Sari la conținut

Sofia 0750819806


rechinu00

Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Salutare futaciosi..

Am fost la aceasta dameza..o medie de 8.

Sunat, programat bl din Mazepa, fata tinerica cur bun (ar fi si mai bun daca l-ar pune la bataie) tâte nu prea..dar per total arata ok pentru descarcare , ca doar nu o iau acasa..

Actiunea un nr 100 lei/200h

Servicii oral 8

Normal 8

Vorbaraie..8

Merita vizitata pt decarcari dar cred ca ar trebui sa fie mai permisiva si mai activa.

Spor

  • Like 2
Link spre comentariu

neata si ciocane tari....deci sofi..actiunea , undeva saptamana trecuta..locatie..undeva pe langa scoala 28...apartament curat, baie ok, curatenie, nota 9...domnisoara, nota 8..dezinvolta, miniona, simpaticuta, pozele reale (desi nu cred ca mai este cazul sa o spun)..o prezenta agreabila insa nu dau nota mai mare...poate am prins.o eu intr.o pasa proasta, poate nu a fost cine stie ce chimie ( personal nu sunt fan blonde, insa imi plac minionele ) :))...desi ma dusesem cu gandul la ,,Sofi multiorgasmica si LOT" am ramas cu buzele umflate pentru ca nu stiu ce...durere cervicala...mda...ce sa.i faci! m.am rezumat la o replica ...lot nu poti ca cervicala, dar la oral nu te deranjeaza?  ...in fine...actiunea a constat in oral ne si normal pro..un numar, halat 100..

sa rezumam:locatie..9

                     dsra sofi...8 (poate intr.o alta zi, alta situatie ar fi mai mult)

                     GFE...7

                     oral np...7,50

                     normal p...7,50

                     halat...100 nr

ce mi.a placut: prosop curat, atitudinea cat de cat proclient, la normal (clasicul misionar si pe la spate,intins pe burta) geme placut, finut, aspectul/imaginea/feelingul este ok,dar nu mi s.a parut nici multiorgasmica si nici cu inclinatii spre PSE /hard,sa.i faca placere sa se futa/sa te futa, asa cum am avut senzatia la Roxi... (nu fac reclama, nu i.am facut recenzie aici pentru ca vizitele sunt vechi..pe celalalt am povestit experientele)

ce nu mi.a placut: mmmm, nu stiu daca e ceva anume...de fapt da...chestia asta cu ,,nu fac aia, ca ma doare aia"..plm, iti taie tot cheful..eu/clientul nu are de unde sti si pune toate intrebarile ca sa afle ce nu FACI...bine e, daca ceva te impiedica sa fii la birou, sa nu fii pur si simplu...ma rog, nu e o critica, e mai mult un sfat, asa...daca nu ai dispozitia necesara nu te duci la birou asa cum nici noi nu ne ducem la futut ca sa auzim ,,nu aia"...dincolo de acest aspect, gfe exista dar raportat la varsta si experienta dsrei..poti discuta despre un anume sport de contact, dar beyond...nu cred ca subiectele pot fi foarte variate!

Concluzie: da, de bifat macar pentru o opinie personala...de revenit si da si nu in functie de ce anume cauti si vrei...per general, nota de trecere cu brio fata de un fast fuck!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

Vizitată acum ceva timp, am văzut că nimeni nu mai comentează nimic de ea și hai să o mai împrospătez. 

Domnișoara 21/22 ani, blondă, poartă ochelari dar în timpul futaiului nu, mare păcat. 

Servicii oral, normal (pe mine nu m-a impresionat, nu excelează mai bine spus) 

Tarif 100/200

Locație Mazepa, G-euri

Aspect : blondă, miniona 1.50, curul bun rău, la față e drăguță și atât, nu ai bănui că se fute pe bani dacă o vezi pe stradă. 

Atitudine comunicativă, este ok, e un fel de tinerica dar cu mai mult simț fără finalizare orala/înghițire :)))). 

De recomandat SIGUR. 

 

 

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ici colo
  • Oras:Ici colo

Ma gândeam de ieri sa-i fac o vizita și i-am dedicat cred jumătate de zi după nu știu câte tel in gol pe la 3-4 dupamiaza reușesc  sa schimb câteva cuvinte( mi-a spus ca are o programare momentan și sa revin cu un tel peste 30 min) Așa am și făcut dar după 30 min tel ei a sunat ocupat de câte ori am încercat sa sun(vreme de 10-15 min)Pana aici nimic suspect dacă domnișoara are agenda încărcată nu e vina ei, numai ca faza sa repetat câteva ore mai târziu 7-8 seara)aceeași faza copiata la indigo, sunat, vb , nedisponibila momentan dar sa încerc peste 30 min.Peste 30 min am sunat și tel era ocupat...și acum ma întreb simpla coincidenta sau e vb de neseriozitate??☹️

Link spre comentariu
  • Oras:Ici colo
  • Oras:Ici colo
Acum 5 minute, Grecux a spus:

Numai e cea de la inceput.sia schimbat putin comportamentul.nu mult.dar probabil i se datoareaza si noua.inafara de fundul ala beton nu pierzi nimic.

Ms colegu...vroiam sa văd și eu de ce o lauda lumea dar m-am lămurit.

PS...După poze cred ca i-am făcut 2 vizite acum 1 an ?2?🤔 vroiam sa știu dacă e ea(curiozitatea ma omoară)

Link spre comentariu
Vizitator eu2020ro
Reputație: 0

Recenzie:

Ca urmare a reactiilor pozitive ale membrilor de aici, am zis sa o vizitez si eu pe domnisoara. Cred ca acum vreo 2 luni am fost la ea. Locul actiunii la unul dintre G-urile din Mazepa. Spre deosebire de voi, cred ca eu am prins-o intr-o pasa proasta; eram si primul client in ziua respectiva. La telefon a fost draguta, insa, cand am ajuns la ea, avea o atitudine foarte sictirita; spusese ca nu a dormit toata noaptea... ma rog. Am cerut la dus, mi-a adus prosop. Cand sa incepem actiunea, se dezbraca si ea si mi-a venit instant un miros... ciudatel, ca sa fiu indulgent. Mama ma-sii, am zis hai sa stau, desi mi se dusese tot cheful. Incepe cu un oral mecanic. Dupa 1-2 minute ii zic sa trecem la normal, incercand sa termin cat mai repede. Implicare foarte putina din partea ei. Sincer, eu nu as mai vizita-o.

Oral: 5;

Normal: 5;

Aspect: 7 (fara tate);

Igiena: nici nu stiu cu cat sa notez...;

Locul actiunii: 9 (curat).

Link spre comentariu
Vizitator eu2020ro
Reputație: 0
Acum 7 minute, Grecux a spus:

O poti acuza ca e sictirita dar pe partea de igiena cred ca aici doar arunci cu noroi aiurea mereu a fost ok si am 4 vizite in trecut la ea.mereu facea dus de fata cu mine da la oral nu e forte ai dreptate.

Nu am nici un interes sa o denigrez, nu am nimic de castigat. De asta am si fost cat de cat retinut in ceea ce priveste igiena. E posibil sa fi fost eu ghinionist. Insa, am considerat ca aspectul referitor la igiena trebuie mentionat. De asta suntem aici, sa spunem si bune si rele.

Link spre comentariu
Vizitator eu2020ro
Reputație: 0
Chiar acum, Grecux a spus:

Eu iti spun cum a fost de fiecare data.si nu cred ca numai cu mine a procedat la fel.

Te cred. Tinand cont de recenziile pozitive, mai ales in privinta igienei personale, zic ca poate am fost eu ghinionist. Ma gandesc ca din cauza ca nu a dormit toata noaptea si pentru ca pana pe la orele 13-14, cand am fost eu la ea, nu avusese nici un client, o fi crezut ca ziua va fi moarta, nu stiu. Chestia e ca si eu am ajuns in vreo 10 minute la ea de cand am sunat-o. Ma rog, poate oi fi doar eu patitul, poate va vedea postarea asta si va avea mai multa grija pe viitor. Oricum, in ziua aia, cam toate mi-au mers prost. Era culmea ca futaiul sa fie bun.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salutare si La multi ani! Va doresc un an cat mai plin de actiune.

Am vizitat si eu aceasta domnisoara inainte de Craciun, cred ca undeva pe 23 decembrie.  Am sunat destul de devreme 9:30 probabil. Am punctat ora de intalnire si locatia pe langa scoala nr.28

Sofia m-a primit cu zambetul pe buze si amabila. Locatia curata, prosop curat. Poate la gradele din camera mai trebuie umblat dar avand in vedere ca am fost informat ca nu locuieste acolo e de inteles. Incalzirea o inchide peste noapte. Este un panou termo-electric si exista riscuri. Probabil ca daca nu as fi fost primul client in acea zi si asa matinal gaseam mai cald in camera. Am socializat la o tigara apoi am facut un dus si a urmat petrecerea.

Actiune:

Am inceput cu un oral destul de ok executat si prelungit la rugamintea mea. Am fost informat ca nu face finalizare orala si ca are ceva probleme la cervicala. La normal am inceput cu un LOT unde nu a fost foarte naravasa. Am trecut apoi la o pozitie in care ea statea intinsa pe burta iar eu peste unde m-am bucurat de funduletul ei care chiar este bestial si nu am mai rezistat si buffff explozie in balonas. Am uitat sa precizez ca si sanii mi-au placut. Nu sunt mari dar sunt fermi si cu sfarcurile erecte numai bune de strans intre dinti 😊

Note

ON: 8

NP: 7

GFE: 9

Igiena: 10

locatie: 7 

NOTA MEDIE: 8,2

Sofia este o fata unde merita sa revenim.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați

Al doilea care menționează cervicala... @sofia12345 daca ai dureri si nu poti presta cum trebuie, de ce nu iei o pauza, ca decat sa-ti scada ratingul pe aici, mai bine te refaci si revii cu forte noi. Eu personal te aveam in vedere cu o vizita dar nu vreau sa avem o experienta pe jumatate reușită.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...