Sari la conținut

ANDREEA-0721038391


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

locatie  b novac - aer conditionat + ambient placut .

100 fin /20 min , o/n si n/p . fara 69 , nu stia ce inseamna , i-am explicat , a refuzat pe motiv ca nu ii place . pacat , pasarica f misto , mica , curata , am atins-o discret si mi-am mirosit podul palmei , fara mirosuri suspecte.

virsta estimata in jur de 30 de ani , dar... incepatoare , neexperimentata , putin cam incordata , i-am explicat ca sint foarte versatil vis a vis de escortele la inceput de cariera si ma voi stradui sa o ajut sa treaca peste momentul penibil de a fi nevoita sa interactioneze cu un necunoscut pentru o suma de bani . 

am negociat serviciile si remuneratia inainte , convenind sa ne desfasuram pe durata a 20 de mine care sa includa oral neprotejat si sex normal protejat in diverse pozitii. 

am ajutat-o sa se debaraseze de lenjeria sumara in care era echipata , chilotei si sutien ,care i-ar fi venit si mai sexy daca ar fi combinat o pereche de pantofi cu toc , am asezat-o pe genunchii mei admirindu-i corpul de sportiva , micuta si dragalasa , uimit de faptul ca aarata mult mai bine si mai tonifiat decit imaginea din pozele de pe publi 24.

are sinii f mici , abdomenul plat , cur bombat ,tare . 

dupa citeva mingiieri am lasat-o sa isi faca de cap cu mataringa mea, a incercat sa o faca tare printr-un oral fara sare si piper , un dute-vino grabit ajutat de mina ,fara presiune si fara rezultat . i-am sugerat sa schimbam pozitia si sa se intoarca cu curul catre mine in timp ce ma felationeaza, s-a conformat putin nehotarita , i-am zis sa incerece sa o lase mai incet cu ritmul rapid si sa puna putin presiune in buze cind o suge , a reusit sa ii dea semne de voinicie, usor usor , apoi i-am dat mina jos de pe pula si in scurt timp erectia a devenit functionala , am rugat-o sa imi puna prezervativul sa o fut , moment in care a devenit confuza spunindu-mi ca ea ainteles ca de 100 ron, facem doar oral si ca ar mai trebui sa achit o taxa extra pt sex. 

momentul a picat6 prost, erectia a disparut instantaneu , m-am enervat si i-am spus ca ma imbrac si plec, vorba-i vorba , am stabilit ceva si asa ramine . 

s-a scuzat , a revenit la oral , cu prezervativ de data asta , si-a dat silinta sa o faca iar tare apoi am futut-o in doua pozitii doggy si clasic , citeva minute scurte , dupa care am renuntat fiind la limita timpului stabilit .

sper sa mai am ocazia sa o  vizitez pentru a doua opinie , aspectul fizic si o oarecare naturalete recomandind-o , trebuie in orice caz sa mai fie indrumata , nu are nici o notiune despre aceasta meserie , in schimb a fost ascultatoare si a aplanat conflictul corect , s-a straduit sa ofere ceva in schimbul taxei de deranj , nu a avut comportament de centurista pusa pe hartza , este decenta , vorbeste politicos , doar ca este in procesul de aclimatizare .

nu-i dau nota , in circumstantele in care nu am reusit sa ma clarific despre ce este in stare in mod normal .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Interesant. Obi, sa ma duc si eu?

nu prea cred ca ar fi o idee buna . doar daca ai multa rabdare ,ceea ce nu cred. sau mai asteapta putin sa vedem cum se transforma domnisoara , deocamdata e la stadiul de fata cuminte agatata in parc si ar vrea sa descopere cum stau lucrurile in materie de sex. tu decizi .

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ce dracu e asa interesant?

 

In poze pare plina de celulita.

Și după recenzia lui Obi, nu vad ce te-ar atrage

ai spus bine , pare plina de celulita . 

pozele nu reflecta nici 50 la suta din realitate, are un corp de sportiva , , cu ceva urme vagi de celulita, probabil fotograful a fost neinspirat in alegerea unghiului luat pt poze.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...