Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am reluat si recitit toate postarile legate de discutia absurda si aberanta cu clonele conturilor.

 

singurul lucru de care sunt vinovat este ca inainte ca poola_kalului a.k.a tineototasa sa isi faca cont pe enciclopedie, a avut parola mea si contul meu pe care le-a folosit doar in scop INFORMATIV.

 

Autorul postarilor sunt doar eu, doar eu am scris si am facut recenzii, el doar folosea contul ca sa se uite pe forum. Pentru ca eu aveam privilegii VIP si el de abia crestea, probabil a folosit concomitent conturile pentru a vizualiza diferite anunturi.

 

Ma fac vinovat doar de faptul ca sunt prieten si coleg de birou cu tineototasa (poola_kalului), ca mergeam impreuna "in oras" si ca i-am permis sa VIZUALIZEZE forumul folosind contul meu.

 

Toate celelalte acuze despre practicile de proxenetism, recenzii false, sunt niste absurditati si sunt DEPARTE DE MINE astfel de practici.

 

Va stam la dispozitie sa va demonstram oricum ca suntem doua persoane total diferite si ca nu ne pretam la astfel de mizerii. 

 

Totodata pisicuts, te rugam sa ne redai privilegiile asupra conturilor. 

 

Multulim si iarta-ne adela.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Capital
  • Oras:Capital

    Salutare confrati futaciosi,

 

    Vin si eu cu prima recenzie si anume la Lia si Adela. Saptamana trecuta ma suna pe la pranz un prieten ce venea mai de departe si imi zice ca pe seara ar vrea sa facem o vizita de curtoazie unor domnisoare. Iau forumul la rasfoit cautand o locatie cu doua fete si incep sa sun. Sun la Adela, dar dezamagire, niciun raspuns. Sun la Lia si imi raspunde o voce placuta careia ii explic ce cautam, stabilim intalnirea pentru ora 20 (am sunat undeva la ora 15) si ramane sa ne auzim cu 30 de minute inainte sa confirmam. La ora 18.30 primesc un bip de la Lia, o sun inapoi si ma intreaba daca ramane valabila intalnirea, deoarece urma sa vina un coleg si nu voia sa ne "panicam" daca nu raspundea la ora convenita pentru programare. Ii spun ca ramane cum am stabilit si ca la ora 8 o sun din fata la Pink Coffee pentru a primi indicatii.

 

    In drum spre locatie, amicul ma roaga sa le intreb daca ar putea sa ne astepte imbracate cu fustite si portjartiere. Dau un mesaj (ca deh, sa nu deranjez confratele din actiune) dar din pacate primesc raspuns ca nu au asemenea "echipamente" in locatie si ca ar fi trebuit sa le anunt mai din timp, dar si ca o sa ne astepte imbracate in rochite. 

 

     La 20.00 suntem in fata la Pink Coffee, sun, primim indicatii exacte si la 20.05 suntem la usa fetelor inarmati cu doua sticle de vin rosu si o cutie de bomboane (de ciocolata, ca alea au zis ca le plac). Fetele deschid usa larg, fara sa se ascunda si vedem doua domnisoare frumoase si inalte. Intram, facem cunostinta, ne asezam la masa din bucatarie si incercam sa facem conversatie, fetele facand tot posibilul sa ne faca sa ne simtim bine. 

 

     Dupa 5-7 min de discutii il trimit pe amic la dus, si incep sa discut detaliile cu fetele la un pahar de vin. Stabilim sa stam 1h.30 si sa intram pe rand fiecare cu fiecare (dar neaparat in combinatia mascul - femela :laugh2 ), aflu ca fac de toate in afara de "sex anal si CIM" (Adela precizeaza ca nu face nici sex oral neprotejat, decat in anumite conditii). Scot banii, ii las pe masa, unde au si ramas pana noi am plecat. Se intoarce colegul de la dus, primesc prosop si o pereche de slapi si ma indrept si eu spre dus.

 

     Ma intorc de la dus, sunt "repartizat" cu Lia prima data si ma indrept spre futodrom. Actiunea cu Lia am descris-o pe thread-ul ei, asa ca aici o sa continui partea a doua cu Adela.

 

     Intram in camera, incepem tot cu niste sarutari timide, dupa care Adela incepe un oral bunicel. Dupa cateva minute o rog sa trecem intr-un 69, se aseaza deasupra si dau de o pasarica frumoasa, curata si bine mirositoare. Urmeaza un girl on top, unde mi-a placut ca gemea destul de excitant, o rog sa se intoarca cu spatele la mine (nush cum se cheama pozitia), dupa care trecem in capra, unde pompez ce pompez, dar dupa scurt timp ma lasa balamalele si juniorul decide ca si-a incheiat misiunea. Adela propune sa mai incerce un oral, mare plus pentru asta, dar ii explic ca din pacate odata ce a murit, sansele sa mai invie asa repede tind spre 0.

 

Notele:

         Locatie : 9.50 - curat, usor de ajuns, doua camere mari cu paturi solide, baie curata cu 4-5 geluri de dus

         Aspect :  9+ - arata f. bine, bronzata la salon un pic cam tare, sani mici si frumosi

         Oral :      8.50

         GFE :      9 -  chiar daca a fost prima intalnire, eu si cu amicul ne-am simtit bine si nu avem nimic de reprosat;

         Atitudine :9.5;

         Igiena : 10 - mirosea f. frumos, pasarica frumoasa, epilata, dulce dulce,

         Halatul : 300 ron/ 1h.30 - noi am stat aproape doua ore dar nu am fost absolut deloc grabiti.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Esti superba Adela.

 

Am fost si eu duminica pe la ora 17 la ea. Aceleasi servicii ireprosabile. Plus ca locatia noua este mult mai ok.

 

Adela : nota 9

Oral : nota 9 (neprotejat)

Normal : nota 9,5 (m-a teminat repede)

Locatie : 9,5

Atitudine : 9,5

Halat : 100

 

De revenit.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cred ca preturile sunt metionate in posturile anterioare de catre Adela.  :slap2

 

100 lei - o finaliazre

2100 secunde - durata  :bow  :bow  :bow

 

Mai multe detalii cred ca nu mai conteaza. Am dat detalii referitor la alte intalniri cu Adela, in recenziile trecute.  :beex2

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

 

Fost si eu la Adela acum aprox 3 saptamani. Stabilit foarte usor intalnirea, prin intermediul unui mesaj la numarul din topic in jurul pranzului, pt seara. Ajuns, parchez pe la Agipul de la Muncii pt a evita ciubucaria de pe Decebal, sunat si indrumat dsoara la locatia de pe langa Pink Cafe.

Adela, buna de futut, iubit, vorbit frate...tot ce vrei. M-a intampinat intr-o rochie mulata alba, care ii scoate curul demential in evidenta. Vorbit, stabilit pt o finalizare oral si normal ambele protejate, 100 de cocosei, si mers la dus. Apartamentul simpatic, baia echipa cu toate cele, iar camera de lucru spatioasa cu un pat foarte mare in care sa te tot rasfeti...

Trecut la actiune, incepem cu niste saruturi intretinute bine de Adela, i-am zis ca doresc sa ne simtit amandoi bine, se pare ca a inteles pentru ca a urmat o partida pe cinste. Saruturi pe corp de ambele parti, apoi trecut de ea la un oral protejat bun, fara artificii si fara deep, dar placut, cu siguranat totusi nu este punctul ei forte.

Trecut la normal in mai multe pozitii, de nerarat caprita unde oglinda din camera da un efect misto vazand ce frumusete de cur ti se loveste de pula...hmm, de vis. Totul cu saruturi intretinute, mdeh si eu sunt un simpatic, nu era greu:)) Terminat apoi in preze in misionar dupa ce am mai trecut printr-un on top, umeri craci..faci ce vrei cu fata asta si pare ca ii place.

 

Notele, ca deeh..

Locatia: 9

Aspect Adela: 10, inclusiv sanii sunt foarte faini cu o forma frumoasa, desi ea isi dorea ceva mai mult

Oral: 8

Normal: 10...cu siguranta si aspectul fiziccontribuie la nota, dar si prestatia este la superlativ

GFE: 9, poate putin timida insa destul de smart, ai ce vorbi. Sustine si intretine sarutul, chiar patimas as spune.

 

De revenit, of course!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am sunat într-o după-amiaza de noiembrie și-a respectat programarea..


O aveam de ceva timp pe lista mea ... ... .. Locația este în zona Alba Iulia...


Am optat pentru o finalizare 100 ron 


Note


Locație : 9


Baie :  9


Corp : 8 (fund :bow  )


Fata : 9


Oral : 8


Normal : 8


Anal : N/A ( nu am întrebat)


GFE : 8 


  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost...am vazut...am atins...am plecat, dar abia m am dat dus ((

Superba, cu tot ce e nevoie, acolo unde este nevoie. Cur demential, tatele mi intra in palma mea de cupa B, pasa roz care devine trandafirie dupa pupat...lins...supt, iar fata: nu ma opream din sarut.

Oralul e "sfios" dar normalul prin fata spate lateral e tot timpul contrat, intretinut si absolvit de orice retinere.

Greu mi am dat drumul, cu parere de rau chiar si am reusit s o chinui putin...iarta ma !

Notele

Corp 10

GFe 10

Oral 8

Normal 10

 

...m am indragostit !

Mic kdo de 100 un cartus.

  • Like 9
Link spre comentariu

Am ajuns asta seara pe la Adela dupa ce m-am programat pe la pranz , aceeasi locatie, gagica ma astepta cocotata pe niste tocuri de 18, zambet larg , dantura impecabila , alba imaculat , cur de senzatie , stam la o tigara impreuna cu Lia , beau putina apa minerala dintr-o fluta sa cred ca beau niscai Moet si ma duc la dus. Ma intorc in camera , Adela ma astepta aproape dezbracata , o iau si o sarut , o ling peste tot , facem 69 , pune prez , ne futem cateva poztii si termin pe la spate. Un futai bun , cu o fata super misto si cu gfe mare. Recomand!

 

Note: Oral 9 

          Normal 9.

          Anal nu face.

          Gfe 9.5.

          Igiena clean , nici cel mai mic miros.

          Locatie 9 , m-a enervat chiuveta de la baie ca e prea mica cand ma spalam la bot.

          Aspect 10, buna rau si frumosa.

 

Plata: Una broasca albastra, la sfarsit.  

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare , tot privind pozele domnisoarei Adela de la "concurs poze escorte" am zis cu prima ocazia cand ajung prin capitala o vizitez :) , fiind prin capitala am zis sa-mi incerc norocul la ea , sunat raspuns din prima o voce foarte placuta si prietenoasa :) , imi spune ca am noroc si ca daca ajung in 10-15 min ma poate primi pentru o jumatate de ora , zic e perfect ca nici eu nu prea aveam asa mult timp la dispozitie , imi da adresa bag pe gps ajung f repede ca eram prin zona , sunt din nou ma indruma catre bloc , asta dupa ce gresisem un pic si trecusem de blocul ei , am cam stat 5 minute in telefon cu ea pana am ajuns la blocul ei , am urcat sus , usa se deschide ca prin minune :D si ce sa vezi ...o frumusete de fata Adela <3 , era imbracata intr-un body negru , pantofi negri era mai inalta ca mine cu putin eu avand 1.80 , imi da un prosop curat si o tai la baie , revin in camera de actiune un pat mare , oglinzi pe partea dreapta a patului , incepem actiunea :) o intind pe spate si o sarut pe tot corpul ei superb , o piele bronzata la solar bineinteles dar foarte catifelata , superba ce sa zic , am ajuns si la pasarica , o frumusete :D cred ca cea mai frumoasa pasarica pe care am putut sa o vad :))) , schimbam rolurile ma intind eu pe spate , trece la un oral super executat , punem preze , se pune pe mine ....uhhhh si ce miscari frate , schimbam in doggye , misto in aceasta pozitie ca priveam si in oglinda :) , am finalizat glorios in preze in aceasta pozitie . sa trece la note :) 

 

Locatia          : 10 foarte curat , camera aerisita , patul mare , baia curata , mai multe geluri de dus erau la baie, prosop curat .

 

Prezenta       : 10 comunicativa , foarte de treaba cu toate ca a fost prima oara cand ne-am vazut 

 

Aspect          : 10 printre cele mai frumoase fete la care am fost , daca nu cumva cea mai frumoasa si cea mai sexoase :) 

 

Oral              : 9.5 super executat , nu sa folosit deloc de mana a avut grija si de outze ....as fi dat zece daca ar fi fost un pic mai porno :D

 

Normal          : 10 super , se pricepe f bine , mi-a placut f mult cum sa miscat .

 

GFE              : 10 dupa cum am spus a fost prima oara cand vin la ea dar sa purtat cu mine parca ne stiam de ceva timp , din contra eu parca am fost ala un                         pic timid :D .....sincer am ramas uimit cat de sexy si de frumoasa e <3

 

Platit 100 de roni oral neprotejat + normal protejat , nu a tinut deloc notiunea timpului .

 

De revenit cu siguranta o sa mai revin , chiar maine cred :) , de recomandat o recomand tuturor celor care vor o fata frumoasa , sexy intr-un cuvant o bomba sexy e Adela :) 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello,

 

Cum as fi putut sa ma uit la pozele de la concurs si sa nu imi treaca prin cap sa-i fac o vizita? Ne-am conversat un pic prin PM si am stabilit o intalnire azi in jurul orei 17:45, cu confirmare in prealabil din partea mea...

 

Am ajuns la punctul de reper(pink caffe) si de acolo m-a indrumat ea, oricum foarte usor de ajuns.. Blocul are portar dar nu deranjaza cu nimic daca-i spui la ce etaj urci.

 

Odata ajuns am cunoscut-o pe Adela si pe langa faptul ca are un corp superb(dupa cum se vede si din poze) e si frumoasa. Am stat un pic la discutie, am ras, e foarte degajata si creaza o atmosfera placuta.

M-am invitat la dus pentru igienizare si eram pregatit de actiune.

Am debutat cu fk, mangaieri, dupa care am trecut la un oral np soft si exact pe stilul meu, cunnilingus, LOT, capra, misionarul si un pic de umer-craci pana cand Van Damme a inceput sa dea semne de oboseala si de aversiune la caucic. L-am dezechipat, a mai continuat Adela cu un pic de oral si asta a fost..

 

Per total o experienta foarte buna cu o escorta frumoasa si care stie sa se si poarte si sa nu te grabeasca.Clar de revenit!

Ps: Adela, data viitoare nu mai scapi, trebuie sa ma astepti echipata cu ciorapeii aia cu banda :P

 

Note:

Aspect : 9,5- intotdeauna asta va fi notat subiectiv, dar pentru mine asa e.

Locatie: 10- foarte curat si utilat cu ce trebuie, inclusiv baia

Oral: 9,5 - pe stilul meu- amatorii de oral mai hard gen Andreea(tocmai revenita la top) probabil nu o sa-l savureze din plin

Normal: 9,5- dupa cum spune si numele "Se misca bini di tat"

GFE: 10- Eu m-am simtit foarte bine in compania ei si am si ras destul de mult.

 

Halat: 200 marafeti/ora

 

Concluzie: De revenit! D'oh!

  • Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dupa cum am spus in recenzia de mai sus , am vizitat iar pe domnisoara Adela , numai ca acum am zis sa profit si sa petrec mai mult timp in compania ei asa ca am stat 1h cu ea. Nu mai intru asa mult in detalii ca abia i-am facut o recenzie mai sus , akm fata de data trecuta cunoscandu-ne si mai bine am stat mai mult la taclale :D , o fata deosebita , ai ce vorbi cu ea , sper sa nu deranjez pe nimeni sau sa-mi sariti in cap :) dar nu inteleg cum de Adela nu este la "top escorte" ,  :thinking , una peste alta am petrecut o ora minunata in compania domnisoarei Adela , ca recenzia sa fie ca la carte mai dau si note :) 

 

Locatia             :10 sa stiti ca portarul nu e asa curios , eu am fost de 2 ori la ea si niciodata nu m-a intrebat unde merg :)

 

Prezenta           : 10

 

Aspect              : 10 

 

Oral                 :9,5

 

Normal             :10

 

GFE                 : 10 fata de data trecuta cand am fost un pic si grabit , akm mi-a oferit si FK  :kiss3

 

Platit 200roni pt 1h . De revenit cu siguranta cum ajung din nou in tara o vizitez . 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Salutare,

 

Am reusit sa ajung si eu la Adela si regret ca nu ne-am cunoscut mai de timpuriu. Dar.... mai bine mai tarziu dacat niciodata. Programare telefonica respectata si desi am fost ultimul client pe ziua respectiva, am fost tratat cu multa atentie fara sa simt vreo umbra de oboseala sau plictis. N-am putut sta decat o singura finalizare, vreo 30 de minute rastimp in care am fost tratat cu un oral destul de bun si cu un normal de senzatie.

 

Locatie: 9.00 - Intre Alba Iulia si Muncii, curat

Aspect fata: 10,0 - dupa gusturile mele arata foarte bine

Igiena: 10,0 cu coronita, absolut impecabila

Oral: 8,5 pentru angajament si implicare dar este loc de mai bine

Normal: 9,5 am simtit-o foarte prezenta si implicata

GFE: 10,0 chiar m-am simtit ca si cu iubita

Anal: nu face

 

Concluzii: categoric revin si o recomand fara rezerve. Este, in mod clar o escorta de TOP loc unde merita sa revina.

 

Toate bune!

  • Like 10
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...