Sari la conținut

Sara - 0746814796


caesar123

Postări Recomandate

  • Oras:aici
  • Oras:aici

Salutare. Am vizitat-o pe Sara ieri.  Anunțul aici https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/_/i169e91h0g4i7122d2504d9gfi38igd5.html 

Am sunat-o, (după ce am găsit  și un topic de pe Timișoara https://nimfomane.com/forum/topic/158956-  mersi statistics  :bow  - https://statisticstm.com) unde avea o recenzie bună. Mi-a răspuns o voce plăcută care mi-a explicat ce și cum, fără grabă și a răspuns la toate întrebările. Servicii OP, ON în funcție de igienă, NP 150 fin/250 ora, finalizare corporală. 

Ajuns la destinație m-a întâmpinat cea din fotografii, drăguță, cu ochelari, cu un zâmbet de bun venit. Știe să destindă atmosfera. Are și colegă (care era ocupată), dar atentă să nu ne intersectăm ... am apreciat asta.

Am socializat puțin, ai cu cine vorbi, după care a renunțat la haine (bustieră și colanți - mie mi-a plăcut outfitul, dându-mi senzația că-s cu vecina de la unu :blushing2). Mică de statură, undeva la 1,60 - 1,65, corp frumos, armonios (o plăcere pentru ochi) cu silicoane frumoase, bine proporționate, ceva tatuaje dar nimic deranjat. Am optat pentru un oral neprotejat, bine făcut din punctul meu de vedere, cu mici artificii, fără atenție însă la sateliți. Un 9 cu + pentru asta. 

La normal m-a întrebat cum vreau, am început cu doggy :doggystyle unde am admirat un fund frumos profilat, după care am trecut la misionar (fără unguente sau alte de genul). Aici ok, gemete ușoare, dar fără contact vizual. La fel, un 9+ pentru prestație.

După, am mai stat puțin de vorbă, glumeață, draguță. De revenit da, cu siguranță. Sper să ne mai viziteze. De recomandat da, fotografiile îi aparțin ceea ce e de admirat în mulțimea de falsuri. A spus că mai stă 2 sau 3 zile. 

Sporuri!

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...