Sari la conținut

Alina


Vizitator maryamm

Postări Recomandate

  • Oras:In timp.
  • Oras:In timp.

Buna la toata lumea, nu am gasit cine a spus oare cine imi face pozele!! o sa las sa vezi curiosule...si te invit la mine sa vezi cum fac poze sa imi tii lumanarea :138x :))). Telefonul are si setarea aceea de a pune pe timp.. nu e neaparat nevoie de cineva sa imi faca poze.... in fine . o zi minunata la toata lumea. :inlovee :* :waytogo :ezpi_blush

Camera din spate sau cea de la drum, sunt in incurcatura, la cat de mare e trepiedu e cam greu sa nu-l observi, sau poate era in dulap dupa oglinda?🤔:)))

Link spre comentariu

De ce pula mea vă interesează cine le face poze? Și ce dacă au iubiți/pești/crocodili, nu te duci să te fuți cu ei, te duci să o fuți pe ea. Atâta timp cât stau deoparte/departe și sunt discreți pe mine mă doare-n pulă cine le face pozele. Nu zic că Maryam are sau nu crocodil, doar că e irelevant, nu merg să mă împrietenesc cu ea sau s-o iau de nevastă.

Link spre comentariu
  • Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
  • Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)

prostane tu ai fost in viziata de pe 'celalalt' nickname:))))))))). si pe ala pe lamga ca esti prost esti si orb:))))))))). da-te-n plm de prostu' pulii. tu nu te-ai saturat de tine?:))))))))) . prostane covorul ala de la Ikea , din poza pusa de rechinii l-ai vazut?:))). 

Camera din spate sau cea de la drum, sunt in incurcatura, la cat de mare e trepiedu e cam greu sa nu-l observi, sau poate era in dulap dupa oglinda? :)))

Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Reputație: 0

Maryamm, mâine de la ce oră deschizi jaluzelele? ðŸ˜

Buna asta :)))) pai  de la 10, am niste mesteri sa imi repare cabina de dus .. :)))) poate dupa un 12 incep si programariile...

post-334613-0-39781800-1601484900_thumb.jpg

Link spre comentariu

salutare,

 

aceasta este prima recenzie serioasa pe care o scriu. si da, are 10 pe linie.

 

nu merg des, dar am vizitat cateva fete de-a lungul anilor. desi am avut cateva experiente deosebite, pana in acest moment, maria este cea care m-a impresionat cel mai mult.

 

nu sunt genul care sa detaliez in cuvinte tot ce s-a intamplat, dar a fost magic. pot sa va spun, insa, ca nu am vazut o femeie mai relaxata ca maria, si ca are combinatia perfecta intre obraznicie si farmec. cu toate ca formele corpului se vad in poze, fermitatea curului se simte doar in realitate. nici ochii ei frumosi nu apar in poze (cred).

 

acum notele:

- par 10

- ochi 10

- atingeri 10

- farmec 10

- corp obraznic

- ondulari 10

- gemete 10

- replici 10

- buze 10 (stiti la ce ma refer)

 

cadou 450 cu extra-uri

timp 1h 7m

 

frickin' heaven boys!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...