Sari la conținut

Ana.tel.0725046213


Postări Recomandate

am fost eu. in miezul noptii, cu o programare telefonica din scurt.

locatie EVA, apart de 2 sau 3 camere impartit cu alta tipa tinerica. dormitor cu pat misto si o oglinda mare pe tot dulapul (strategic pusa!). la baie un dus misto si vreo 3 geluri, inclusiv masculine. hogeac de 9

EA - miniona, slim, frumoasa la fata, cu ochi vii, blonda, cu un corp destul de subtirel dar cu tate f misto 2-3. pasa stramta (foloseste un pic de lubrifiant, dar nederanjant). piciorute mici si fundulet la fel (e stil brazilianca, ci mai degraba PUSTOAICA). am intrebat-o daca are peste 18 ani si a zis ca are peste 20... prietenoasa, clara in ceea ce explica, pro client. ii dau undeva intre 9.50 si 10.

m-a asteptat in body--ul alb, care scoate in evidenta tatele misto rau. deci confirm pozele.

prestatia a fost ON bunicel, cu ceva variatii si presiune (fara atentie la oo, nu face cim) de 8.5 urmat de 

NP unde am vrut eu deasupra si a fost meserias, doar ca am terminat cam repede, ca eram f statut... 9

din ce am inteles, se poate finalizare corporala (cim a zis, repet, NU), poti vorbi la fata locului.

cu mine a facut si FK, fara retineri.

halat 250 / 25 min / 1 fin.

la ora, cica e 500.

cam la limita preturile, dar dat fiind ca mie mi-a placut, ca gigi al meu a fost satisfacut plenar, eu RECOMAND si am sa ma mai intorc!

inclusiv pt a testa colega, sau pe amandoua...

  • Like 4
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

"Ionelsimanco" fix inaitea mea cred ca ai fost😂😂😂...descriere perfecta...in plus la Normal a fost de vis in picioare pe la spate si pot spune ca imaginea o sa mi ramana mult intiparita in minte...mi a placut mult ca se implica si pare natural tot actul...o finalizare 250Ron...clar de revenit. cu ocazia asta am ramas si la Geo, are deja o recenzie de la mine si nu s a schimbat ... tot de bine a ramas... pentru Ana nota 9 depunctez lipsa CIM .

in plus au spus ca fac si show asa ca urmatoare vizita as incerca un threesome😜😜

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Poate trebuiesc încurajate dacă fetele își fac treaba și colegii au fost mulțumiți. În ultimele zile tot vad jigniri aduse fetelor pentru preț.

Alooo, va puneți voi curul la bătaie?? Fraților nu iau apărarea nimănui dar preferați 100/200 fin și sa nu aveți un prosop curat sau sa va simțiți grăbiți ca la proba de ștafeta sau sa va rupă p*a cu dinții la oral asa în scârbă. Mai ok un preț mare dar servicii de calitate, părerea mea.

 

Da știu, sunt fete la top care au servicii bune și preț mai mic DAR cum voi ați avut dreptul sa votați cu cine vreți ieri asa au și ele dreptul sa ceara cât vor pe corpul lor! :)

Link spre comentariu

Eu cred ca 150 - 30min cu 200/250 - 60min e un pret decent. Nu cred ca suma mai mare insemna clar calitate superioara. Nu caut nici chilipir pentru ca stiu ca nu se poate si nu merg la finalizari ieftine pentru ca imi e clar ce se intampla.

Un pret la care se pot oferi conditii decente si igiena maxima.

Nu comentez despre optiunea lor de a lucra sau nu, in meseria asta, e alegerea lor si cele care o fac fortate trebuie sa rezolve penal aceste situatii. 

Nu cred ca diferenta de pret face diferenta la igiena si confort. In nici un caz nu as face rabat pe tema asta.

Consider totusi ca preturi decente, nu de Gara de Nord, le vor aduce mai multi clienti si automat profit mai mare.

Eu nu negociez preturile escortelor, dar daca mi se pare ca a depasit o anumita limita ma limitez si eu, le evit.

Tot ce am spus, trebuie vazut de ele ca un sfat nu ca o critica.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0762569607
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0762569607
  • Oras:Bucuresti

Glavan scuze frate dar pare cam mare pretul pt 15 -20 de minute ca sunt sigur ca mai mult nu ai dus...ideea este ca sunt multi care platesc o gramada bani si astea nu merita niciuna mai mult de 100-cu 200...mereu se gasesc fatalai care dau cate 500 pe una ...nu se merita....tu muncesti pe 250 de lei 2 zile si aia tii ia in 10 minute ca iti taxeaza si dusul si plm...incetati sa mai aruncati cu bani multi in curve ca prea sau ridicat la standarde fara sa ofere mare lucru in schimb

Link spre comentariu
Vizitator cip159
Reputație: 0

Dacă revi prea mult la ea, începe teatrul cu diverse probleme familiare, bătăi de la peste și alte povesti din partea ei pentru a încerca sa obțină sume de bani in avans pentru relații sexuale apoi dispare. In rest, sex ora 9, are o plăcere de a pune prezervativul cu buzele, sex normal 8 o mai ia somnul in pat.

Link spre comentariu
Vizitator cip159
Reputație: 0

Dacă o cauți Facebook Iulia Cristina este, ca și detalii, tatuaje pe gamba spate, pe brate usor vizibile, dacă puteam atașa poze o făceam, o știu bine ca am furat-o cu ea spre rușinea mea și nu sunt singurul din câte am înțeles

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dacă o cauți Facebook Iulia Cristina este, ca și detalii, tatuaje pe gamba spate, pe brate usor vizibile, dacă puteam atașa poze o făceam, o știu bine ca am furat-o cu ea spre rușinea mea și nu sunt singurul din câte am înțeles

 

Sunt o gramada de Iulia Cristina pe Facebook... puteam sa zic si eu ca este Marian Ioana de pe Facebook... ia si cautati.

Nu inteleg comentariile de genul asta... si incercarea asta de a gasi/afla viata lor personala si etc... suferiti de stalking si chestia asta trebuie tratata dpmdv, o sa ajungeti sa le urmariti pe strada...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...