Sari la conținut

rossa doolce 0768587423 Maryana

Postări Recomandate

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Va astept cu drag ! Va pup

Asteapta mult si bine! 😂

• Minus 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Bună !! Vă astept să sunați la nr 0760446259 ! Detaliile se vor spune la telefon!!

• Telefon: 0720123456
  • Oras:Buzau
  • Telefon: 0720123456
  • Oras:Buzau
Postat

Punctul meu slab: curiozitatea.

Am sunat tipa, era disponibila si avea si camera la gara (intim), eu aveam "fereastra" deci i-am facut o vizita.

Tipa (Mary) este bruneta, sustine ca e de la bronz, este tatuata, varsta 20+, 1.70, binisor proportionata, exceptie fac sani care sunt mici, uscati, paliti.

Comunicare: nota 4/10.

Tipa grabita executa un oral neprotejat si bunicel dar fara cim.

Schimbat 2-3 scheme de jiu-jitzu.

100/1nr. si 150/2nr.

Nu mai revin si nu recomand.

• Like 2
  • Oras:buzau
Postat

Bună !(tanar_si_nelinistit)!!!

Am sânii așa mici și uscați cum spui tu deoarece am un copil ! Voi niciodata (unii) nu sunteți mulțumiți de nimic (preț/servicii etc) lucrez in bz de aproximativ 3anii ! Nu sunt țigancă ....dacă sunt bronzata asta la voi ar insemna ca sunt din simileasca :)) ! .....o zi buna !

Postat

Bună !(tanar_si_nelinistit)!!!

Am sânii așa mici și uscați cum spui tu deoarece am un copil ! Voi niciodata (unii) nu sunteți mulțumiți de nimic (preț/servicii etc) lucrez in bz de aproximativ 3anii ! Nu sunt țigancă ....dacă sunt bronzata asta la voi ar insemna ca sunt din simileasca :)) ! .....o zi buna !

mai printesa,daca ai sanii mici si uscati pt ca ai copil,stai acasa si creste copilu.ce te oparesti asa?omul a spus ce a vazut,si se pare ca a avut dreptate.si apropo de multumire...tu daca ai plati 100 de lei pt o pula sculata si apoi ai gasi o flescaita,cum te ai simti?asa si noi, platim pt ceva si cand ajungem acolo e altceva(de ex sani mici si uscati sau prestare de cacat).asa ca abtine te...

Postat

Scumpa carina bz, nu te supara, baiatul ni te-a descris exact asa cum esti pentru ca de aceea este acest forum. Si daca tot suntem la detalii, tu nu-ti mai schimbi varsta deloc? Ca si acum 3 ani tot 20 de ani aveai... Nu ca asta ar avea vreo relevanta. Sa stii ca mie imi plac si curvele de 25-30 de ani. Nu stiu de ce toate va opriti la varsta asta de 20.

Postat

Dar voua nu prea va convine nimic ..aia e asa aia are sani nustiu cum ..mary ca e fitoasa eu nu prea as crede o cunosc de putin timp dar e o fata de treaba ...la voi nu va mai uitati chiat trebuie sa va suportam mirosuri si toate fitele (unora)

Postat

Dar tu ce ai facut draga?Te-ai rebranduit iar pe-aici pe forum cu un alt cont ,pe langa celelalte 3-4 care le mai ai?

Dar cum se spune prin popor .. "Curva-si schimba contul ,dar naravul ba" :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...