Jump to content

Maria24 - 0753586331


Recommended Posts

Guest eu2020ro

Salutare!

Asta e prima mea recenzie, așa că dacă omit cumva ceva, vă rog să fiți îngăduitori.

In această seară (11.09.2020) am fost la domnișoara cu pricina. Pare a fi cea din al doilea set de poze, având un tatuaj asemănător pe mână.

Locul acțiunii este in zona Nespalata. Ajung la adresa, sun sa întreb apartamentul, îmi spune sa aștept 1-2 minute; după câteva minute ma suna inapoi și îmi spune ca pot sa urc. Ajuns la destinație, ma întâmpină o dosmnisoara brunetă la vreo 20 și ceva de ani spre 30 (ea susține ca ar avea fix 20), îmbrăcată doar in prosop; își prezintă scuze ca m-a lăsat sa astept. Foarte amabilă, vorbește foarte frumos și are o charisma specifica. Ma invită în cameră; o întreb care sunt regulile, îmi răspunde că pot sa fac ce vreau (eu deja ma blocasem...), insa banii înainte. Percutez suma de 250 lei pentru o ora (un număr este 150 lei). Buuuun, trecem la mângâieri și sarutari pe corp din picioare, jucat cu sanii (tari, fermi și destul de apetisanți). De menționat ca în timpul mangaierilor s-a umezit natural; nu știu cât a ținut de mine sau nu, insa e clar ca ii plăcea ce făceam. După câteva minute se întinde pe pat și îmi arata o păsărică apetisanta și destul de uda. Trecem la acțiune și după nici 5 minute... eu am capitulat. Urmează o igienizare și la mine și la ea a părților esențiale, dupa care începe un masaj și pe neașteptate îl ia pe Gigel in gura. Eh, și uite asa, după nici un minut, Gigel a capitulat a doua oara. Trecuseră vreo 20-30 de minute de la sosirea mea. Ea a fost surprinsă, si-a prezentat scuze, insa, i-am zis ca este vina mea, nu a ei. Am plecat la dus, apoi îmbrăcat și plecat.

Per total, impresia a fost una puternic pozitiva. Fata este orientata spre client, nu grabeste, este comunicativa și foarte charismatică. Are un corp frumușel (nu este slaba, insa nici in extrema cealaltă nu se duce).

Oral: eu ii dau 10, deși ea s-ar putea sa spună altceva (dacă citește aceasta recenzie, sigur va ști la ce ma refer);

Normal: 10 (simte ritmul și se pliază pe acesta);

Atitudine: 10;

GFE: 9 (dacă ar fi acceptat și FK, deși am încercat, dar s-a retras, i-as fi dat 10);

Locatie: 9.

O recomand și clar este de vizitat încă cel putin o data, insa nu știu cât va mai fi prin zona deoarece spunea ca este în trecere și ca nu mai sta mult in Galati.

Link to post


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...