sorinelxart Reputație: 1234 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Septembrie 12, 2020 Descriere MatrimonialeTânăra dulce și apetisantă garantez igiena și discreție domnilor generoși cu bun simț, hai sa petrecem clipe de neuitat împreună și sa-ti îndeplinesc fantezile,poze 100% reale. Suna-ma pentru mai multe detalii.0758503255 Am fost ieri la dameza.sunat , programat si invitat undeva lamga RDS in Craiovita.Vizionat pe geam urcat si intampinat la usa.Fatuca undeva intre 20/25 anisori bruneta cu parul lung , micuta de statura , simpatica la fata , corp slim.Nu stiu daca foto sunt ale ei , in realitate are un tatuaj deasupra sanului stang.Intrat in casa , camera cu o canapea in loc de pat , dezbracat si cerut la baie , baie destul de curata , apartamentul la fel.Reintors ma intreaba ce vreau , spun o finalizare , decartat 100 lei si se dezbraca si ea.Este slim cum am mai spus , sanii micuti cu sfarcuri micute , bine proportionata chit ca este micuta ,curul frumos , ma curata cu servetele si ma intreaba daca vreau fara prezervativ oralul , spun ca da.Se apuca de supt(are piercing in limba) , suge binisor , nu se ocupa de coite , destul de scurt , 2/3 minute, dupa care ma intreaba cum vreau , pe la spate sau ma urc pe ea ca ea nu sta deasupra mea . pune prezervativul si ma urc peste ea , pompez ceva , se simte bine unul doua gemete false din partea ei , dupa o intorc si o iau pe la spate , ma infig cu mainile in curuletul ei si dau 2/3 minute pana termin.Igienizat , imbracat si plecat , door to door 20 minute.Sentimentul a fost unul de graba , sa scuzat ca trebuie sa se duca nu stiu unde , bla , bla , bla.Nu face saruturi pe gura , nu saruta pe corp , nu face anal , nu ofera GFE.In schimb este vorbareata , foarte , desi nu ajuta mare lucru.Locatie-9Curatenie-9Fata-8Corp-8Oral-6Normal-7GFE-4 De revenit , poate daca-si imbunatateste GFE-ul , oralul si nu mai este grabita. 4
sioux2 Reputație: 343 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 12, 2020 Se poate lipi aici:https://nimfomane.com/forum/topic/133887-anca-0724276539/page-3 2
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Autor Postat Septembrie 12, 2020 Se poate lipi aici:https://nimfomane.com/forum/topic/133887-anca-0724276539/page-3La cautare dupa numarul de telefon nu am gasit-o.Deci ar trebui unite topic-urile...
sioux2 Reputație: 343 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 12, 2020 La cautare dupa numarul de telefon nu am gasit-o.Deci ar trebui unite topic-urile...Pe topicul respectiv daca esti atent la postarea lu' Marian vei vedea fix acelas nr de telefon. De asta am spus ca se pot lipi.😠3
sioux2 Reputație: 343 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 12, 2020 Oricum sti ca merg cu CTC-ul dupa tine 🤣🤣🤣 3
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Autor Postat Septembrie 13, 2020 Oricum sti ca merg cu CTC-ul dupa tine Nu asta este problema , ci sa avem unde merge.
sioux2 Reputație: 343 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 15, 2020 Nu asta este problema , ci sa avem unde merge. Sorinele am ajuns la berea cu nr 4.🤣 Sa imi spui cand vrei sa le ðŸ»ðŸ¤ðŸ‘ 2
sioux2 Reputație: 343 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 15, 2020 Pfffff, scrisesem jumate de recenzie si mi s-a inchis telefonul. 😡😡😡 Nu mai am nervii necesari acum s-o iau de la capat. Pe scurt e de bine am s-o scriu de la comp zilele astea. Iar de oral am vb cu fata sorinele si era suparata ca i-ai dat doar 6. S-a suparat rau de tot si mie mi-a facut un oral de 9. Daca era si cu cim era 10. ðŸ‘🤠3
sioux2 Reputație: 343 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 15, 2020 ðŸ»ðŸ¤ðŸ‘ 1
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Autor Postat Septembrie 16, 2020 Pfffff, scrisesem jumate de recenzie si mi s-a inchis telefonul. Nu mai am nervii necesari acum s-o iau de la capat. Pe scurt e de bine am s-o scriu de la comp zilele astea.Iar de oral am vb cu fata sorinele si era suparata ca i-ai dat doar 6.S-a suparat rau de tot si mie mi-a facut un oral de 9. Daca era si cu cim era 10. Am vorbit si cu ea si am spus ca daca-si imbunatateste ceva lucruri nu are decat de castigat.Am spus ca a fost foarte scurt , fara sa se atinga de altceva , asa ca asta a fost parerea mea pe acel serviciu.Poate sa se supere , uite ca-si face clientela... 3
Postări Recomandate