Sari la conținut

Alina


Vizitator maryamm

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Eu sunt ala, bravo te-n gura=)))))ai bomboana=)))))sa-i faceti o icoana tipului si sa va inchinati lui ca macar are o poza cu o femeie langa el=))))nu ca voi prostanilor doar cu femei in pl goala=)))))

 

Aia da femeie! Sa o folosesti sanatos! 

Link spre comentariu

Maryam este tot ceea ce trebuie. Vizitat de cateva ori.

 

Locatie foarte accesibila si as zice ca Floresti e punct forte pt cei care aveti si viata privata si tineti la discretie.

 

Maryam, daca ai fi in Huiedin, tot as veni la tine.

 

Ea asa cum au scris si confratii, este mica de statura dar dulce foc. Fata frumoasa, dantura perfecta, corp excelent de bine proportionat si asa de tare.

 

Da poate cel mai important pt mine a fost atitudinea ei, cu asta m-a casigat, am stiu din primele minute ca nu imi irosesc timpul si banii.

 

Nu stiu voi cum sunteti dar eu cand merg la o fata prima data am tot felul de retineri, legate de ea, legate de discretie, de o posibila alta persoana etc. In cazul ei m-am relaxat rapid si m-am bucurat de interactiune genuine.

 

Am optat pt ON, OP, FK. Da stiu ca sunt extras. Dar eu nu sunt genul care isi baga p**a in orice scandura asa ca imi permit sa plusez si clar ea merita!

 

Actiunea de care suunt ft multumit si la care ma gandesc adesea a inceput cu FK, dezbracat ON pe pat intins, atentaaaaaa atenta atenta! A fost si deep nu zic. Dar atentia ei m-a facut sa ma bucur de moment din plin. Cred ca a durat cel putin 7 8 minute bune. Eu a trebuit sa spun ok hai sa facem si altceva.

 

Minunea ei de piersicuta e stramta si ca de obicei am fost atent si nu brutal. Se impinge asa de fain. Am trecut si la spate cateva minute bune si am terminat iar la oral.

 

Desi imi venea sa ejaculez la primul oral, m-am invatat sa tin, si sa ma bucur si cred ca a durat toata actiunea un 35 de minute bune.

 

Ea nu m-a grabit deloc desi i-am zis ca are libnertate sa preia controlul.

 

Dupa toata sesiunea fericita ea tot nu s-a uitat la ceas ori la usa, nu ca as fi vrut sa raman peste noapte dar din nou, perceptia mea a fost ca sunt tratat cu respect. Am mai povestit cateva minute bune despre subjecte diverse si cu satisfactie i-am promis ca revin. si asa  a si fost, am revenit ulterior la o saptamana sau doua si descrierea actiunii s-a repetat dar de data aceasta mult mai bine pt ca aveam amandoi o lejeritate ca ne stiam. 

 

Nu stiu cat o sa stea prin zona dar cat sta eu nu merg la altcineva, nu are sens sa mananc stres si hit and miss.

 

Maryam daca citesti aceasta recenzie sa stii ca eu, si probabail multi alti frati futaciosi dar domni si seriosi te apreciem si ne bucuram de prezenta ta.

 

nu mai lua in seama rautatiile ce vad ca se arunca aici.

 

confratilor, convingeti-va voi daca recenzia mea si a inca multora de aici nu e suficient. Dar aveti grija sa nu faceti ceva sa plece fata de la noi.

 

A da, apartament nou, curat, am fost servit cu cafea apa suc etc. m-am si simtit prost zici ca eram la business class in avion. :D

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...