Sari la conținut

JOVIAL MASAJ


jovial

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

HEYYYYY...ATI APARUT? CE SA ZIC UN SALON DESTUL DE VECHII PE PIATA 5 ANI DACA NU MA INSEL? AM AVUT O PERIOADA BUNA CARE NU AM TRECUT DATORITA LIPSEI BAILOR,INSA AM TRECUT SAPT TRECUTA SI MI-A PLACUT CE AM VAZUT FIECARE CAMERA CU DUSUL EI,SI PE BELLA CARE ESTE SUPER FATA ,FACE UN MASAJ DEMENTIAL,DAR AM MAI VAZUT O FATA CARMEN CARE ARATA SUPERB( PAREREA MEA PE GUSTUL MEU ) ASTEPT PARERI DESPRE EA ! SI CA SFAT NU MAI ANGAJATI ,,FETE CARE NU ISI AU SENSU,,

Link spre comentariu
  • Oras:Teleorman
  • Oras:Teleorman

salutare tuturor!

Eu personal am avut o experienta neplacuta la acest salon aflat la Muncii, Mihai Bravu nr. 200+?

Mi-au fost sustrasi, in tp ce eram la dus ceva banuti, m multi, din buzunar, nu aveau cum sa cada, am vazut dupa ce am iesit, apoi am intrat din nou explicand care este problema si culmea am gasit banii in camera unde am fost intr-un colt unde nu aveau cum sa ajunga acolo!

Am zis ca nu am sa mai trec niciodata pe la acel salon!

Din 2010 nu am mai trecut, asa au mai pierdut un futacios!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci ti-au disparut niste bani si 4 ani mai tarziu te-ai decis sa le faci reclama negativa. Cool. Probabil nu duc dorul "futaciosului" pentru ca acolo din ce stiu nu includ futai.

 

Si daca tot scrisei aici sa fac si un mic review.

 

Salon low cost. Fetele se schimba pe banda, nu stiu daca sta vreuna mai mult de 2-3 luni. Folosesc poze cu fete plecate de mult timp de acolo. Cum intri in curte ti se inregistreaza moaca pe o camera video de supraveghere.

 

Camere low cost, saltea pe parchet, husa de saltea "apretata" de clientii anteriori, ti se ofera prosop umed de maxim 100cm.

 

Un dus oribil intre camere sau altul in camera (cabina).

 

Fete la noroc, de multe ori doar uratele sau de etnie, uneori si dragute incepatoare dar nu stau prea mult pe acolo.

 

Daca nu-s motivate suplimentar peste pretul cerut, primesti un masaj in scarba.

 

Pe scurt: cat dai atata face. Stiu ca unii o sa zica "la 80 lei gasesti ceva mai bun fara salon" dar tineti cont ca din aia 80 jumatate ia salonul. Deci de fapt la 40 de lei (nici macar 10 Euro)... ce naiba sa mai ceri fetei?

  • Like 5
Link spre comentariu

Deci ti-au disparut niste bani si 4 ani mai tarziu te-ai decis sa le faci reclama negativa. Cool.

 

Adevarul e ca eu prin 2010 frecventam destul de des acest salon si nu am patit niciodata ce descrie confratele contactcf2009. Desi cine stie, la cate fete se perindau pe acolo.. Eu cel putin nu am patit nimic neplacut. Intre timp nici nu am mai fost, dar descrierea lui Rodrigo se potriveste cu ce stiam si eu.

Link spre comentariu
  • Oras:offshore
  • Oras:offshore

L-am vizitat si eu pe vremea cand erau 3 saloane in acest "holding" - Jovial masaj, Elegant masaj (inchis intre timp) si Rubin masaj (http://nimfomane.com/forum/topic/8435-rubin-masaj-0765505383-0725414797/). Daca ai fost intr-unul e ca si cum ai fost in toate: aceleasi prosoape uzate, cam aceleasi fete ce se rotesc prin diversele locatii si evident aceleasi servicii deplorabile. Rareori, cand nimeresti una ca Bella, pleci satisfacut. 

 

Si nu fac chiar jumate-jumate cu salonul. Fetele primesc doar 30 de ron si restul ia conducerea. Asa ca apeleaza la diverse tertipuri sa mai ciupeasca un banut. Daca platesti cu o bancnota de 100 nu prea mai vezi restul pe motiv ca nu au marunt. Oricum le-ai fi lasat daca erai multumit de servicii dar asa, ramai cu un gust amar.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua asa este si eu am prins la fel cu salteaua etc insa am avut surpriza sa trec duminca seara si am ramas masca salonu nu mai seamana deloc cu ce era! In primu rand au pus cabine in toate camerele ( nu am vazut imi povestea fata ) si nu oricum jumate de camera parchet nou si jumate gresie deci un pas bun plus pat in camera si inca ceva ce gasesti la saloane de lux ulei destul de scump pentru pretu care il cer de 80 ron stiu ca am cautat special pe internet sa vad ce este sa stiu daca sa le las sa imi dea sau nu nota 10 camera si ulei bravo iar receptia nici p departe ce era au o mocheta frumoasa pe jos o lumina ca la disco se schimba asa chear eram dezamagit de acest salon in trecut nu mai trecusem din 2012 acum sunt si fete cat de cat ok adik te intampina frumos! Bravo JOVIAL sincer nu ma asteptam!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello Stefan sa stii ca am fost si eu aseara si am avut aceaiasi reactie foarte frumos este renovat salonu ! Fete noi am intrat cu Nicoleta si m-am simtit excelent ( un pic plinuta dar frumusica foc la fata masaj exceptional)

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua ! Am renovat tot salonu nu mai este nimic din ce stiati si in plus dorim din ce in ce servici mai bune! Ne cerem scuze celor nemultumiti si va asteptam la un paharel de suc sa ne vizitati sa va dati o parere daca va plac noile noastre camere noile noastre servicii ( ulei , gel de dus , etc ) va asteptam cu drag si mii de scuze celor care au avut neplacerii! Insa nu este vina noastra pentru ce fac anumite fete...unele fac din rautate asta :(

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua ! Am renovat tot salonu nu mai este nimic din ce stiati si in plus dorim din ce in ce servici mai bune! Ne cerem scuze celor nemultumiti si va asteptam la un paharel de suc sa ne vizitati sa va dati o parere daca va plac noile noastre camere noile noastre servicii ( ulei , gel de dus , etc ) va asteptam cu drag si mii de scuze celor care au avut neplacerii! Insa nu este vina noastra pentru ce fac anumite fete...unele fac din rautate asta :(

Mie mi se pare reclama pe fata la ultimele postari .... nici macar nu ii duce capul sa fie mai inventivi in "relatari"(tony alex, stefan84 .... )

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost la acest salon saptamana trecuta ....

 

"Foarte tare salonul ...." --

 

Programarea: 30 min inainte

 

Locatia; … fiind tarziu si eu obosit ... n-am acordat prea multa atentie, dar oricum, nu am vz nimic nasol, totul parea curat ... incluziv camera in care am intrat, direct din curte ,,, doua saltele pe jos ... prosop mic si bineinteles prea mic pt a acoperi si perna … plm … nu o sa inteleg niciodata…. de ce e atat de greu sa se uite pe un site la prosoape de unica folosinta … 3 ron/bucata ….

Faza cea mai tare … aleg masaj cu dus asistat … 80 + 20 ron … platesc … sunt trimis la dus … intru in baie … plm … stateam cu un picior pe afara … ma rog, incapeam in cabina … da … tot dusul astept sa vina domnisoara … curios sa vad cum incapem amandoi in minuscula cabina .. si surpriza … nu a venit … ma rog … cica e la sfarsit

 

Fatuca: La receptive mi-au fost prezentate trei domnisoare  … una bine facuta (dublu fata de greutatea permisa)  mai era o bruneta draguta si cu sanii mari si Denisa (cel putin asa imi amintesc ) o fatuca pe la 25-28 ani , slaba rau de tot .. dar cu un plus la sani … mari

 

Masajul erotic … nimic deosebit … domnisoara destul de distanta , fara artificii sau efecte special, fara saruturi pe corp, rece in general … ma rog … a urmat instructiuniile mai putin cu "tits fuck" …. chestie care a zis ca “e prea mult…”

 

Masajul de relaxare : a fost si doar atat…

 

Batut in usa aproape de sfarsit: Da

 

Locatie: 7 (-2 cabina de dus mica si nu mai intru in alte detalii; -1 prosop mic; )

Denisa: 7 si asta pt ca-mi plac fetele slabe cu sani mari, da parca mergea un cur mai vizibil (am mai dat un -1 pt faptul ca putea sa zica de la inceput ca este imposibil sa faci dus in cabina chiar daca ea este slaba … si in plus, tot farmecul dusului e la inceput, nu la sfarsit cand poate doar sa-ti spele parul de pe spate---)

Masaj Erotic: 7

Masaj de relaxare : 7

 

De revenit: la Denisa, in nici un caz, dar as incerca bruneta daca ar marii cabina de dus si ar pune cearceafuri de unica folosinta ( este 3 lei bucata si nu am scazut faptul ca nu mai spalati prosopul pe care se aseaza clientul)

 

Cu respect,

Mafci

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Timpul pentru o noua recenzie, de data aceasta la un salon de masaj erotic. Fiind vineri seara si avand chef de a incerca ceva nou in ceea ce priveste masajul m-am oprit asupra masajului cu dominare: http://masaj-erotic-elegant.ro/

 

Deoarece Jovial Place era in apropiere  ( Piata Muncii ) am ales sa-mi petrec o "minunata" ora acolo. Pretul 250 RON pt 1h - masaj cu dominare mi s-a parut putin cam piperat, gandind ca macar 50 Ron ar trebui lasati fetei ... deci un total de 300 RON pt 1h. Pus mana pe telefon, sunat, intrebat daca au in seara respectiva loc in cc. 20 minute si fata care sa faca dominare mi s-a raspuns afirmativ. Om de cuvant am sarit intr-un taxi si iata-ma la destinatie la ora stabilita ...

 

Locatia: O casa in apropierea barului Million Dollars, fara interfon la intrare. M-am gandit pentru o clipa sa bat in geam sa intreb daca taie bilete dar am ales sa mai sun inca o data. Mi s-a raspuns sa astept ca vine cineva sa ma ia si intocmai s-a si intamplat. Am fost poftit inauntru si rugat sa am putina rabdare intrucat dispun numai de 3 camere si toate erau ocupate. In "receptie" ( greu de numit acel loc receptie ) am fost invitat sa iau loc pe canapea. Mi-as fi dorit macar un pahar cu apa ( fie el si contra cost ) dar nimeni nu m-a intrebat. 2 fete 'libere' imi aruncau din cand in cand niste priviri cel putin ciudate, ma asteptam sa fie imbietoare dar ioc ... 'Receptionista' a incercat o discutie, cum cam ce vreau eu din dominare, ca toate fetele fac si ca sunt foarte pricepute numai ca unele au facut mai mult, altele mai putin ...Nu avea deloc fata de parintele Daniel sa ma faca sa incep o spovedanie BDSM asa ca i-am spus ca detaliile le discut in particular cu fata daca oricum tote fac "orice" asa cum mi s-a repetat de cateva ori. Si stau 5 minute, si stau 10 minute, si mai aud o scuza ca mai dureaza putin .... mai mai sa intreb ..dar nu se stie cand s-a intrat de nu avem o ora de iesire?in fine ... am inghitit in sec... am cerut voie sa fumez... si mi-am lasat imaginatia sa conceapa cateva fantezii pentru ceea ce avea sa urmeze ( sau ma rog, ce credeam eu ca avea sa urmeze ) ... 15 minute ... pac suna un alt client ... panica in "receptie" tras perdele intre cele 2 canapele existente, tras pedele sa separe 'holul' de iesire de locul de asteptare....ii auzem vocea celuillalt si spovedania,sigur nu era la prima "abatere". mi s-a trimis o fata dintre cele 2 disponibile sa-mi tina de  urat intre perdele, m-a intrebat ce fac ... si si-a pus privirea in tavan.... Super, poate iese ceva mai bun din spatele usii ma incurajam ....  20 minute .... 25 minute de asteptare si pac , se intampla MINUNEA ... 3 fete "superbe" si "receptionista" intra in incaperea cu pereti de perdele ... mi se spun 3 nume dar nu mi se asociaza si cu fetele, eu spun bine bine dar care e X, care e Y si care e Z ca as alege ...de fapt nu prea aveam din ce, dar 25 minute de asteptare ....meritau rasplatite. Receptionista isi da privirea peste cap, dezamagita ca nu am zis si eu un nume aleator acolo mi leia pe fiecare si le atribuie cate un nume .... grea decizie... Zic: ok, am venit pentru dominare, care e mai experimentata cu asta ...ele dau din umeri....pfff ....receptionista intervine..fetele toate fac, orice cum am zis, alegeti una si veti vedea . O aleg pe Iasmine fara o logica solida si purcedem in camera.

 

Fata: Iasmine, nota 7 ... dar avea ceva porno in ea, sau asa ma crezut ...

 

Actiunea: 4. Ii spun ca vreau o sedinta de dominare, si ce poate face .... ea era...orice ... eu ... ok, URO faci banuiesc, ea :NU CRED, ADICA POT INCERCA dar nu stiu ...zic ...ah... ok, mi-am luat tzeapa. Hai sa diminuam teapa in acest caz, schimbam pe masaj erotic ..80 RON- ora. I-am si explicat ca nu are sens sa alegem masaj cu dominare cand ea nici nu prea vorbea deci probabil vorbele trebuia sa mi le imaginez, uro nu... sa platesc 250 RON si apoi sa fac reclama si mai proasta. Ales masaj, dezbracat, urcat pe mine, frecat, dat cu ulei din greu ( cred ca au avut ceva promotie la ulei ), masat cat de cat, handjob. Cred ca era epilata cu BIC-ul ca de cate ori isi freca fofoloanca de mine imi venea sa fug prin camera ... dar poate asa obtineam un pic din masajul cu dominare dorit initial :))) . Finalizat, dusat, plecat.

 

Cadoul: 80 RON/h + 20 RON fetei ( pentru sinceritatea de la dominare )

 

De revenit: Eu sigur NU, voi care va simtiti mai norocosi nu stiu ce sa zic ....

 

P.S. Au pe site Masaj nud Sado-Maso si Masaj dominare...dar nimeni, nici receptionista, nici fetele nu au stiut sa mi explice care e diferenta in acceptiunea lor. :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Like 5
Link spre comentariu

Salut,

Pt multele  vizite facute acolo ma simt dator un fel de recenzie.

Mi-e mai greu sa tin "tipicul" cu o fata o vizita niste note. Pt ca au fost multe si cam de mult.

Asa ca voi scrie la general, dand note cand vine vorba,

Vorbesc de ambele saloane ale firmei. Cele doua sunt trei, mai e unul in centru, Afrodisiac, dar nu am fost acolo.

Da, fetele se rotesc.

Da, e cam , n-as zice low price, as zice entry level, poate prietenii stiu de ce…acum , la Jovial si Rubin, sunt niste fatuce mai coapte , mai mamici, dar calde si incalzibile ,  gen  : Bianca (mai e, plinuta bine  dar si buna, face  ce face, adica destule, asa ca poti uita de sex) Madalina (slabuta dar buna, nu mai e, dar astea vin si pleaca), Denisa (mai e, sani mari , dar cam rece, o singura data cand eram eu statut am reusit sa o ambalez  putin), Crina, Nicoleta (bruna , tanara, buna, nemamica)…mai e si cate una tanara, ca Sonia (cred) sub 20 ani, cam plinuta  la corp-7, dar care face masaj  cu sanii tineresti  fara probleme- nota 9, pt ca GFE  a fost la mine 7-8, chiar nu am facut click, eu am “boala” pe fete scolite , studente, mi se pare mai excitant si mai interesant …Sonia se si excita , chiar si mai ales daca finalizezi pe si intre sanii ei…tits fuck pe bune…imi placea ca aia de la receptie nu avea tupeu sa imi spuna  inainte de a ma hotari daca decartez sau nu…zicea   doar “face un masaj grozav…lasati ca vorbiti in camera”…mare secret mare, ce sa zic….nici o problema sa termini pe ea, sa te stearga si sa se stearga…m-as mai duce, daca n-as fi indragostit  de Amazonia (de mi-au iesit si vorbe).

Cea mai rasata, care e din alt banc, mi se pare Carmen…daca o  mai fi.

Ideea e ca acolo apar si dispar meteoric unele super fete, in raport cam 1/10-:-1/15 adica luni bune s-ar putea sa nu gasiti vreuna la ambele saloane …povestea cineva aici de Bella…dupa ea, m-am delectat repetat cu Cristina ( de etnie  SI super fata ), Irina,  Laura, Andreea , Vanessa, Corina, Alexia , parca . NU, NU mai sunt. A fost si recent, Antonia ( 19 ani). A plecat odata  pt …scurt timp, apoi inca o data , cica definitiv…daca se intoarce , nu e de ratat ( bruneta, inalta, sani mici si ff tari, cur super , tupeu maxim, datorita unei vieti personale dure, din ce am aflat in 3  vizite, greu de scos feminitatea sau tandretea din ea, dar si daca reusesti , e meserie si memorabil).

Adica nucleul de baza e cum ziceti: 80 lei dai, 70 face…dar , daca ai ochi si noroc, s-ar putea sa faca 100-120…

Nu, nu incercati alte alea , mai sus de oferta de baza   (daca ati avut noroc si potriveala, mai bine mai luati  inca o ora tot la banul redus)…..poate doar aia cu  auto stimularea cu dildo-ul, ceva gen 150 lei ora…dar cred ca asta se merita daca fata e misto la corp si fata, ceea ce , cum am zis si eu  si altii, e mai rar la ei…restul, chiar nu stiu sau nu au unde (aia cu dusul asistat)…pt ca veni vorba, locatii –Jovial -7  (pt dus) , Rubin -8…”vilele” vechi  au un aer batranesc , usor imbacsit…da, Jovialul l-au inveselit putin cu luminitele  tip bar/mini club, dar camerele sunt inghesuite si nu sunt suficiente…asa ca astepti in hol langa cocala…pardon, langa “baietii de cartier” ,  care sunt clientii cei mai desi …si langa fetele care fumeaza si inauntru …asta daca mai astepti si nu te duci altundeva…e drept, fetele de la telefon , cand suni pt programnare, iti spun care e treaba…apropo de programare...fata de la Jovial ar fi prima optiune daca ar face si masaj, cum a zis si altul, dar nu face... senzatia de asteptare alaturi de fete si alti client (uneori separa.... cu perdea … , uneori nu) pt mine e nasoala, imi aminteste de locatia cu sex (si doar cu sex) de pe Agricultori…

Un alt punct in minus ar fi ca , teoretic, aici pt cunni se cer niste bani,  cat bacnota cu Domitorul Unirii. La Rubin, cam tin la prêt. La Jovial se poate discuta…in jos (depinde de client, ne uitam si noi la om, mi-au spus si aplicat de vreo doua –trei, hai, patru dintre ele)…in sus  doar Vanessa s-a aventurat…am dat odata la Vanessa  si atata, ca odata nu se pune. Da, veverita era  ca toate, nu era de aur, doar ca fata se excita la maxim , pe bune…la altele am dat si cat cereau, ca meritau, la altele a fost si moca si/sau  m-am simtit oleaca  DUPA...ca meritau si astea..la cine nu merita, nu dau . Nici, nici.

Alt punct minus...nu va duceti la Larisa, ….habar n-am cum e in masaj, arata comun la fata  si la corp (nota 6 minus, am prins-o odata in halat si odata in tinuta de prezentare), dar e f.tupeista (nota 3 la interactiune)…am avut meci cu ea ca de ce ma uit eu la fete la prezentare si nu intru obligatoriu?Am semnalat si conducerii .

Era sa uit..igiena...in regula, dar nu ia faţa...nota 8...  cu prosoape spalate,(probabil la temperaturi inalte, dupa cum arata, adica albe, curate si usor uzate),  nu cu cearceafuride unica folosinta ...nici papuci...dar in 3 ani n-am avut nici o intamplare nedorita.

Pe scurt, cred ca postatorii anteriori cam au dreptate. Nu mai apar postari pt ca nu prea sunt vizite ale oamenilor care stiu sa scrie…

  • Like 3
Link spre comentariu

ERATA

1.Locatia cu sex la care faceam referire in postarea anterioara NU  e pe AGRICULTORI, e pe....ARDELENI.

Pe langa nume de strazi asemantoare, am facut confuzia si pt ca atmosfera de sictir si respect exclusiv pt ban de pe Agricultori-masaj  FARA sex era aceeasi ca la  ARDELENI, aia cu sex pe banda, urmatorul client, si asteptare in devalmasie , fete si clienti,  sa se elibereze camera...vrei nu vrei,  vezi cine cu cine a fost , vezi fata dezbracata , in prosop, si daca nu vezi, auzi pe ala care pleca si zice " mai vin" si fata cu care urmeazio sa intri tu  tu  zice " vino, te mai astept" eventual si  " te pup"...fază de tot kktul... sunt aspecte cu care JOVIALUL se invecineaza puţin prea mult, dar destul  ca sa fie inconfortabil;  RUBIN-ul, mai putin catre deloc , ca e mai mare locatia.

2. pe Larisa, ne prietena mea, am vazut-o, odata in tinuta de prezentare (vopsita neinspirat, rosu mort,si culoarea si parul) si odata, mai inainte,  in PROSOP-ul standart, alb  ( NU in  HALAT, cum am zis mai sus )....atunci, cand era  bruneta de bun simt si parul avea chiar oaresce  luciu ,  am putut sa ii admir picioarele groase si sa ii banuiesc sanii fara personalitate pt o femeie masiva , osoasa, patratoasa. Cand arati cum arati nu e inspirat sa fii tare in gura, ca atunci n-am cum sa fiu nici eu tare in p...ortofel. Meciul l-am avut la a  doua vizionare a ei , in grup, (cand am intrat a treia oara cu Corina); si -a amintit ca prima "vizionare' a  fost cand am prins-o dimineata, la sfarsitul programului,  era singura libera, nu mi-a placut de 80 de lei, (poate gratis, hai cu 10 -20 maxim 30 lei,   as fi intrat, pt.ca atunci arata cat de cat a femeie normala) dar , DE POLITITE,  i-am zis ca o sa vin alta data la ea. E, n-am venit, nu s-a prins, nu a apreciat obrazul meu subtire, s- a simtit refuzata, ceea ce si era, dar pana acum elegant,  fara explicatii; acum le are,  pt ca le-a "cerut";  asta e viata: cand te vinzi, la pret fixat de altii, s-ar putea sa NU fii cumparata, trebuie sa ai stomacul tare;  n-a putut sa, pardon,  inghita chestia asta si  , caracter mare, mi-a  bagat stramba la vizionare (si la o hostessa noua, care nu ma stia din anii trecuti)  cum ca eu doar as viziona nu as si intra in masaj. Corina, fata simtita (si  misto foc, TANARA la corp si reactii, faţă drăguţă, ţâte, cur,  perfecte, TARI, singura fată fară burtică de loc, cred ca fosta sportiva, in doua cuvinte, FRUMOASA si ATRAGATOARE, nici nu mai conta ca era putin cam retinuta)  a confirmat ca mai fusesem la ea de doua ori. La Corina am mai revenit de vreo 3-4 ori ulterior, pana a plecat.

Link spre comentariu

Buna,  dragi co-contribuitori la bugetul IMMM (intrep mici si mijlocii de masaj),

 

Am percutat la anuntul “ Fete noi”.

Am fost la Rubin  in week-end, (ca e program pana la 8.00)  , pt.ca mi se spusese –de la Jovial- de o noutate care ar fi si prospatura. Iar azi am vazut-o…Denisa…tanara pe la 20 , statuara, bruneta , caucaziana. Simpatica la vorba si la tinuta de prezentare (tip scolarita in fusta scurta ecosez, sanii mari, din ce am vazut la sutienul strans, cu consistenta cea mai probabila a sanilor mari.N-am intrat ...pt ca am intrat  cu ALEXANDRA, alta prospatura, cica are doar vreo 2 saptamani de masaj. Cu Alexandra mai intasem odata in masaj; si cum o data nu se pune  , am repetat pt.ca   am vrut sa confirm.

 

  Da, fata – Allexandra-este si ea prospatura si PROASPATA. 20 ani declarati…subtire , saten inchis, caucaziana, pe la 1,65, frumoasa si simpatica la fata, gen pustoiaca , sanii mici dar proportionati cu corpul…idem fundul, idem ce mai e pe acolo si ne intereseaza pe noi.. pare mica si la experienta,  usor stangace la inceput, in interactiuni atat fizice , cat si verbale…dar e proaspata si in reactii…merita vizitata repetat si dat  pe brazda cui ii place de ea…mie imi place; cred ca   o sa o bag in  rutina lunara, alaturi de cele de la Amazonia. Raportul calitate pret devine comparabil, la 80 lei ora. Din ce mi-a spus Alexandra, desi e noua in masaj, cica ar avea vechime in viata de acasa cu prietenul oficial; pare adevarat si nu pare…raspunde daca ii gasesti butoanele. Nu cere nimic in plus , dar primeste cu un zambet si o multumire…primeste ce i se da vreau sa spun.

  Locatia are un 7  pt aerul   imbacsit si nearisit, covoarele vechi,  draperiile obositoare ,  lumina nashpa si nereglabila din camera de la etaj  (zici ca esti la un hotel de provincie din alt secol sau la vreun motel din filmele americane de , pardon, groaza)…buna izolarea cu perdele, descurcata receptionera si parolista; adica iti tine fetele daca te tii de ora . Inca un minus, doar un nr de tel e functional, cel de pe Vodafone, nu. Bun accesul, cu loc de parcare in fata vilei. Pentru cine n-a mai fost, de la Piata Muncii,  distanta 2 statii RATB pe  Calarasi, aproximativ vizavi de Hyperion.

Fata, aspect 8,5 corp , figura,9,  pt zambet.

Masaj de relaxare nu il incerc de obicei...in cazul de fata, nici atat.

 Masaj erotic, 8,5 dar oricum conduce detasat in oferta uzuala de acolo (concurata,  probabil,  pt cei carora le plac femeile bine facute ,  de Denisa ,  care e cam acelasi tipar  cu Gabriela de la Amazonia; repet, n-am incercat-o,  e doar ce se vede).

Ce mai am de adaugat?Cica ar fi 2 fete noi si la Jovial.O sa vizitez si va zic, daca le vad.

Iar Cristina de acum de la Rubin, desi de aceeasi etnie,  NU e aceeasi Cristina cu cea de care am fost eu incantat acum un an si mai bine.

Link spre comentariu

Buna,

Acum vreo 2 zile am fost sa testez una din noutatile de la Jovial, noua Antonie, recomandata de receptionera.

Retinut telefonic cu 20-25 min inainte, fata ma astepta (alaturi de Denisa, pe care cand o vezi la prezentate, frumos aranjata,  iti vine sa…dar ea , in 2 cazuri din 3  e rece, asa ca poate iti trece). Asa ca am ramas,  cf. programarii,  cu aceasta noua  Antonie. Ani pe  la 24 + , pana in 29 , (nu spune cati ). Micuta la statura, usor plinuta,  tip bulgaras blond ( vopsit, dar frumos, cu luciu) cu  mutra simpatica, ochi mari, frumosi, machiati discret. Sanii pareau micuti in sutien iar rochita scurta nu lasa sa se vada fundul. Oricum era atragatoare si avea privirea de “ ia-ma “.Asa ca am luat-o. Pt ca nu ne cunosteam si ea a zis ca nu a mai facut masaj erotic pana a venit aici, zic hai sa o las sa faca ceva de relaxare. A facut…bine. Am trecut la erotic dupa putin timp si la initiativa mea. Poate ca n-a mai facut masaj erotic, dar jocuri erotice (si dragoste, evident) a facut. Femeia e calda si lipicioasa, la propiu si la figurat. Sanii sunt marisori pt trupul ei. Maseaza  (cu placere!) cu sanii, inclusiv  sub buric. Pielea e matasoasa si bronzata. E putin plinuta, dar e placuta la atingere,si …strangere.Carnatia e normal feminina, dar/si foarte placuta la impins in ea. In ea, carnatia, nu in ea, fata ;pe langa ca acolo nu se face sex,  la vreo apropiere prea mare , se crispa si inceta cu gemetele (fake? sau nu?) si unduirile (pe bune); asa ca am lasat-o cu bikineii  pe ea, ca  sa colaboreze. A colaborat pana m-a terminat pe mine. Ea deasupra.Nu cu mana, cu corpul…cu ACEA  parte a corpului ei … cand m-a simtit si i-am si spus ca vine momentul, a avut o privire de control sa se asigure unde e capatul tevii de evacuare; de obicei am amintiri neplacute la acest tip de   faza nediscutata anterior, cand fata se departeaza brusc , sau vrea sa puna doar mana; Antonia insa a fost simtita; intai a verificat;  cum era departe de ce vroia ea sa isi protejeze, a fost draguta si NU s-a departat, n-a slabit presiunea la baza , asa ca pompajul nu a fost in gol, iar “omagiile “ mele au ajuns pe burtile noastre. Fara jena, a stat si dupa, ceea e inseamna ca nu a deranjat-o,  nici speriat-o.

Per total, O experienta placuta, cred pt. ambii, mai degraba  “ ca si  cand”  decat “in loc de “ . Locatie 8 . fata-8. Masaj erotic 8,5, hai 9,  pt contre reale. GFE 8 (nu mai mult ca nu mai sunt eu asa comunicativ). Total distractie 50 min ( ca am terminat) 80 lei + mic cadou.

Link spre comentariu

Saltare din Oradea dragi Bucuresteni

Nu prea imi sta in fire sa scriu pe forumuri dar intentionez sa vin pe la Bucuresti si as vrea sa imi petrec o seara frumoasa intr-un salon de masaj erotic. Am citit recenzia Antoniei de la Jovial, scrisa de spume pe bune si mi se pare ok pentru o seara de vis. Daca ai placerea, domnule spume pe bune (voi aprecia si din partea altora carora le face placere) sa ne spui mai multe detalii despre ea (cred ca esti clientul ei fidel deja :) ); ce accepta, ce-i place mai mult (ca vreau sa ne simtim amandoi bine), ce servicii presteaza...extra cost... si altele care le stiti si ati putea sa le impartasiti pe aici. Mersi si sper sa primesc raspunsuri pana ajung eu la ea :)

Link spre comentariu

Saltare din Oradea dragi Bucuresteni

Nu prea imi sta in fire sa scriu pe forumuri dar intentionez sa vin pe la Bucuresti si as vrea sa imi petrec o seara frumoasa intr-un salon de masaj erotic. Am citit recenzia Antoniei de la Jovial, scrisa de spume pe bune si mi se pare ok pentru o seara de vis. Daca ai placerea, domnule spume pe bune (voi aprecia si din partea altora carora le face placere) sa ne spui mai multe detalii despre ea (cred ca esti clientul ei fidel deja :) ); ce accepta, ce-i place mai mult (ca vreau sa ne simtim amandoi bine), ce servicii presteaza...extra cost... si altele care le stiti si ati putea sa le impartasiti pe aici. Mersi si sper sa primesc raspunsuri pana ajung eu la ea :)

draga oradene,

 Iti voi raspunde putin mai off topic, dar vei intelege mai multe.

Nu poti inlocui o felie de viata cu o experienta singulara. Sau poti, da putini au norocul asta.

In general, cand iti faci un plan de vacanta, expeditie, de multe ori imaginatia infrumuseteaza lucrurile.Nu stii cum va fi: poate mai bine, poate mai putin bine, dar , cel mai probabil , ALTFEL.

As vrea sa fiu fidel  Antoniei; dar ma am vreo doua-trei dre si la Amazonia la care merg des, asa ca nu pot fi fidel nici macar unui salon, cu atat mai putin unei dre anume. Nu ca nu mi-ar placea, dar deja locul in timp si bani e ocupat.Pana nu dispare vreuna. Cu Antonia a fost o evadare reusita, Nu uita, si ele au multi clienti, sigur mai multi decat maseuze  vizitam noi,. Da, unii clienti revin, dar fidel e mult spus.

3 maseuze mi-au spus la inceput 3 lucruri memorabile ; 1) de la Laguna  " ce se petrece intre maseuza si client , stiu nu mai ei" 2) Ema, de la Japan Garden: "o o chestie seriosa de viata, care dureaza o ora" 3) Alina de la ???(un nume asiatic, era salon a lui Grig Bivolaru); " sa nu te atasezi niciodata de vreo maseuza".

Ce am invata eu pe propia p...iele , e ca ce a fost azi cu X, nu va fi maine cu Y (si, probabil nici cu X, a doua oara). Cum am zis la inceput : mai bine, mai rau, ALTFEL.

 Sfatul e sa vezi daca faceti click la priviri. Nu cu Antonia, cu ORICINE .

 

Mi-au placut la Antonia caldura feminina si actiunea sincera. Ca sa fie in largul ei,  atunci si cu mine, a ramas cu textila de jos pe ea.

 Nu face extra. Adica eu n-am intrebat. De obicei, iti dai seama unde are sens o astfel de intrebare si unde nu. De fapt, nici nu aveam la mine bani pt extra si nici de gand. De fapt, vroiam sa ma "pastrez" pt alta, dar Antonia a fost asa calda, ca s-a intamplat cu ea.Nu am intrebat punctual  pe Antonia, , dar , daca ai citit cele postate de mine, la aceste saloane , unele fete, uneori accepta cunni, contra bonus banesc , sau nu. chiar daca fetele s-au schimbat, "folclorul" se transmite din, daca pot sa zic asa, gura in gura. NU am solicitat asa ceva la Antonia, pt ca , in urma unui  mic episod anterior, pt a micsora riscurile, am dedus ca e mai bine sa mentin o singura fata in acelasi timp care sa beneficieze de tratament ( e suficient ca ele o practica cel putin cu inca unul, partenerul de acasa; care se duce si el la saloane, ca e barbat...) . Si fata aceea exista, dar am uitat cum o cheama si unde lucreaza. Atentie, in cadrul celor permise, fetele evolueaza mult; unele devin mai permisive, altele, dimpotriva, functie de ...experientele anterioare. Munca in salon e densa in experiente si le modifica rapid comportamentul, unora pana la a le face vant din acest tip de viata..Acum, in functie de cat te tine muschiul si ai chef si atractie REALE,  vezi cat poti bine dispune ORICE partenera . Si , in functie de cum reactioneaza ea, vezi unde  si cum sa insisti. Nu neaparat la Antonia cand vei veni, daca vei veni, ci ORICAND cu orice femeie iti va face placere sa fii intim .Exact  ca in viata, ca de fapt cam asta si e. Doar ca prin conventia de la un salon, se shunteaza timpul de cucerire . Fata e deja dispusa de la inceput  la anumite permisivitati si apropieri fizice cu un strain necunoscut cu 5 minute inainte.. Reversul medaliei e ca la salon de lmasaj  "pe bune"  nu se  face EXTRA; am zis, poate cunni, dar asta dse "negociaza" (nu neaparta baneste)  atunci si acolo, cu  fata respectiva. Ca,  daca ar face Servicii EXtra, ar fi la un bordei mascat, unde ti se spune de la receptie ( "discutati cu fata in camera") sau de la telefon ( " mai multe amanunte vi le spunem aici"). Jovial si Rubin NU sunt d'astea ( tise spune iarasi dela telefon : NU facem 'altceva'). Sunt si d'astea in Bucuresti, dar acolo unde se face, totul e cam pe banda, nu poti gasi emotia unui fel de cucerire : hai ca te las si asa.../pe scurt , de obicei, fetele care se angajeaza  la saloane fara S..ervicii EXtra, nu fac S...ervicii EXtra. Pt ca daca vor sa faca, se duc unde se face ( acolo e si un fel de protectie). Acolo unde NU se face, la cea mai mica  SUSPICIUNE de alunecat alaturi,  sunt zburate. Nici un patron nu risca sa fie bagat la prostitutie, sa cada de fraier.

Link spre comentariu

salut spume pe bune.

ziceai de Antonia de la jovial ca nu ar face extra, insa ai precizat ca te "pastrai" pentru alta, insa Antonia a fost asa de calda, incat s-a intamplat cu ea. Deci pana la urma face si sex?, din spusele tale asa rezulta. Eu am fost pe acolo, am vazut-o si n-am intrat cu ea, nu stiam ce presteaza, dar m-ai facut curios de ea acum, si inainte sa intru cu ea vreau sa stiu precis despre ce e vorba ca nu vreau sa insist la cineva care nu face.

Link spre comentariu

salut spume pe bune.

ziceai de Antonia de la jovial ca nu ar face extra, insa ai precizat ca te "pastrai" pentru alta, insa Antonia a fost asa de calda, incat s-a intamplat cu ea. Deci pana la urma face si sex?, din spusele tale asa rezulta. Eu am fost pe acolo, am vazut-o si n-am intrat cu ea, nu stiam ce presteaza, dar m-ai facut curios de ea acum, si inainte sa intru cu ea vreau sa stiu precis despre ce e vorba ca nu vreau sa insist la cineva care nu face.

Oof, ardelene, la voi totul trebuie  (adica e musai) sa fie simplu si (in) clar. Asadar. NU am facut sex si nu cred ca Antonia ar fi facut  sex cu mine sau cu altul. ....la pastrare ma refeream la "finalizare", nu la penetrare. Am o varsta si "finalizez " , pe cat posibil  VOLUNTAR,  la 3-4 masaje odata, ca vreau sa am erectie buna la fiecare vizita si la diverse femei..A fost calda in sensul ca s-a ambalat putin si ea ( fara sa finalizeze) a dat contre cu corpul ( sanii, fesele, burtica, pasarica prin chiloti) pe penis, eu eram obosit si nu m-am putut abtine si am EJACULAT. PE BURTA (dupa cum am zis cifrat " omagiile mele au ajuns pe burtile noaste"). ASTA s-a 'intamplat".

Cu mine NU a facut SEX. Teoretic NU au voie. Practic, eu acolo, la Jovial si la Rubin, NU am facut niciodata; cred ca am propus rar, la alea pe care le-am placut; m-au refuzat  o data, de doua ori, si-au ferit pasaricile , asa ca nu am insistat, pt ca le-am terminat cu cunni. Orgoliul meu de mascul a fost mai satisfacut decat daca le-as fi penetrat,  dar nu le-as fi finalizat.  Altele , pe care NU le-am placut asa mult incat sa le propun nefacute, NU stiu daca au calcat stramb.. Stii vorba cu sacul de purici.... Iarasi practic cred ca Antonia nu ar face-o  nici clandestin , pt ca, la inceput,  s-a jenat sa se atinga cu pasarica de mine a permis doar prin chiloti.Si la o tentativa de cunni s-a crispat. Iar n-am insistat, AM  CUI sa fac treaba asta . E foarte putin probabil sa ai sanse de sex ,  la un salon fara sex aprobat tacit,   daca o fata nu se atinge cu pasarica si /sau daca la salonul respectiv NU este permisa purtarea prezervativului. Si , de obicei, NU este permisa, din motive de banuiala de sex. .Chiar fara sex, mie mi se pare o protectie utila,  daca ma ating pe dinafara; uneori, in unele parti am convins, dar rar de la prima vizita.Plus ca unele fete,  mai sclifosite.. pe bune accepta mai degraba o ejaculare pe corp langa zone sexuale (sani, fese, zona pubiana ), dar in prezervativ , pe care altfel nu ar accepta-o.Dar si ele se feresc  sa se afle de folosirea prezervativului.Eu il prefer clasicelor servetele sau inhibantei manuţe, dar cum ti-am spus , e mai greu de convins fetele. Antonia NU m-a lasat sa pun prezervativ, pt ca la salonul asta NU E VOIE.

Daca vrei sex , dar nu foarte mecanic, eu ti-as sugera  sa te orientezi catre o escorta aflata la inceput de drum.Adica sa cauti pe la topicele respective.Dau baietii amanunte si cine te saruta si cat de adanc face oralul samd.

De curand au fost ceva razii prin saloanele cu sex mascat (cuiburi cum le zice pe aici) , unele au disparut de pe piata, iar patronii si fetele de la saloanele fara sex  sunt SI mai vigilenti/speriate  decat de obicei.

Link spre comentariu

Salutare ! Am fost si eu la jovial , am sunat inainte 20 de minute pentru programare ,ajuns acolo ma intampinat o doamnă de 35 40 ani , de etnie romă, Am luat loc pe canapea asteptând venirea fetelor . Am asteptat cc 1 min in plina tăcere deoarece doamna respectivă nu a scos un cuvant se uita la mine de parca vroia sa ma mănânce . Se deschide o usa apar 6 fete , una trecuta de varsta a2 , una blonda , inalta si f slaba , una grasă fara aspect placut , 2 slabute tot de etnie, si Nicoleta cu care am si intrat , brunetă cu forme si un zâmbet placut . Întru in camera imi prezintă tipurile de masaj , fiind putin nehotărît optez pentru masaju clasic . Fata începe cu masaj de relaxare 25 30 min rar intalnit , masaj erotic exceptional . Ma invita la dus primesc un prosop urat mirositor , nu am spus nimic fetei ca ea oricum nu avea nici o vina . De revenit la nicoleta daca se schimb prosoapele

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

Pt ca ma duc de vreo 3 ani cred la ea, cand mai rar, cand si mai rar, trebuie sa va zic de Bianca, de care nu pot sa ma las.

Fata e pe 25+ si trupul e bine facut…adica e ‘naltuta si marisoara…poate bustul nu mai e cum era, dar ce e sub talie e demential…si l-a elasticizat  si e foarteplacut la atingere cu orice…si pielea, si carnatia de sub ea.Am finalizat de multe ori si mi se pare mai excitant ca la pustoicoase cu funduri mai tari sau nu. Efectiv sunt placute   invaluirea si ….masajul pana la finalizare.

Desi deseori, cand ajung eu catre dimineata, e obosita, figura e inca frumoasa si bine machiata. Are ceva bland si feminin, inclusiv vocea .

 Are clienti, nu face alte alea,  desi mi-a spus ca i s-au facut propuneri  in de cente pe “diverse sume”. Mie mi-a facut odata clavicula… face si cu sanii fara probleme, dar cum v-am zis ,sanii  nu sunt punctual ei …tare, ca sa zic asa…mie imi place sa ii las in sutien …dar nu insist,  imi place ce e mai jos de talie…chiar daca e pe dinafara.Faza e ca , daca te porti frumos si faci ce trebuie, termina si ea pe bune, ceea ce mi se pare rar la altele si excitant. Are si capacitatea sau cheful sa termine cu mine chiar daca a terminat si cu altul  inainte in sesiunea de lucru…Are clienti, poate de aia, poate de  altele.Eu ma mai duc pt posteriorul ei viu.Si pt faptul ca NU cere nimic in plus. Primeste ce ii dau, cand ii dau.

Nu va place, nu mancati…mie , desi ma duc si la mai tinerele, inca imi place.

Bianca-trup 7,5, GFE-9, masaj erotic 9

Locatie -7 pt ca nu le mergea telefonul , am mers la noroc, si pt ca e f .mica si inghesuita camera de primire; cabina de dus nu prea era in buna stare, sarea usa glisanta de pe sine.

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...