Sari la conținut

Escorte Abu Dhabi


Postări Recomandate

  • Oras:Here&There
  • Oras:Here&There

Salutari dragi colegi! Acum o luna am fost in Abu Dhabi cu afaceri si dupa cum imi este naravul, nu m-am putut abtine de la "cele sfinte".

 

Astfel, m-am gandit ca daca tot am putin timp liber acum, sa va relatez aventurile mele de acolo, poate va ajuta.

 

In primul rand va recomand sa va duceti la Hotelul Sands care nu este extraordinar de stralucit, are 4* insa are trei cluburi cu muzica live:

unul era la demisol, unul la etajul 1 parca si inca unul la etajul 2 sau 3, nu-mi amintesc prea bine insa nu asta este important. Ce conteaza este faptul ca in cluburile respective vin tot felul de fetite care mai de care interesate de aventuri.

 

Deci, daca stati acolo v-ati rezolvat problema. Atentie la negocieri deoarece preturi efectiv zboara: pornesc de pe la 300 de dirhami si pot sari depaaaarte de tot. Nu cred ca e nevoie sa va spun care sunt criteriile pentru preturi.

 

Experienta mea s-a rezumat la o bunaciune de filipineza care a venit efectiv la mine si m-a intrebat in engleza ce mai fac etc etc. Atentie, fetele se uita la tine. Daca nu dai niciun semn (o privire etc) nu te deranjeaza.

 

M-a intrebat fata daca sunt obosit si i-am spus ca nu. Am invitat-o sa stam de vb in afara clubului si a acceptat. Una-doua am ajuns in camera unde actiunea s-a desfasurat in mod clasic, fara artificii. Vazut, placut, dezbracat, dus si f.... :)

 

Fata era frumusica. Avea inaltimea intre 1.60 - 1.70 ceea ce este destul de bine pentru o filipineza, parul saten, ochi caprui, fundulet frumos dar sani cam mici si avea intre 23 - 28 de ani. Nu am intrebat-o si nici nu m-a interesat. Decartat 500 dirhami (in prealabil am negociat ca sa ajung la pretul asta) pentru oral facut destul de superficial, cu prezervativ si un normal pe la spate.

 

Note:

 

Oral:6

Normal:8

Aspect:7-8

Durata: app. 30 min

 

Pentru mai multe experiente puteti sa mergeti la un bar numit 49ers care se afla pe Electra Street. Daca il cautati pe net, il gasiti sigur. In barul asta efectiv sar fetele pe tine. Grija mare la ce alegeti. Aici sunt de toate felurile (ma refer la calitate). Imediat ce ai intrat, seara dupa 9, 10, sar fetele pe tine. Te pipaie etc. Preturi incep de pe la 200 de dirhami insa trebuie sa cautati mult pana gasiti ceva care sa va placa.

 

Sper ca am fost de ajutor! Bafta mare!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
 

       Daca tot n-am venit cu nicio informatie utila privind romanica, mai precis orasul primarului s(t)amba fasole..macar sa incerc cu ceva d- afara.

 

   Abu Dhabi...oras si emirat prin care am frecat-o vreo 3 ani(ce-i drept prea putin timp din acesta l-am petrecut in oras nefiind acolo pentru a trai veatza la maxim, dar totusi)

 

 Daca ajungeti pe acolo ascultati/cititi ce zice baiatul asta ca are dreptate.

 


 

  De preturi n-a vorbit, ca il bagau ai la parnaie probabil.Cert este ca se poate negocia, chiar daca este cel mai scump oras din lume:preturi de pornire pentru toate natiile, est-europence(romance prea putine,le-au luat fata rusoicele in ultimii ani,anyway sunt/eram satul de shawarma/midii cu fitze de Buftea, asa ca nu m-au interesat cand aveam atatea fructe de mare exotice la dispozitie), africance, asiatice(de toate natiile), sa revin la preturi, ele plecau de la 500 DH(dirhami, care sunt cam la paritate cu leul, asta acum 2 luni) ora si ajungeau la 1000-2000DH pe noapte, fetele ok(nu fotomodele, alea depaseau 3000DH pe noapte, poate reauseam sa cobor si la 1500, dar nu asta-i scopul meu in viatza sa fut robotzi superfrumosi da' frigizi) ceva de genul 9 spre 12 comparand recenziile de aici, gefeuri de 10 la toate(mai putin la rusoaice si chinezoice-engleza bat-o vina, altfel fete super de treaba), asta daca stii engleza; dupa negociere eu mereu am reusit sa iau fete cu 5-700 pe noapte(multe chiar nu aveau de gand sa plece pana-n pranz), la ora ajungeam si la 200 DH(la cele care ma cunosteau) dar nu m-a interesat ca nu-s Speedy Gonzales, in general la prima vedere poti sa cobori cam pana la 300DH pe ora.

 

  Referitor la hoteluri cred ca 90% sunt girl friendly, totusi este bine sa intrebati in/pe langa hotel(oricum, orice fata pe care o luati stie daca poate intra sau nu in hotelul respectiv).Daca nu si nu puteti incerca hotelurile din Touristic Area(Corniche beach), veti gasi si la 250DH hoteluri de 3 stele care la noi sunt 5.(asta depinde si de perioada, iarna culmea sunt mai ieftine).

  Referitor la fete, curate si daca nu fiind incinse de caldura9daca le-ai luat dupa plaja) intra de capul lor in dush, multe dintre ele intra chiar cu tine de mana(mmm-chiar imi place chestia asta).Pentru vanatorii de antilope(africance-am incercat cateva care au facut toti banii) stati linistiti cu dementza cu HIV-ul, toti cei care intra in tara au nevoie de cel putin un tip de viza, pe care daca vrei s-o obtii trebuie sa faci analize medicale,iar la sange se pune baza pe HIV,BTS-uri si hepatite.

 

  Daca aveti de gand vacanta, este bine sa va duceti in lunile noiembrie-martie - temperaturi 15 C noaptea, 25-30 C ziua, apa marii 25C, vara recomand doar pentru dementzi sau melteni:noaptea 30 C umiditate aproape de 100%, ziua 40-50C, apa marii 35-40C. 

 Daca va duceti acolo carati dolari cu voi, sunt stabili 3.6-3.7 DH la $ de cativa ani, euro-i varza, pote sari de la 4.5 la 5.2 si in cateva zile, acum 2 luni se invartea pe la 5.De schibat este bine sa schimbati in mall-uri au cel putic 5 exchange-uri si ofera cel mai bun pretz, la hotel nu recomand.

 Pentru cei care nu pot trai fara spritz sunt vreo 3-4 francize Spinneys in oras(cu preturi ca la noi la, Moet-ul chiar mai ieftin)..la carciuma/hotel, ca reper o bere pleaca de la 20DH, o sticla de vin de la 150DH, s-ar putea sa le gasiti mai ieftin la Happy Hour..aproape toate barurile, pub-urile au HH de la 15 pana la vreo 19; se bea peste tot, dar nu umblati inutil cu sticlele pe strada, pentru alcool aveti nevoie de licenta.

 Shopping-ul de crape, putin mai ieftin ca la noi(nu vorbesc de reduceri ca n-am avut timp de alea,oricum am oroare de shoppingul la carpe; electronicele cu vreo 25% mai ieftine ca la noi), aurul mai scump decat in Dubai.

 Ca idee, in Dubai aceiasi situatie, cu precizarea ca locurile difera, distanta intre cele doua vreo 150km, aprox 250DH cu taxiul vreo 25DH cu autocarul .

 

  :138x  :2808.gif

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Mersi..sincer nu vad rostul intrebarii.

 

   Ceea ce am uitat sa mentionez...daca exista amatori pentru o ieseala intempestiva de weekend sau minivacanta...luati in considerare faptul ca la ei weekendul incepe joia...vinerea fiind libera pentru majoritatea si considerata Duminica in Islam, asa ca toata actiunea, evenimentele, petrecerile sunt axate pe aceste doua zile si-n unele cazuri sambata.

   Si inca ceva...daca prindeti Ramadam-ul, incercati si nu iesiti prea dezbracati ori sa fumati pe strazi, posibil sa va ia politia la intrebari; daca inchiriati masina aveti grija sa respectati toate regulile de circulatie, au camere peste tot si a doua zi va treziti cu amenda.Nu plecati cu carnatzi, chiftele si telemea de acasa, mancarea in supermarket-uri este mult mai ieftina ca la noi.Internetul prin majoritatea hotelurilor foarte slab si se plateste; aprox 100DH pe zi sau vreo 10DH pe ora, este bine sa intrebati inainte de a-l folosi. 

 

:hihat

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:rai
  • Oras:rai

Sunt in zona si ma gandeam ca ma va ajuta daca stiu din ce parte ti se parea tie mai usor de mers la tarfe. Plus de asta am ajuns sa cunosc buna parte din romanii de pe acolo intr-o oarecare masura. Ma intrebam daca nu cumva ni s-au incrucisat drumurile la un moment dat, sau poate mi-ai servit lunch-ul la vreun restaurant :)

 

Multumim din nou!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...