Sari la conținut

Oare reuseste Dinamo să ajungă in playoff in 2021?


Postări Recomandate

  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Spaniolii astia sunt investitorii pulii,nu a auzit nimeni de ei si nu-i cunoaste nimeni in Spania.Astia sunt mai amarati ca Negoita,daca nu cumva or fi paravanul cuiva.Daca campionatul trecut a scapat de retrogradare cu forcepsul,in campionatul care tocmai a inceput nu mai are nici o sansa,divizia B scrie pe Dinamo

Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Voi ce ziceti, acum cu investitorii spanioli si Contra pe bancă, sunt șanse ca in 2-3 ani să se bată iar Dinamo la titlu cu CFR si FCSB, sau cu Craiova?

Nu cred ca e un scenariu prea realist....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La anul câștigă titlul.

  

Nici o sansa.

Poate! Se vede ca avem o echipa craiova ce scartaie...avem un fcsb ce iar obtine locul 2 eternul loc 2 pentru fcsb...si avem un cfr ce scartaie si nu cred ca se va intarii!

Deci daca jucatorii actuali confirma(astia noi transferati) plus altii transferati in iarna sau la anu poate sezonul viitor se bate la campionat

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

M-am născut dinamovist, dar după ultimele sezoane îmi dau seama că nimeni nu e perfect 🤬🤣🙈

 

Lăsați-i să se pregătească pentru "șampion lig"!

post-200672-0-36660300-1599374475_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa isi revina Dinamo , sa fie ca in trecut sa mergem iar in PCH la meciuri,sa faca “groapa” la standarde europene...

Negoita si-a vandut partea si cu banii incasati de la spanioli a cumparat IMGB-ul,mai ziceti ceva .. face omu cartier rezidential pe locul fostei fabrici !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E mult prea devreme pentru a creiona concluzii adevărate. De-abia după 10 etape poți trage o linie și sa tragi o concluzie mai aproape de adevăr. Dar atenție mai este și virusul în ecuație.... care poate interveni periculos în competiție... Fcsb 7 pozitivi... 1 fotbalist restul în staf... Poate pina la meciul cu Dinamo în etapa 5 poate avea alți 5 sau 6 titulari pozitivi... asfel o echipa decimata poate pierde puncte importante mai ales acum cind antrenor cel puțin pentru 2 săptămâni este Becali. Deci răbdare după etapa cu nr. 10 tragem liniei reluam dezbaterea.

  • Like 1
Link spre comentariu

Pacat doar de faptul ca s-a ajuns la o "colonie" de stranieri ca deh..investitori straini...jucatori spanioli(bineinteles,nu-s singurii in situatia asta).Nu pot sa cred ca nu exista jucatori talentati si in Romanica noastra,prin ligiile inferioare..dar probabil ca nu stie nici dracu` de ei si nu sunt promovati iar astfel se pierd..

Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest

Poate că e, poate că nu. Poate că au ales un club dintr-o capitală europeană, cu ceva bazin de suporteri și unde speră pe pricepere și investiții mici comparative cu țara lor natală, să închege o echipă - vitrină pt cupele europene. Au ales destul de bine, dacă încheagă cât de cât o echipă, își aduc suporterii la stadion și au șanse mari să joace în grupele Europa League, pt început. Suporterii vin pe Arena pt meciuri internaționale. Țin minte că am fost și eu, ca rapidist, împreună cu 3 prieteni la Dinamo cu Manchester United, pe fostul stadion 23 August. Din 4 inși niciunul nu ținea cu Dinamo, dar am vrut să vedem Man United pe viu.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...