Sari la conținut

0765305322 BBW


atletic

Postări Recomandate

Vizitator matrakci76
Reputație: 0
Am fost eu la ea in Focsani de doua ori, tipa nu e grasa e obeza are bine peste suta de kg dar ca meserie e beton, suge pula intr-un mare fel de zici ca iti inghite coaiele pur si simplu sta cu ea in gat minute bune. Eu am punctat si un anal si iti zic ca la cat este de mare are un anus foarte stramt si geme frumos in pula la anal, eu cred ca ii place sa se futa in cur. In pizda nu am avut curaj si cred ca nici nu aveam nici o sansa la cat este de mare, are o burta care atarna pe pizda 🤮 dar pt o muie si un anal merge. Fata e navetista pe ruta Bz, VN, NT,SV.
Link spre comentariu

Am fost eu la ea in Focsani de doua ori, tipa nu e grasa e obeza are bine peste suta de kg dar ca meserie e beton, suge pula intr-un mare fel de zici ca iti inghite coaiele pur si simplu sta cu ea in gat minute bune. Eu am punctat si un anal si iti zic ca la cat este de mare are un anus foarte stramt si geme frumos in pula la anal, eu cred ca ii place sa se futa in cur. In pizda nu am avut curaj si cred ca nici nu aveam nici o sansa la cat este de mare, are o burta care atarna pe pizda dar pt o muie si un anal merge. Fata e navetista pe ruta Bz, VN, NT,SV.

Ce tarife are?

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Eu am dat de ea la iesire din rm sarat spre focsani acum cateva luni 40 op. A zis ca daca nu imi place imi da banii inapoi. A zis ca nu face combinat in masina. Nu stiu daca mai sta pe acolo ca nu am mai trecut de mult

Fata intradevar a inceput pe centura meseria, acum probabil ca face vreunul bani dupa curul ei.
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Mai demult am aj si eu la domnisoara...

I-am zis ca intentionez sa stau o ora, mi-a spus ca face on cu fin orala , anal nepr cu finalizare anala . 100 o fin 200 ora. In timp ce eram in discutii a raspuns la tel si i-a spus unui alt client sa astepte in fata blocului 10 minute. Am zis pas si am plecat. E pe graba . Despre aspect pot spune ca pozele sunt conforme cu realitatea.

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Eu am sunato si iam propus! bineinteles nu mam dus

Dar cand am vazut ca intra cu bile si cat e de mare iam zis ca nu vreau sex

Mai dau ceva extra si sa stea.sau bag toata mana in pizda

Ce credeti?

A acceptat

Nu am.mers

Deci va dati seama ce larga poate fi

E strâmtă in anus, se văita ca toti dracii cand o futi in cur.
Link spre comentariu

Am fost si eu o data la ea. Face muia cum trebuie, pana se ineaca cu ea. Are sanii uriasi, ca in poze. Am luat un nr de anal cu ea si imi zice ca sa o bag normal mai intai sa se ude mai bine (de unde... vrajeala ca sa terminam mai repede dar baiatu tine cat vrea). Face anal dar se cam fereste pt ca e efectiv destul de stramta si se vaita mereu. As repeta experienta sa ii mai rup gaozu odata

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

E strâmtă in anus, se văita ca toti dracii cand o futi in cur.

Exact asta am zis si eu cace stramta si ca plange in pula si apropo cu tine tot prezervative din alea verzi cat șosetele a folosit? In viata mea nu am vazut prezervative asa mari😂😂😂😂
Link spre comentariu

Am fost la ea acum câteva săptămâni.

Am sunat-o a zis că facem total 150 finalizarea/ 200 ora așa că am zis să mă duc să văd care e treaba.

Am ajuns la ea, îmi deschide ușa, era îmbrăcată cu un fel de rochie neagră și o pereche de dresuri. Nu pot spune că arată prea bine, cred că are peste o sută de kg, dar fiind fan bbw am zis să rămân. I-am dat banii, am zis să fac un duș, baia nu e cine știe ce, măcar am găsit un prosop curat, așa sper. 

M-am dus în cameră și-a dat rochia de pe ea, sincer mai bine rămânea îmbrăcată, țâțele extrem de lăsate, burta nu mai zic, are două rânduri de șunci.

Oralul foarte bine lucrat, stă cu ea în gât până se îneacă, limbi pe coițe, am întrebat-o dacă dă limbi în cur, n-a zis nimic, a trecut direct la treabă, ți-o bagă în cur cu totul. N-am ce comenta. Am zis să trec și la anal, aduce un lubrifiant și îmi toartă direct pe junior. O întreb de prezervativ și-mi zice că a crezut că vreau fără. A adus o ieftinitură, nu știu ce mărime, dar foarte mare. S-a pus capră pe margine, un cur extrem de mare, cei drept cam are celulită, i-am băgat-o și surprizător este destul de strâmtă, la un moment dat a început să dea contre, i-am tras-o vreo 7-8 minute, iar la finalizare i-am zis să se tragă de buci să o stropesc în cur.

Pt. nr. 2  tot anal, am mai schimbat pozițiile, mă tot enerva prezervativul că era cam mare și îmi tot ieșea, nu am vrut să i-o dau la gaura maro fără prezervativ așa că m-am întors la oral, m-a lăsat să-mi dau drumul în gâtul ei.

Nu prea cred că o să mai trec pe la ea prea curând, maxim pt un oral.

Note:

Aspect:3/4

Oral:9

Anal: 8/9

Locație:5/6

150 nr. total

200 ora total

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...