payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 27, 2020 Vezi ca te cauta aia de la Rebu cica s-a cacat un cocalar in cabina de vot si trebuie sa mergi repede sa cureti.APORT! Chiar nu am timp sa răspund unui TIGAN Cocalar ca și tine! Besi bai în pula calului de nespălat jegos și analfabet! 3
cocalarpulii Reputație: 5 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Sa mergi sa votezi PSD, PNL si USR e ca si cum te-ai duce la trei curve frumoase: una roscata, una blonda si una bruneta din acelasi cuib intr-un bloc de mahala stapanit de un proxenet tigan. Toate trei au poze sexy si photoshopate si anunturi tentate cu servicii atractive la preturi ofertante de 100 euro.Insa in realitate, toate sunt niste tepare. Roscata e genul de storfeta care te minte frumos, dar apoi isi pune proxenetul sa te bata si sa-ti fure banii si te mai si santajeaza la telefon sa-i dai bani ca altfel te paraste la nevasta si copil. Sau cand ajungi la ea, inventeaza o poveste , iti spune ca trebuie sa te duci in fata blocului sa astepti frumos ca ea trebuie sa se duca pana la magazin sa cumpere un stoc de prezervative ca nu mai are si ca revine imediat in 10 minute. Astepti o ora si nu mai revine. Blonda e genul de otreapa care te taxeaza in plus, adica te amendeaza, pentru ca i-ai pus mana pe tatza sau pe cur sau ca ai pupat-o ori pentru ca i-ai dat limbi. Si in acelasi timp iti mai tranteste si un herpes genital sau o chlamydia. Bruneta e si mai panarama - te ia cu frumosul, se preface ca-i draguta, iti promite multe, dar nu te satisface cu nimic, ba presteaza sictirita, te fute in regim fast-fuck si te da afara repede dupa vreo 15 minute ca are alti clienti la usa. Daca te apuci sa-i scrii o recenzie negativa, a doua zi te suna sa te anunte ca te-a dat in judecata ca ai violat-o, ca ai mituit-o sa intretii relatii sexuale cu ea si iti cere despagubiri. Ajungi la puscarie din cauza unei curve prefacute care minte politia ca ea nu e curva. Cam asa sta treaba cu PSD, PNL si USR. 1
eturit Reputație: 3617 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 27, 2020 Fost, dat 4 ștampile. E posibil și "turul doi", aștept ora pentru confirmare... 1
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Chiar nu am timp sa răspund unui TIGAN Cocalar ca și tine! Besi bai în pula calului de nespălat jegos și analfabet!Aww, te-ai suparat bisoane?Lasa ca ti-a trecut vad ca i-ai dat like clonei tale Depresivul mai jos.Hai vezi si de cabina aia, bagi limbuta si faci curat(te invata Vis cum) 🤣🤣🤣
freevoice Reputație: 63 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 "Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm." Mark Twain 1 1
fachirul Reputație: -4 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:India Oras:India Postat Septembrie 27, 2020 Pe cine ai votat tu cetățeanca onestă ?
cocalarpulii Reputație: 5 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Pai ce sa schimbi daca ceea ce votezi sunt numai CURVE scoase la inaintare , iar in realitate, interlopii si securistii conduc tara ? Si sunt chiar la propriu curve, curve tepare si storfete ca astea. Te mint toate cu anunturi si poze atragatoare , te duci la ele sa le platesti si primesti in schimb......NIMIC sau te alegi cu o mare LABA si ramai si pe minus. Asta facem de 30 ani......LABA, doar ca schimbam din 4 in 4 ani cu mana dreapta, cand cu mana stanga, eventual ajungem sa alegem optiunea de centru si ne-o sugem singuri. PSD, PNL si USR! https://i.ibb.co/NSJDb5H/3-jpg-7db89bc410d14991d0dd94b09afc8fbf.jpghttps://i.ibb.co/0fZFQmQ/841915-3.jpghttps://i.ibb.co/Fb9Qm3V/842369-11.jpg
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Asta facem de 30 ani......LABA, doar ca schimbam din 4 in 4 ani cu mana dreapta, cand cu mana stanga, eventual ajungem sa alegem optiunea de centru si ne-o sugem singuri. Asta chiar a fost tare 🤣🤣🤣🤣
cocalarpulii Reputație: 5 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Eu nu pot sa votez ca ma aflu in UK dar mergeti la vot sa nu va pierdeti iar cu Firea ;)Si totusi, daca esti in UK, de ce iti mai pasa de o tara care si-a batut joc de tine si nu ti-a oferit NIMIC? De ce nu-ti vezi de alegerile din noua ta tara? Tu ar trebui sa-ti vezi de conservatorii si laburistii tai, de Boris Johnson al tau ca am auzit ca si ala e un terminat, ca a fost un primar imbecil ca din cauza lui are Londra primar musulman si s-a umplut de indieni. Pe bune acuma, voi diasporenii sunteti natarai rau de tot de inca incercati sa readuceti la viata un CAL MORT! LASATI DRACU ROMANIA SA MOARA, AFUNDATA IN CACAT PESEDIST SAU PISAT PENELIST, CA PANA LA URMA, ASTA A DECIS MAJORITATEA DIN 1990 INCOACE, ASTA ISI DORESTE! Singurul vot care are importanta e luarea pasaportului si emigratul. Daca tot mai multi romani constinciosi ar emigra si nu ar mai aduce deloc bani in tara, caracatita PSD-PNL ar muri de foame, cu tot cu bugetarii si pensionarii. Din partea mea, sa o cumpere chinezii, turcii si rusii , ca in mod sigur ar face o treaba mai buna decat autohtonii nostri cu democratia asta infecta. Cand o sa pricepeti ca democratia nu e de o tara ca Romania....la noi doar cu DICTATURA se poate face treaba!
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 27, 2020 Aww, te-ai suparat bisoane?Lasa ca ti-a trecut vad ca i-ai dat like clonei tale Depresivul mai jos.Hai vezi si de cabina aia, bagi limbuta si faci curat(te invata Vis cum) Hai, suge pula în alta parte CRETINULE! 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Septembrie 27, 2020 Pe cine ai votat tu cetățeanca onestă ?Iar te-ai activat, ma? Este ca te plictisesti stand prin bucatarie, cat timp mandra o suge pe saltea si e stampi(u)lata de altii? ðŸ˜ðŸ˜ 3
forever young Reputație: 150 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Septembrie 27, 2020 =)))) 1
fachirul Reputație: -4 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:India Oras:India Postat Septembrie 27, 2020 Iar te-ai activat, ma? Este ca te plictisesti stand prin bucatarie, cat timp mandra o suge pe saltea si e stampi(u)lata de altii? ðŸ˜ðŸ˜ Vezi că întru pe topicul tău și te fac prafff grasoo =))
evaforyou Reputație: 22137 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Septembrie 27, 2020 Vezi că întru pe topicul tău și te fac prafff grasoo =))Pe langa tine sunt balerina😠De ce nu stai tu cuminte-n banca ta? Periodic te apuca marlaneala si scrii aiurea pe topicele fetelor, te simti mai barbat facand asta? Crezi tu ca poti denigra o femeie ca Eliza, de exemplu? Doar te faci de rahat si te injura oamenii normali la cap, cand stau sa caute o informatie printre jegurile scrise de alde voi pe topice... Oricum te stiu multi pe-aici, nu obtii nimic, nici tu, nici producatoarea ta, in afara de o dunga de la motan, cand se plictisesti de tine...Iti doresc duminica frumoasa! (si neplicticoasa) 4 1
forever young Reputație: 150 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Septembrie 27, 2020 Nu mai produce shaormareasa Nicollete piglette? :cry2 1 1
fachirul Reputație: -4 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:India Oras:India Postat Septembrie 27, 2020 Pe langa tine sunt balerina😠De ce nu stai tu cuminte-n banca ta? Periodic te apuca marlaneala si scrii aiurea pe topicele fetelor, te simti mai barbat facand asta? Crezi tu ca poti denigra o femeie ca Eliza, de exemplu? Doar te faci de rahat si te injura oamenii normali la cap, cand stau sa caute o informatie printre jegurile scrise de alde voi pe topice... Oricum te stiu multi pe-aici, nu obtii nimic, nici tu, nici producatoarea ta, in afara de o dunga de la motan, cand se plictisesti de tine...Iti doresc duminica frumoasa! (si neplicticoasa) Mă confunzi naspet-o . Tu te plictisești că nu ai clienți. Mai pune o poză cu manichiura și pedichiura că altceva nu ai ce să arăți. =)) 1
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 27, 2020 Si faceți o laba în trei cum propune handicapatul asta? Laba faci tu. N-am eu treaba cu ce spune cocalarul.
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Septembrie 27, 2020 Si totusi, daca esti in UK, de ce iti mai pasa de o tara care si-a batut joc de tine si nu ti-a oferit NIMIC? De ce nu-ti vezi de alegerile din noua ta tara? Tu ar trebui sa-ti vezi de conservatorii si laburistii tai, de Boris Johnson al tau ca am auzit ca si ala e un terminat, ca a fost un primar imbecil ca din cauza lui are Londra primar musulman si s-a umplut de indieni. Pe bune acuma, voi diasporenii sunteti natarai rau de tot de inca incercati sa readuceti la viata un CAL MORT! LASATI DRACU ROMANIA SA MOARA, AFUNDATA IN CACAT PESEDIST SAU PISAT PENELIST, CA PANA LA URMA, ASTA A DECIS MAJORITATEA DIN 1990 INCOACE, ASTA ISI DORESTE! Singurul vot care are importanta e luarea pasaportului si emigratul. Daca tot mai multi romani constinciosi ar emigra si nu ar mai aduce deloc bani in tara, caracatita PSD-PNL ar muri de foame, cu tot cu bugetarii si pensionarii. Din partea mea, sa o cumpere chinezii, turcii si rusii , ca in mod sigur ar face o treaba mai buna decat autohtonii nostri cu democratia asta infecta. Cand o sa pricepeti ca democratia nu e de o tara ca Romania....la noi doar cu DICTATURA se poate face treaba! Mai imi pasa pt ca intr-o zi poate ma intorc in tara definitiv si inca mai sper la o schimbare.Poate mai prind pe la pensie sa ma retrag frumos in Romania :D adica peste vreo 40 de ani :)))).Deocamdata doar o vizitam. ''Si la fel ca si-n ziua de azi,nemultumitiInca asteapta o schimbare si injura printre dinti''VD
justlovee Reputație: 419 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 27, 2020 am fost da !anu trecut in 10 noiembrie am fost internata la spital si o venit cu urna mobila si am votat si i-am zis la bodyguard sa nu traga cu ochiu :teufel ,asa mo enervat de numa :lo https://i.ibb.co/4Fy9Zkw/vot.jpg 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 27, 2020 Laba faci tu. N-am eu treaba cu ce spune cocalarul.Eu niciodată, putin imi pasa de. contul de aici, este un mare kakat, într-un fel. sau altul, imi este mila de trogloditi ca. tine! 3
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 27, 2020 Ne-am mai pricopsit inca 4 ani cu moldoveanca asta infecta de Firea :slap2 :slap2
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Mai imi pasa pt ca intr-o zi poate ma intorc in tara definitiv si inca mai sper la o schimbare.Poate mai prind pe la pensie sa ma retrag frumos in Romania :D adica peste vreo 40 de ani :)))).Deocamdata doar o vizitam. VDSi eu mai am inca o urma de speranta ca la pensie o sa ma intorc aici si o sa fie cum e in alta tara (pe care nu o numesc) sa merg pe strada avand 80 de ani si sa ma abordeze o tipa de 18-19 ani sa-mi spuna "Eu sunt o prostituata, vreti sa va sug pula?". Bine tipa respectiva vorbea in spaniola dar nu ar fi frumos sa imi spuna in limba noastra comoara? ❤❤❤
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Septembrie 27, 2020 Si eu mai am inca o urma de speranta ca la pensie o sa ma intorc aici si o sa fie cum e in alta tara (pe care nu o numesc) sa merg pe strada avand 80 de ani si sa ma abordeze o tipa de 18-19 ani sa-mi spuna "Eu sunt o prostituata, vreti sa va sug pula?". Bine tipa respectiva vorbea in spaniola dar nu ar fi frumos sa imi spuna in limba noastra comoara? ❤❤❤ =))) pai ce drac sa mai suga la 80 de ani atarna coaiele :))).Ma rog toti visam sa fim Hugh Hefner dar e greu :))))
treblebass Reputație: 299 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Postat Septembrie 27, 2020 Ne-am mai pricopsit inca 4 ani cu moldoveanca asta infecta de Firea :slap2 :slap2Abia dupa ora 21 se va sti ceva. Pana una, alta, daca pierde alegerile, madam sarma-n matze va fi mazilita de PSD.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum