chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 26, 2020 Doamne, fie-ți mila de niște bieti curvari din acest superb oraș de la poalele Tâmpei. Ai mila de noi. Îndurare, Doamne!Asculta-mi ruga.Un singur lucru-Ti cer: adu-ne înapoi aceste superbe făpturi(Larisssa, Lidia, Beatrice).Arata-ne mărinimia Ta, lasa-ți mana cea ocrotitoare peste noi. Promit ca am sa ma căiesc.Domnul fie cu noi, fratii mei. Amin!
jardry Reputație: 46 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Eu ma rog pt Karina ,s-o prind si eu sa nu mor prost chiar daca a mai imbatrinit si nu mai are liniile alea pe abdomen ,fundu ii este mare si sanii pana la buric .Amin !!!
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 26, 2020 Jardry, fratele meu, ma rog si pentru tine. In aceste vremuri ce ne încearcă, sa ne rugam împreună. Pace noua!
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 26, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 26, 2020 :) :) :) No, amu' chiar suntem soul-mates. Eu -curvă cu frica de Dumnezeu Si tu -curvar cu frica de Dumnezeu. Da' daca te asculta Doamne-Doamne , ce naiba faci ? Ca ai zis ca te caiestj, doar nu o sa ne footi!
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 26, 2020 :) :) :) No, amu' chiar suntem soul-mates. Eu -curvă cu frica de Dumnezeu Si tu -curvar cu frica de Dumnezeu. Da' daca te asculta Doamne-Doamne , ce naiba faci ? Ca ai zis ca te caiestj, doar nu o sa ne footi!aaaaa, nu. Nu va fut. Doar va dau o muie... :p
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 26, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 26, 2020 Păi tot păcat e, măi! La oricare parte a p@@lii te-ai afla.
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 26, 2020 E păcat o pula. La arabeti/musulmani e interzis sa futi dacă nu ești căsătorit cu cucoana. Asa zice Coranul. Asa ca au inventat căsătoriile de o zi...
jardry Reputație: 46 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Pe Ada bruneta (si ea pare ok ) au batut-o ,de Lidia au zis ca e bolnava ,a trebuit fata sa isi faca analizele ,pe Beatrice si pe colega ei le-a amenintat un individ ca le face o vizita de 5 secunde ,pe Daria si pe Vanessa le-a atacat un individ cu minusuri(par fete ok) ,la Larisssa pe forum a aberat unul cu secundele (sper ca nu isi aduce aminteste cine ðŸ˜),la Amalia abereaza unii cam tot timpul ,sa nu uitam de cioban ce recenzie i-a facut Melisei (saracuta ),sper ca nu am uitat pe nimeni .Mai pe scurt ,ne meritam soarta !!!Cred ca urmeaza Eva si cu Innes .
jardry Reputație: 46 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Pe Ada bruneta (si ea pare ok ) au batut-o ,de Lidia au zis ca e bolnava ,a trebuit fata sa isi faca analizele ,pe Beatrice si pe colega ei le-a amenintat un individ ca le face o vizita de 5 secunde ,pe Daria si pe Vanessa le-a atacat un individ cu minusuri(par fete ok) ,la Larisssa pe forum a aberat unul cu secundele (sper ca nu isi aduce aminte cine ðŸ˜),la Amalia abereaza unii cam tot timpul ,sa nu uitam de cioban ce recenzie i-a facut Melisei (saracuta ),sper ca nu am uitat pe nimeni .Mai pe scurt ,ne meritam soarta !!!Cred ca urmeaza Eva si cu Innes .
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 26, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 26, 2020 E păcat o pula. La arabeti/musulmani e interzis sa futi dacă nu ești căsătorit cu cucoana. Asa zice Coranul. Asa ca au inventat căsătoriile de o zi...Buey, iar mă ceri de nevastă așa, mai voalat ? OMFG , am leșinat de emoție, sunt toata uda!
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 26, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 26, 2020 @jardry, nu ăsta a fost motivul pentru care am renunțat la a mai veni în Brașov. Am mai fost după episodul ala. Si in Brașov, si în alte orașe. Momentan nu ma pot îndepărta de casă, probabil până în primăvară. Nu stiam de problemele celorlalte fete (doar de Beatrice , la Lidia citisem dar nu am crezut sa atârne atat de tare vorbele alea aiurea ,iar de celelalte nu aveam habar). Acum, da, pot spune ca si daca as putea zburda prin țară, nu Brașovul ar fi printre primele opțiuni. Păcat, serios, în Brașov am cunoscut cei mai ok oameni, din toate punctele de vedere. Mi-a fost drag Brașovul, încă imi sunt dragi brașovenii, dar...pacat.
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Pe Ada bruneta (si ea pare ok ) au batut-o ,de Lidia au zis ca e bolnava ,a trebuit fata sa isi faca analizele ,pe Beatrice si pe colega ei le-a amenintat un individ ca le face o vizita de 5 secunde ,pe Daria si pe Vanessa le-a atacat un individ cu minusuri(par fete ok) ,la Larisssa pe forum a aberat unul cu secundele (sper ca nu isi aduce aminteste cine ðŸ˜),la Amalia abereaza unii cam tot timpul ,sa nu uitam de cioban ce recenzie i-a facut Melisei (saracuta ),sper ca nu am uitat pe nimeni .Mai pe scurt ,ne meritam soarta !!!Cred ca urmeaza Eva si cu Innes .A fost si Eva. Daca tii minte, platea unu 1000e ca sa isi faca ea analizele in regim de urgenta. Deci plm. Mor guvizii de foame ca bronzatele de pe publi nu au de lucru
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 26, 2020 @larisssa,Păcat ca n-ai apucat sa ma cunoști pe mine.Ca sa-l citez pe Nero, ah ce mare om ai pierdut...
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 26, 2020 Buey, iar mă ceri de nevastă așa, mai voalat ? OMFG , am leșinat de emoție, sunt toata uda!pai parca erai luata. Întotdeauna ce-i bun, ii luat de altu'...
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 27, 2020 Ia sa vedem dacă postează larisssa chiar amu :)
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 28, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 28, 2020 Nu, eram doar în trecere aseara. Dar eu va zic parerea mea sinceră:de ce sa stricați curvele luandu-le de neveste ?
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 28, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 28, 2020 Ah, fi-r-ar! Am încurcat thread-urile si nici nu mai pot edita.
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 28, 2020 Ah, fi-r-ar! Am încurcat thread-urile si nici nu mai pot edita.Fire-ar... Adică 'fir-ar'... Legat de curve... Mai rau de-atât n-ai cum sa le strici.
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 28, 2020 Buey, iar mă ceri de nevastă așa, mai voalat ? OMFG , am leșinat de emoție, sunt toata uda!voi chiar va potriviti.. @**spam editat**+@Larisa= Love💓
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 28, 2020 voi chiar va potriviti.. @**spam editat**+@Larisa= Lovesuntem ca tusea cu junghiul
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 29, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 29, 2020 Fire-ar... Adică 'fir-ar'... .Uite cum la ora asta m-ai facut sa caut în Gramatica Academiei. Aaaaaaand....claping....ai dreptate. L-am scris gresit toata viata. Logica mi l-a dictat așa ( infinitului de sine stătător în forma de condiționat optativ), dar pare ca aici e vorba de infinitivul lung al verbelor, care nu se mai utilizează în limba română decât în câteva construcţii arhaice, în componenţa modului condiţional-optativ:Închinare-aş şi n-am cui/Închinare-aş murgului (Toma Alimoş)Dare-ar boala în ei!Fir(e)-ar să fie de proşti! Thx, datling ! 1
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 29, 2020 Drago, nu tre' sa cauți in dex. Ma poți întreba pe mine. Ma descurc cu limba :pVezi, dacă nu mai avem doza de kultura?
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 29, 2020 Uite cum la ora asta m-ai facut sa caut în Gramatica Academiei. Aaaaaaand....claping....ai dreptate. L-am scris gresit toata viata. Logica mi l-a dictat așa ( infinitului de sine stătător în forma de condiționat optativ), dar pare ca aici e vorba de infinitivul lung al verbelor, care nu se mai utilizează în limba română decât în câteva construcÅ£ii arhaice, în componenÅ£a modului condiÅ£ional-optativ:ÃŽnchinare-aÅŸ ÅŸi n-am cui/ÃŽnchinare-aÅŸ murgului (Toma AlimoÅŸ)Dare-ar boala în ei!Fir(e)-ar să fie de proÅŸti! Thx, datling !ai de plm tu Larisa... mi-ai inodat creierul asa de dimineață🤦â€â™‚ï¸... iarasi vreti sa faceti SDK? 😂
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Autor Postat Septembrie 29, 2020 ai de plm tu Larisa... mi-ai inodat creierul asa de dimineață♂... iarasi vreti sa faceti SDK? innnnnnnnnodat. Cu 2n...Voi chiar insistați sa deschid doza de kultura... 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 29, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Septembrie 29, 2020 Drago, nu tre' sa cauți in dex. Ma poți întreba pe mine. Ma descurc cu limba :pVezi, dacă nu mai avem doza de kultura?Nu, mămică, din principiu nu ma incred în limba bărbațior misto. :)
Postări Recomandate