Sari la conținut

Kaufland Nord


Postări Recomandate

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

ieri in jurul pranzului am sunat la nr de mai sus, si mi-a raspuns o voce placuta care mi-a spus ca anuntul este valabil, face oral si normal protejat, 50 de ron finalizarea, iar daca sunt interesat sa o cunosc sa o sun cand ajung in fata magazinului Trivale. Ajuns acolo a inceput sa ma plimbe pana am ajuns la blocul de deasupra teatrului Aschiuta, unde am urcat la et 4, si am avut ocazia sa cunosc o duduie blonduta cca. 25 de ani, 55 de kg, 1.60-1.65 m, sani marimea 2-3. mi-a enumerat aceleasi preturi si servicii ca la telefon si a spus ca se poate face si oral neprotejat dar fara CIM, asta pe parcursul a 15-20 de min. M-am hotarit sa ramin si am beneficiat de un oral neprotejat pe fuga dupa care a pus balonasul si a urmat un normal la fel fara artificii si nimic intersat cu finalizare in balon pozitia caprita.

note: -oral 7

-normal 7

-gfe 7; are fata plina de acneee,si am mai citit undeva pe aici despre ea, cand am timp o sa caut postarea este genul fast-fuck fara multa vorbarie

  • Like 3
Link spre comentariu

salut dragi colegi....este printre singurele commenturi ale mele aici si sper sa va ajut cu nr de tel al domnitei de care vorbiti...mai exact cea de la Agip,de vis-a-vis ...0729575185...dar recent am obs ca nu mai raspunde nici la nr asta.....sper ca v-am ajutat...bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...