mâine de la ora 10:00 va aștept la mine

 

100 -masaj erotic

-sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

-FK in funcție de igiena

-masaj erotic

-69

-deepthrout

- cunilingus/anilingus pasiv

Accept și cupluri

 

Tarife:

-150 lei finalizarea (maxim 30 min)

-200lei ora (maxim 2 finalizări)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Sunat muista, titulara anunțului, am întrebat politicos dacă face ON și a zis ca să o fut pe mama, nu am înțeles dacă mama mea sau a ei ca a închis brusc. Dar am înțeles asa.. Ca e o tiganga frustrata "Black's life's matters..." sau nu... Care probabil a fost abuzata de tata/frate/unchi/var la 12 ani și acum vrea un ban sa se "realizeze". Pararea mea... Nu consumați timp sa o sunați. Îmi plac curele care oferă ceva de ce plătim, dar asta a fost o risipă de 2 min la tel.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Prin spate...
  • Oras:Prin spate...

Ei na, suna tu acum și spune ca vrei ON, și te baga în mă-ta, ea nu eu, desi.. ÎN FINE te convingi simplu :)

puțin probabil sa se întâmple asa ceva din partea inei fete. Pentru ca a doua zi sunt la ea pentru o programare. Una scurta, de 5 secunde!

Poate a avut gagica o seara mai nașpa. Eu am fost la ea si de aia zic ca pare ok. Acum nu contest nici ce zici tu... Dacă sr mai plâng vrso 2-3 futaci atunci asa o fi.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Dragul meu ți-am spus frumos cu subiect și predicat “ te rog citește pe forum “ de 3 ori ,poate eram într-un loc public “if don’t know” dacă o ardem așa pe engleză ! Poate am și eu o seara mai nașpa mulțumesc pentru cine a spus ,așa și este când suna foarte mulți frustrați și fac programării și “guest what “ nu mai vin .Repede nu va convine ceva ,scrii pe forum aici se vede câta viața socială ai ! Îmi cer scuze din nou !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Dragul meu ți-am spus frumos cu subiect și predicat “ te rog citește pe forum “ de 3 ori ,poate eram într-un loc public “if you don’t know” dacă o ardem așa pe engleză ! Poate am și eu o seara mai nașpa mulțumesc pentru cine a spus ,așa și este când suna foarte mulți frustrați și fac programării și “guess what “ nu mai vin .Repede nu va convine ceva ,scrii pe forum aici se vede câta viața socială ai ! Îmi cer scuze din nou !!!

M-a scuza-ți pentru greșelile pe care le-am făcut !

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

O înțeleg ,dragul meu nu este vorba ca m-a suna neaparat toți frustrații .Problema sta in felul următor dacă eu ii explic domnului “nu pot vorbi “ sa citească de pe forum tarifele .Poate eram in public și poate eram cu familia nu puteam sa înșirui tarifele la telefon ! In legătura cu “țiganii “ și “rasismul “ gata nu va convine când va dam puțin replica suntem rai “jegoși și nesimțiți “ .Dar precum cred ca știți cum sunt și țiganii rai și țigani buni așa pot fii și romanii .Ma doare sa aud chestii precum as fi fost “abuzată “ de tatăl meu sau alte rude sa fac și eu un “ ban “ .Poate mulții se mai nasc încă 10 ani și nu au familie ca a mea .Foarte urat sa îmi jignească familia ,in condițiile in care eu nici decum nu m-am referit la familia lui .

Dacă tu așa crezi îți respect părerea .

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...