Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Buna dragi mei 🙂ma numesc Rebeca ! Bruneta 1.68 ,ochii căprui , sani nr 6 naturali â¤ï¸Forme frumoase â¤ï¸ O persoana calda, glumeața și fără graba in primul rând ! Ma gandeam ca joi și vineri posibil sa fiu la voi in oraș pt prima data ! Voi fi colega cu Alice ! Ne puteți ajuta cu o Zona , buna va rog frumos. Pupici dulci !! 3
13061996 Reputație: 38 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Hello, va asteptam, mai ales pe tine...yummy, Coresi ar fi o zona buna!
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Hello, va asteptam, mai ales pe tine...yummy, Coresi ar fi o zona buna![/quote Te pup mulțumesc
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Număr de contact pt programări : 0720802185 de joi de la ora 12:00 voi fi in Brașov !
davidenski Reputație: 1 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Bună Se poate te rog sa pui serviciile și preturile te rog.Mersi
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Bună Se poate te rog sa pui serviciile și preturile te rog.Mersi Buna ! Sunt trecute și la semnătura SERVICIILE MELE SUNT:SEX ORAL PROTEJAT/NEP. IN FUNCȚIE DE IGIENASEX NORMAL PROTEJAT FACE SITTINGFRENCH KISSHAND JOBSGFEFOOT FETISH/FOOT WORSHIPSEX TOYSSTRAP ON69SE ACCEPTA ANILINGUS/CUNILINGUSMASAJ EROTIC /MASAJ PROSTATICMASAJ DE RELAXARE CU ULEIURISEX IN DUSSEX INTRE SANIFIN CORPORALADIFERITE POZITIIANALCIM -daca doriti ca BIJUTERIILE voastre sa fie alintate si rasfatate trebuie sa fii epilat, spalat, intr-un cuvant CURAT.-imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii.-daca programarea nu este confirmata cu 30 de min inainte, aceasta va fi anulata! Tarife :150ron - 30 de minute (1 finalizare ) 250ron -1h & masaj ( 2finalizari )
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Buna! Sa iti spun ca arati superb?cred ca aceste cuvinte le auzi zilnic..te urmăresc aici si chiar arăți superb. Rebecca24 iti fac o invitație si la Ploiești..su aici poti întâlni oameni foarte frumosi. Astept raspunsul invitație mele. Te pup!
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 Buna! Sa iti spun ca arati superb?cred ca aceste cuvinte le auzi zilnic..te urmăresc aici si chiar arăți superb. Rebecca24 iti fac o invitație si la Ploiești..su aici poti întâlni oameni foarte frumosi. Astept raspunsul invitație mele. Te pup!Buna dimineața ! Nu voi ajunge curând in Ploiești , dar promit ca voi face o vizita scurta de 3 zile ! Voi anunta când voi veni pupici
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ne pare foarte rău sa va anunțam dar am ajuns in Brasov , locatia era in spate la hotel lux divina era mare jeg și miros urat ! Nu avem locatie dacă nu vom găsi intr o ora vom pleca către București !!! Dacă ne puteți ajuta cu o locatie ar fi super bine! Mulțumim
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Sa rezolvat am găsit locatia pe aleea constelației nr 1 ! Număr de contact pt programări : 0720802185 Doar azi și mâine in Oraș !
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Doar pana mâine seara voi fi in brasov !!! Programările se fac telefonic sau pe wapp va rog ! Mulțumesc pupici 1
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Buna dimineața ! Voi mai fi Disponibila doar azi pana in jurul orei 23:00 pupici
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 👉ðŸ¼ðŸ‘ŒðŸ¼ðŸ˜‹
davidenski Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Am fost astăzi la ea și am decis să-i fac o recenzie.Locația este foarte ușor de găsit,apartamentul foarte curat. Ea este o fata foarte frumoasa, cu o atitudine foarte bună. Are un corp minunat. Totul a decurs foarte bine, este o fire sociabila. M-am simțit foarte bine, cu siguranță am sa mai revin. Mersi frumos
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Am fost astăzi la ea și am decis să-i fac o recenzie.Locația este foarte ușor de găsit,apartamentul foarte curat. Ea este o fata foarte frumoasa, cu o atitudine foarte bună. Are un corp minunat. Totul a decurs foarte bine, este o fire sociabila. M-am simțit foarte bine, cu siguranță am sa mai revin. Mersi frumosÎți mulțumesc frumos pt recenzie te pupic ! Cu ocazia asta țin sa mulțumesc și celor care nu au lasat nimic :))) dacă era ceva nasol imediat lăsau recenzie :))) Va pup oricum pe toți , promit ca ne mai vedem !!!
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2020 Postat Septembrie 18, 2020 Buna dragi mei , ma gandeam ca marți și miercuri sa va fac o vizita !
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Marți și miercuri voi fi In Bv ! Ce locatie ma sfătuiți sa iau , Coresi este Ok ?
raulraul1231 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Bună, as vrea sa ma programez pentru marți seara la ora 21.00, cum ar fi mai ușor sa luam legatura? Mulțumesc
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Bună, as vrea sa ma programez pentru marți seara la ora 21.00, cum ar fi mai ușor sa luam legatura? MulțumescBuna dimineața :* pe wapp îmi dai msj și te voi programa la ora 21:00 !
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Buna dimineața dragi mei azi și mâine voi fi in Disponibila , locatia va fi pe str Camil Petrescu 3D ! Va astept cu programări pe wapp pupici dulci
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Poze noi? Ai si colega ? Sunt singura !
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Cei care aveți programări pe seara va rog frumos sa le puteți comfirma cu 30 de minute înainte ! Altfel dacă nu vor fi confirmate le voi anula ! Mulțumesc pupici
Vizitator rebecca24 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Buna pe la Sibiu mai vi?O zi voi trece și la Sibiu sapt viitoare !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum