Sari la conținut

Rugăciune către Dumnezeu!

chupa4ever1

Postări Recomandate

• Oras:Prin spate...
Postat

Nu, mămică, din principiu nu ma incred în limba bărbațior misto. :)

eu din principiu n-am principii. Hai ca ne potrivim, da-ne dreq :p
  • Oras:indesponibil pentu curve
  • Oras:indesponibil pentu curve
Postat

Doamne, fie-ți mila de niște bieti curvari din acest superb oraș de la poalele Tâmpei. Ai mila de noi. Îndurare, Doamne!

Asculta-mi ruga.

Un singur lucru-Ti cer: adu-ne înapoi aceste superbe făpturi(Larisssa, Lidia, Beatrice).

Arata-ne mărinimia Ta, lasa-ți mana cea ocrotitoare peste noi. Promit ca am sa ma căiesc.

Domnul fie cu noi, fratii mei. Amin!

în privință la rugăciunea ta este un banc cînd al de tine se roagă , 

bancul : merge un sex nebun între o curvă ce se fute cu un curvar și cînd colo se aude motor de automobil mare , era  bărbatul ei ce venit acasă din deplasare pe cînd trebuia să mai fie plecat , curva cade în genunchi și se roagă cu lacrimi la Dumnezeu că o să o dea afară și nici bani de cheltuială și poare distrusă de prietenii lui apoi , atuci ceva a fost și nimic nu sa întîmplat rău ei , trece un timp și ea își duce viața frumoasă de curvă și a ajuns pe croazeră în largul oceanului în tropice cu un curvari și se începe o furtună și vasul începe a se îneca , ea cade iarăși îngenunchi și iarași se roagă cu lacrimi și  aude o voce

- ti-am dat o șansă , 

ea - bine  mersi și Doamne ce din cauza mea o să scufunzi acest vas și mor atîțea oameni

- da eu pe voi curvelor 5 ani v-am grămădit pe el să ajungeți .

Atunci cînd ceri ceva să știi că îi tragi atenția și ești în vizorul lui și analizează și deci vei fi judecat că ai treabă cu el  , iar cînd ceri de la Dumnezeu el știe tot și o să îți vadă toată viața ta că poate îți va da ce vrei însă va lua ce vrea el și îi a lui și nu e diavolul stăpîn pe iad sau infern ci el e stăpîn peste tot și nu merge încolo însă te bagă și trimite și nu mai dă drumul în această viață că ai avut o șansă , și merită să îți folosești ...

Postat

N-am înțeles nici bancul si nici ce ai scris după. Dar sunt total de acord cu tine și te susțin in tot ceea ce faci.

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

N-am înțeles nici bancul si nici ce ai scris după. Dar sunt total de acord cu tine și te susțin in tot ceea ce faci.

🤔cred ca a fost preluat de undeva si tradus cu Goagăl Translate🤷â€â™‚ï¸
Postat

Uite cum la ora asta m-ai facut sa caut în Gramatica Academiei. Aaaaaaand....claping....ai dreptate. L-am scris gresit toata viata. Logica mi l-a dictat așa ( infinitului de sine stătător în forma de condiționat optativ), dar pare ca aici e vorba de infinitivul lung al verbelor, care nu se mai utilizează în limba română decât în câteva construcţii arhaice, în componenţa modului condiţional-optativ:

Închinare-aş şi n-am cui/Închinare-aş murgului (Toma Alimoş)

Dare-ar boala în ei!

Fir(e)-ar să fie de proşti!

Thx, datling !

iubire, ia uite ce-ți recomanda **spam editat**. Te aștept cu o recenzie după ce o termini?

post-336470-0-38160900-1601390910_thumb.jpg

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O-hooooo...l-am mâncat ptr admiterea la liceu. Adică in cretacic, e adevarat, dar nu cred ca s-au schimbat prea multe. Nu pretind a le sti pe toate si chiar ma bucur când mai aflu câte o chestie nouă. Si, la drept vorbind , nici nu cred ca as mai avea aceeași capacitate de a asimila informații că acu' un secol.

• Oras:La pisicuts in gura
Postat

O-hooooo...l-am mâncat ptr admiterea la liceu. Adică in cretacic, e adevarat, dar nu cred ca s-au schimbat prea multe. Nu pretind a le sti pe toate si chiar ma bucur când mai aflu câte o chestie nouă. Si, la drept vorbind , nici nu cred ca as mai avea aceeași capacitate de a asimila informații că acu' un secol.

fa, ai faching lav iu. Nu te uita **spam editat**. Oricât ar incetca mieunel sa ne despartă.

😈😈😈

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

fa, ai faching lav iu. Nu te uita **spam editat**. Oricât ar incetca mieunel sa ne despartă.

😈😈😈

Off, că tare greu mi-o fost fără tine.

Bine ca ai apărut, că simțeam o lipsă undeva fără cuvintele tale cate imi mângâie centrii nervoși ai plăcerii.

Auzi...da' nu vrei mai mult faching si mai putin lov?

Postat

Nu vreu. Io mi-s mai cu romantism...

@altaniciodata

Vezi mail si trimite-l lui mieunel. Va fi distracție

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...