Sari la conținut

noua pentru tine 0734485406


Postări Recomandate

  • Oras:Galați
  • Oras:Galați
Acum 6 ore, menlake a spus:

in a 5.a poza, cea intinsa in pat, a mai observat si altcineva ca e sedinta foto 2d? se observa un telefon rosu..

Putea sa fie telefonul in care isi tine numarul personal... eu am intalnit mai multe escorte care aveau cate doua telefoane

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am prins-o pe duduia de curând în Buzau. Pe scurt, e foarte drăguță, aspect ok, dar serviciile praf, deși am avertizat-o sa nu o aud cu vorbe de murit pula de la început 😂😂😂. De ex: hai ca sa sculat sa pun guma ,  auuuu nu pune mana la pussy ca ma doare, auuu  nu ma apuca asa de tate k ma doare, nu fac pozitia x ca ma doare, hai încearcă să termini, a cam expirat timpul... mai vreti si altele ? 😁 nu dau note ca nu merita nimic genul asta de jegoase. Clar NU RECOMAND ASA RABLA!

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Centru
  • Oras:Centru

Ultimele poze cu fata satena ma indoiesc ca sunt ale ei. Eu am prins-o la inceputul toamnei cand era blonda si in anunt si in realitate. Locatie (pe atunci) la M-uri pe cosbuc. Colega cu cele doua tzatzoase care pun poze cu fatza pe care nu stiu din ce motiv, le-am tot evitat. Anna Blonda (care cam merge) si cea Bruneta care schimba pozele des si ii apare si fata. 

Din ce-am inteles asta mica e de la craiova (si cred ca toate) iar cine are mai multa experienta la asa ceva miroase imediat o dracoaica pescarita la drum mare. Cel putin asta e senzatia pe care mi-a oferit-o mie iar tatuajul cu nume de baiat de pe piept nu o ajuta prea mult.

 

Nu vreau sa fiu inteles gresit, pentru ca atunci cand am vizitat-o avusesem o pauza extrem de luunga, am dat un ban in plus si am umplut-o. (din pacate doar in cauciuc) Ca nu a acceptat prea multe, asa ca m-am simtit bine. Dar cu prietenele ei vorbarete si cu sentimentul pe care mi l-a dat ca e urmarita non-stop nu prea iti vine sa revii.

 

La 100 lei pentru unul din cele mai Fast Fucking si multe comentarii pe langa (ca nu asa; nu asa; stai ca o bag eu) merge incercata o data.

 

E pacat pentru ca tigancusa e frumoasa tare la fatza, iar la corp e slabuta si cu carnea moale.. Na!  Dar daca muncea singurica si se si implica ar fi fost belea.- De asta zic ca merita incercata, iar pentru doritorii de tzatze mari, la colegele ei le gasiti pe cele mai mari !! Cred ca inca muncesc impreuna pentru ca anunturile dispar simultan si apar tot impreuna. 

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...