sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 16, 2022 Bună dimineața,soare! Mai am doar 2 intervale disponibile, doar pe astăzi! 12-14 17-18:30 Vă puuup! Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 20, 2022 Vremea frumoasă ce se anunță și faptul sunt îndrăgostită iremediabil de Brașov, m-a făcut să iau alegerea să mai rămân câteva zile alături de voi, după care nu voi mai activa pentru un timp, intru în concediu prelungit. Pentru programări mă puteți contacta pe WhatsApp la nr de telefon: 0751431044. Vă reamintesc că programarea se va confirma prin apel video. Vă pup dulce, dulce! A voastră, S 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 21, 2022 Interval orar disponibil pe mâine: 16-19 Vă pupăcesc simpaticilor. 💋 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 Bună dimineața, oameni frumoși! ❤️ Pe astăzi aș mai avea disponibilitate în intervalul 16-17. Spor să avem în toate! 🌊 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 Interval orar disponibil pe mâine: 17:30-19 Vă 💋 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 23, 2022 Interval disponibil pe mâine: 16:30-18:00 Vă 💋 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 24, 2022 Hey, Sunt alături de voi până luni inclusiv. Disponibilitatea pe mâine: 16-19 Luni este ultima mea zi în oraș! 1 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 27, 2022 Hei dragilor, Ultimul interval disponibil: 16-17:30 😘 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 28, 2022 Neața, Good news Mai rămân până joi seară, cei interesați să-mi scrie în privat 💚 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 29, 2022 Neața! Cei care au programări la mine, îmi cer scuze, dar nu am cum să răspund momentan, mi s-a stricat displayul telefonului peste noapte. Discutăm când voi putea folosi din nou telefonul. Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 30, 2022 Neața, simpaticilor! Intervale disponibil astăzi: 15-17 18-20 Vă pupăcesc Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Dragii mei, Am părăsit orașul vineri. Ne auzim după jumătatea lunii. Vă pup și vă mulțumesc pt interes. 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 12, 2022 Well hello, lume faină! Sper că vă bucurați de vară și viață, la fel ca și mine și că prima parte a lunii iulie a fost cum ne-am fi dorit să fie. Eu ajung luni în oraș, dar o să stau cum stau cum stau eu de obicei, 2-3 zile. Cei interesați în a petrece momente de calitate cu o domnișoară fină îmi pot scrie pe WhatsApp. @pisicuts pune te rog și numărul în titlul topicului, mersi 0751431044 Vă pupăcesc fierbinte, a voastră S, doar puțin mai bronzată 1 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 15, 2022 Simpaticilor, Încă nu sunt în Brașov, de aici și faptul că nu prea răspund solicitărilor dvs Ajung luni. Disponibilitate aș mai avea doar marți: 11-13 16-18 Vă pupăcesc Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 18, 2022 Pe mâine nu mai am disponibilitate, însă rămân alături de voi și miercuri. Cei interesați în a petrece momente de calitate cu o domnișoară fină îmi pot scrie pe WhatsApp. Vă pupăcesc! Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 25, 2022 Hei, frumoșilor! Vă mulțumesc pt interes, însă momentan nu sunt în zonă! Aici îmi anunț disponibilitatea, cu toate că utilizez și alte platforme. Nu lucrez în weekend și prefer ca prima dată când ne întâlnim, să nu petrecem mai mult de 4 ore împreună, nu prea avem de ce. Cu cei care mă cunosc, pot petrece mai mult timp, dar trebuie să știu cu minim 2 săptămâni înainte. Întâlnirile nu pot fi mai lungi de 48h, indiferent de cât de bine ne cunoaștem. 24h - 6.000 RON 48h - 10.000 RON Ajung în zonă pe 2 august. Stay hydrated! Kisses 3 Link spre comentariu
Babuinu89 Reputație: 311 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 26 minute, sarrah a spus: Hei, frumoșilor! Vă mulțumesc pt interes, însă momentan nu sunt în zonă! Aici îmi anunț disponibilitatea, cu toate că utilizez și alte platforme. Nu lucrez în weekend și prefer ca prima dată când ne întâlnim, să nu petrecem mai mult de 4 ore împreună, nu prea avem de ce. Cu cei care mă cunosc, pot petrece mai mult timp, dar trebuie să știu cu minim 2 săptămâni înainte. Întâlnirile nu pot fi mai lungi de 48h, indiferent de cât de bine ne cunoaștem. 24h - 6.000 RON 48h - 10.000 RON Ajung în zonă pe 2 august. Stay hydrated! Kisses Ai de plm 🤦♂️ ce prețuri ai suceveanco🙄 de zici că tu ai inventat mersul pe jos mulatro, că ești un pic brunetă.. Cred că ești și tu o divă în devenire 🤣🤣 2 Link spre comentariu
chiareu21 Reputație: 334 Postat Iulie 25, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Iulie 25, 2022 2 hours ago, sarrah said: Hei, frumoșilor! Vă mulțumesc pt interes, însă momentan nu sunt în zonă! Aici îmi anunț disponibilitatea, cu toate că utilizez și alte platforme. Nu lucrez în weekend și prefer ca prima dată când ne întâlnim, să nu petrecem mai mult de 4 ore împreună, nu prea avem de ce. Cu cei care mă cunosc, pot petrece mai mult timp, dar trebuie să știu cu minim 2 săptămâni înainte. Întâlnirile nu pot fi mai lungi de 48h, indiferent de cât de bine ne cunoaștem. 24h - 6.000 RON 48h - 10.000 RON Ajung în zonă pe 2 august. Stay hydrated! Kisses cred ca ori te duce mintea mult si spun asta fara gluma, ori furi curent grav 1 Link spre comentariu
Rokka Reputație: 397 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 26, 2022 Se îmbracă cu rochița achiziționată de curând și mă întreabă timidă dacă îmi place. I se pare că rochița este puțin indecentă. Mă uit la ea și zâmbesc. Arată impecabil și este extrem de frumoasă. Dacă situația ar fi fost diferită, aș fi putut ieși cu dânsa la braț la un restaurant din interiorul clădirii Burj Khalifa, și nimeni nu ar fi putut să-i reproșeze ceva, chiar dacă rochița are un decolteu destul de generos. Este făcută cu gust, și nici deschizătura care permite piciorului să poată să execute piruete într-un eventual dans de societate nu este necuviincioasă. Singurul sentiment pe care această rochiță l-ar fi putut genera, este invidia. Îi explic și ei toate aceste aspecte și ochișorii i se luminează de bucurie. “Am așteptat să ne întâlnim și să-ți aud opinia, pentru că știam că anturajul tău îți permite să examinezi competent orice articol de îmbrăcăminte.” Nu am avut timp să realizez când a dispărut rochița. S-a cuibărit goală la pieptul meu, în patul matrimonial aranjat cu gust. Savurez momentul cu plăcere. Momentele de acest gen sunt unice și ar trebui să fie imortalizate. Dacă mi-ar fi permis, aș fi făcut acest lucru cu o cameră profesională, și aș fi revăzut aceste momente la nesfârșit. Unghiile ei fine se plimbă senzuale pe pieptul meu și când mă atinge parcă simt mici electroșocuri. Coboară discret mai jos, însă evita intenționat locul unde speram eu să ajungă. Se uită la mine zâmbind provocator. Apoi se apropie și începe să mă sărute senzual. Delicat la început, apoi mușcându-mă de buza de jos și continuând mai agresiv. Limbile noastre se urmăresc de parcă ar fi într-un roller-coaster. Își schimbă poziția trecând cu totul deasupra mea. Cobor ușor și încep să-i dezmierd, rând pe rând, proeminențele rozalii care tresaltă de plăcere și studiez atent reacțiile ei. Insist când descopăr felul în care îi place cel mai mult. Cobor și mai mult, și, când aud un oftat profund, realizez că sunt exact acolo unde dorește ea să fiu. O încurajez să se arcuiască și să se miște așa cum îi place, fără inhibiții, și când suspinele se amplifică, insist. Însă delicat, porțiunea aceea este extrem de sensibilă. O redirecționez cu atenție și ajungem în poziție maximă adversă. Ne pregătim cu ardoare pentru ceea ce avea să urmeze. Asta deși nu mai era nevoie. Natura își urmează cursul și lubrifierea se produce de la sine. Simt că trebuie să grăbesc procesul, nu mai rezist să-l tot amân. Din ochi îi dau de înțeles că a venit momentul, și se pregătește cu mișcări de felină să fixeze protecția. Momentul pe care l-am așteptat de câteva luni a sosit, nu mai era niciun dubiu că se va întâmpla ceea ce avea să se întâmple. O penetrez cu grijă, privind-o. Pot să citesc în privirea ei ca într-o carte deschisă. Are o senzație de uimire, datorită plăcerii profunde pe care o resimte. Conexiunea dintre noi este maximă. Timpul parcă se oprește în loc, și nu mai există nimic în jurul nostru. Nu știu cum să reacționez, însă ea începe să se miște încet și să savureze fiecare moment. Mișcările au început să devină din ce în ce mai puternice și mai rapide. O sărut și ii dezmierd sânii, rând pe rând, în tot acest timp, și încep să simt răsuflarea aceea rece care îmi întărește convingerea că tot ceea ce se întâmplă este real. După puțin timp încep să apară spasmele și contracțiile, și sunt convins că fac ceea ce trebuie. Schimb ușor și delicat poziția, pentru că doresc să o privesc și din spate. Continui acțiunea, însă simt că trebuie să fiu mai aproape de ea. Conexiunea trebuie să fie completă. Toate terminațiile mele nervoase trebuie să se unească cu terminațiile ei. Poziția misionarului este aproape singura poziție în măsură să îndeplinească toate aceste condiții. Efectul s-a simțit imediat, și ea îmi șoptește la ureche aproape implorând: “Nu te opri!!!” Nu aveam de gând să mă opresc, chiar dacă corpul meu îmi dădea permanent semne de epuizare. Pulsul depășise cu mult pragul acceptat de către medicina modernă. Exclamatiile noastre de plăcere au devenit deja foarte puternice, însă noi nu ne puteam gândi la altceva. Singurul nostru scop era să-i producem plăcere maximă celuilalt. Simt că se apropie punctul culminant, așa că mă așez pe spate în pat, și ea se așează peste mine din nou în poziție maximă adversă. Nu pot să descriu in cuvinte sunetul pe care l-am scos, și senzația pe care am experimentat-o. Am rămas acolo câteva minute, incapabil să gândesc sau să schițez ceva. Reușesc totuși să o privesc și să-i zâmbesc complice in timp ce se îndepărtează. La plecare mă desprind cu greu din brațele ei. Sunt conștient că, cel mai probabil, nu voi mai avea parte prea curând de o experiență identică... 2 3 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Câinii latră, ursul trece. Înapoi la ale voastre, invidioșilor. 😃 1 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Iulie 27, 2022 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Iulie 27, 2022 Este mai rentabil la 48h 😀😀😀 1 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat August 10, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat August 10, 2022 Salut, dragilor! Perioada 16-20.08 va fi ultima perioadă în care voi activa în România. Nu știu pentru cât timp voi fi plecată, nu voi păstra numărul de telefon, dar voi păstra contactele celor care doresc să ținem legătura și peste graniță. 💚 Programările se fac la numărul de telefon din titlu, prin mesaj scris pe WhatsApp. Nu sunați, că nu răspund. Nu preiau apeluri telefonice. Verificarea/confirmarea se face prin apel video la cererea mea sau a ta. https://ibb.co/yyFYRcr Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat August 11, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat August 11, 2022 Bună seara, Vă rog din suflet să înțelegeți că nu preiau apeluri audio/video fără să discutăm în prealabil prin mesaje. Nu mi se pare normal să insiști la nesfârșit dacă eu îți dau ton ocupat. Tot ce creezi este o stare de disconfort și nici că mai am chef de tine. Decât să discut în contradictoriu, prefer să dau block, așa că, dacă dintr-odată nu mai puteți lua legătura cu mine pe WhatsApp, să știți de ce. Pups 2 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat August 14, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat August 14, 2022 Hello, Cine are programări pt zilele de joi și vineri să mă recontacteze, există posibilitatea de a ne vedea miercuri în intervalul orar 16-20, Joi și vineri am alte treburi și nu o să reușim sub nicio formă să ne vedem. Pt celelalte zile nu mai am disponibilitate. O duminică faină tuturor! 1 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat August 15, 2022 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 15, 2022 La 10.08.2022 la 12:46, sarrah a spus: Salut, dragilor! Perioada 16-20.08 va fi ultima perioadă în care voi activa în România. Nu știu pentru cât timp voi fi plecată, nu voi păstra numărul de telefon, dar voi păstra contactele celor care doresc să ținem legătura și peste graniță. 💚 Programările se fac la numărul de telefon din titlu, prin mesaj scris pe WhatsApp. Nu sunați, că nu răspund. Nu preiau apeluri telefonice. Verificarea/confirmarea se face prin apel video la cererea mea sau a ta. https://ibb.co/yyFYRcr Pleci (iar) in Helvetia? 😀😀 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate