Sari la conținut

Salon Str. Arges / Str. Obor


oddo21

Postări Recomandate

Dupa cum probabil multa lume din cea de aici stie dar din lene, comoditate si pe principiul ”mai bine sa scrie altii si sa folosim noi informatiile decat sa scriem noi sa ajutam alta lume” nu a postat nimic in legatura cu acest salon, am hotarat sa scriu eu cateva randuri....... probabil unele din ultimele pe care le voi scrie.

Pe strada Arges, aproape de celelalte 2 saloane bine-cunoscute, se afla un salon ce acum vreo luna s-a mutat pe strada Obor editat. Din pacate de vreo 2 saptamani nu mai functioneaza nici acolo si cele 3 numere de contact ce functionau (0784 640 613, 0734 721 618, 0785 902 203) sunt inchise. La locatia de pe Arges (o casa langa parculetul din capatul strazii Unirea Principatelor, ca indiciu era acolo mereu un SEAT mic rosu, nu are rost cred ca ii dau numarul de inmatriculare) am fost si eu intr-o noapte acum vreo 3 luni.

 

Era in jur de 1 noaptea si am dat acolo de o blonda micuta de statura ce a iesit pana la poarta in prosop sa imi dea drumul la poarta. Desi spunea ca mai e o colega acolo cred ca in acel moment era singura la locatie. Interesant la salonul acesta ce are inca reclama in Monitorul de Vrancea era faprul ca anuntul ce continea numerele de telefon si o poza avea respectiva poza facuta cu 3 fetecarora nu li se vede parul dar care sunt exact fetele din locatie. Dupa ce m-am uitat atent mi-am dat seama ca cea cu care am fost era in poza. Tipa....(din pacate nu ii mai retin numele insa) imi parea din clipa in care am vazut-o cunoscuta..... dar nu stiam de unde sa o iau..... e blonda, micuta, sani frumusei, si mersul..... are cred un mic defect, nu stiu cum sa zic, mergea usor asa ca un mic pinguin........

 

Dupa multe sapaturi in memorie mi-am dat seama ca o stiam de ani buni, de cand vindea ziare, in intersectii cred. Evolutia ei fizica era insa remarcabila...... Saptamana aceasta am revazut-o acolo unde se sta la ocazie spre Mandresti, imediat cum iesi din giratoriul spre Rastoaca, Milcovu. Astepta clar pe cineva pentru ca se tot uita dupa masini insa nu eram grabit si nu am putut sta sa vad pe cine. Era imbracata foarte OK, pantaloni mulati, cizme lungi. Credeti ca stiti vreunul cum am putea da de ea, vreun numar de-al ei de telefon? E clar cred ca acum presteaza singura.

Voi reveni cu o postare si despre vizita la salon la ea in curand.

 

Probabil voi vedea zeci de vizite la aceasta postare si maxin un raspuns, si ala cu o intrebare. Asta nu pentru ca am fi un oras de sfinti ci pentru ca suntem unul de lenesi, fricosi, comozi..........

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

salutare, ca o prima postare te voi ajuta eu....

Fatuca a fost intradevar la cele doua saloane(sper ca vorbim de aceeasi fata blonda, micuta si cu ceva sani maricei)iar acum am vazut-o intr-o seara la salonul de langa lidl, ala de este in locatia unui fost bar.

din cate am inteles este in tura de seara.

numarul de tel il gasesti pe usa, vorbesti cu matroana si te duci verifici daca este aceeasi despre care vorbesti tu.

alte recenzii promit ca vor veni indata insa acum nu prea pot .....

sper ca ti-am fost de ajutor.

succes

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...