Sari la conținut

Giulia Bruneta # 0727656785


giulyab

Postări Recomandate

Fiind in cautare de deepthroat, in urma cu cateva zile am ajuns la Giulia. Am cerut sfaturi si pe forum, insa escortele care mi-au fost recomandate ori nu raspundeau la telefon, ori erau plecate din oras. Citind in fuga recenziile si anuntul de pe publi in care se lauda ca face deepthroat, am zis ca merita sa incerc.

 

Am sunat, m-am programat iar la ora stabilita am ajuns la scara blocului. Locatia e pe Calea Sagului, la intersectia cu strada Mures. Giulia m-a asteptat imbracata exact ca in poze. E tanara, dragutica, slim, sani mici, cam 1.65 cm as zice eu.

 

Avusesem o zi tare urata pana atunci. M-a plouat, eram si cam nervos de la munca... I-am si zis ca sper sa-mi faca ziua mai buna si ca am venit in special pentru deepthroat.

 

Am intrat in camera unde normal, totul a inceput cu oralul. Spre marea mea satisfactie, intr-adevar a fost deep! Am schimbat mai multe pozitii la oral si deja simteam cum ma relaxez.  :laugh2  :laugh2

 

De la oral am trecut la misionar, unde mi s-a parut ca vaginul ei are o forma usor atipica. Oricum, foarte primitor, stramt si s-a mulat super! Am continuat cu doggy, dupa care am trecut iar la oral si am incheiat cu finalizare pe sani.

 

A fost exact ce aveam nevoie!  :laugh2 Am plecat relaxat si cu zambetul pe buze.

 

Nu stiu cat am stat, probabil 30 - 35 de minute, in care nu m-am simtit deloc grabit. Am platit 100 de lei pentru o finalizare.

 

Eu o recomand si sper ca voi avea ocazia sa o revizitez.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...