Sari la conținut

rossa doolce 0768587423 Maryana


Postări Recomandate

  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Vad ca nu ne invatam minte...! A revenit in activitate Rosadolce.... Am citit recenziile si parerile domnilor care au intalnit-o sau care au comunicat cu ea in vreun fel pana acum, asa ca sa nu spun ceva care sa supere pe care va. Pai, fata asta este jalnica, aroganta, neserioasa. Prestatia este mediocra. Conduita ei in prezenta clientului este a unei increzute. Prietenul Gazzon spunea mai sus ca a obtinut de la ea un oral protejat in masina cu 60 de lei... Si, culmea, parea multumit.

Si ajung acum la ceea ce voiam eu, de fapt, sa spun aici:

Fetele astea isi bat joc de noi prin serviciile pe care ni le ofera, sau maidegraba nu ni le ofera, pentru ca unii dintre noi le acceptam asa cum sunt: cu marlania si inganfarea lor. Ba ne mai si indragostim de ele...! Si unii sunt in stare sa le dea 200 lei doar asa ca le-au dat "buna ziua".

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

va salut...fata mi sa parut ok in uma cu ceva timp cand m-am intalnit cu ea..o luam din pacare de la rm.sarat..mergea in masina,nu figuri nimic nu mi sa intamplat di ce se spune pe forum despre ea..era foarte de treaba,,conversa si era gfoate atenta cu mine in special nu stiu cum se comporta cu altii...o singura data ne-a deranjat un nene pe camp...cica e foarte multe prezervative pe locu-l lui....:P

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Initial mary a lucrat pe undeva pe la iesire din Ramnicu-Sarat. Acolo au descoperit-o baietii.

A venit fata in Buzau, a crescut preturile si-a diminuat atentia fata de client. Adica atunci cand te duci la ea iti spune ca nu-I place nu stiu ce pozitie..., la oral nu are rabdare, vrea ca clientul sa termine cam in 20 secunde..., ba ca nu se dezbraca ca iii este frig..., ca daca nu-ti convine... du-te in alta parte...! si alte alea.

Hai, Mary, sa vedem cum te-ai schimbat, dupa cum spuneai tu mai sus.

Cine stie, poate nasterea o face pe o curva sa fie mai intelegatoare...!!! Mi se pare ca tocmai ai iesit din postnatal...

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Da inainte lucram in Ramnic ! Dar eu fiind din buzau am ales sa lucrez din nou aiki :) si alea k dezbracatul....pe masina ...e aiurea...pe o camera e normal sa te dezbraciim..si akum prestez orice poziitie...lucrez si orl nep..fara finalizre ...inainte nu prestam asa cva...dar na ce sa zik ....cu.i ii place revine.sau macar incearca .macar nu mai fiti asa rai ....nu sunt figuranta sau kum spun altiii.sunt o tipa normala...parerea mea :)

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Ora 9 dimineata...!!!

Tare sunt curios, Cliffenger, daca se va trezi Mary la aceasta ora asa de matinala pentru astfel de persoane ca sa te serveasca...

Genul asta de fete sunt active cam dupa pranz. Ora 9 pentru ele inseamna cam ora 4 dimineata pentru mine.

Oricum, success si sa ne spui si noua cum a fost, daca ajungi la ea... ... .

Link spre comentariu

  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

As vrea sa va dau si eu niste informatii despre "domnisoara"...am trecut de vreo 2 ori pe la ea ... in zona Rm .. figuranta , odata a plecat pe motiv ca "imi dau drumu greu" ..si a zis ca nu sta o fata de la strada 20 de minute pentru 30 ron / cat era un oral.. NU O RECOMAND !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...