Sari la conținut

Alegeri USA


miskinbkk

Postări Recomandate

Mie mi s-a parut ca a fost mai degraba o dezbatere intre Trump si moderator. 

Biden? 

Inexistent. Pus acolo doar ca sa piarda alegerile pentru ca e inoportun ca democratii sa conduca tara acum in plina pandemie si criza. 

Clar Trump va fi reales. 

 

 

Cat despre statele cheie, eu zic sa nu te ingrijorezi de ce state ar putea sa piarda Trump, ci ce state noi ar putea sa castige.  

Cu Biden contra-candidat, se anunta absenteism major din partea paturii democratice, mai ales din partea populatiei negre  si feministelor care n-ar vota in veci un barbat alb si bosorog.  

 

Trump ar putea sa castige Maryland , Virginia,  Colorado, Nevada si Minessota.  Sunt state pe care le poti castiga la mustata, la diferenta mica de 100 000-300 000 voturi.    In cele mai mari fiefuri democrate sunt destui democrati care il voteaza pe ascuns pe Trump  din doua cauze:

1. nu sufera directia socialista spre care s-a indreptat partidul democrat

2. s-au saturat de corectitudinea politica care le baga cenzura pe gat 

 

 

Pennsylvania, Ohio, Florida , Georgia,  Carolina de Nord, Texas si Missouri raman categori ale republicanilor  in continuare. 

Dreapta republicana se va mobiliza si la aceste alegeri sa-l voteze in numar mare si Trump sa castige votul electoral, chit ca vreo 60-70 milioane de  sarantoci, homalai, feministele isterice,  etnici frustrati si ratati vor vota Biden care va castiga votul popular, dar va pierde votul electoral. 

Link spre comentariu

interesant cum descrie duamna luptatoare procesul de votare... fara buletin fara nimic, vine urna mobila, voteaza si la revedere, oare Trump avea dreptate ca s-a fraudat masiv pe la mijlocul zilelor, cand victoria sa era clara asa ca "democratii" au pornit aparatu de fraudal electorala?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...