costy96 128 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Dafuq man same story, copy paste, baga note, spuneti oful cumsecade, dupa reguli.... god 1 Quote Link to post
alex 249 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Vă salut! Am trecut și eu pe la Antonia. Un fast fuck clasic pentru Palas și strada Sesan.... Fata frumușică, sânii frumoși, foarte tinerică, fundul micuț, parul lung până la fund, isteață ea oarecum, tupeu clasic de fast fuck - într-un fel sa fim noi mulțumiți că și-o trage cu noi pe 150 lei. Eu am fost de curiozitate, că pozele arata foarte bine, să văd despre ce e vorba. am stat un număr - 150. Locație: bine știută- nota 4. Mizerie, dezordine, miros a țigară, fără prosoape, fără gel de duș, ud pe jos, lenjerie neschimbată, o camera cu lumina stinsă, teoretic era singură.... Contact - apel la numărul din anunț, am ajuns in 5 minute la ea, fără programare că îmi imaginam cat de serioasa e treaba. Igienă - 10, fata a făcut duș, mirosea ok Aspect: 8, tinerică, fund ferm, sâni micuți dar interesanți, parul acela lung e superb in doggy Acțiune: oral N/A - e prea mare, nu linge oo-le, blabla. Am trecut direct la normal, 3-4 poziții, i-am dat în ciudă, din picioare, lateral, și doggy, ajutandu-ma de parul ala, finalizat in prezervativ. Nota 6-7 nimic wow, nu da contre, e pe repede înainte Eu nu revin, cum am zis și mai sus, mi-am satisfăcut o curiozitate, îmi plac (și) fetele micute și frumușele. De apreciat totuși că și-a pus ciorapii ca in poze, la cererea mea. Pentru o descărcare rapidă la o fata fragedă, să zicem că merită, când nu răspund altele. Quote Link to post
Recommended Posts