Sari la conținut

Cati dintre voi ati înghițit sperma?


Postări Recomandate

La 07.03.2022 la 8:14, danyppopa a spus:

...La cateva zile dupa ce am supt prima data pula am inceput sa caut din nou pe net, ma invatasem la supt si si aveam chef de inca o muie.De data asta am gasit un tip tanar, 30 de ani, eu aveam 54 de ani. A m vorbit cu baiatul si l-am chemat la mine, a venit seara ca si primul. Era inalt, bine facut, masterand, foarte elegant si curat.Ne-am desbracat si ne-am apucat de treaba, tipul era versatil si sugea si el, avea o pula superba, lunga, nu prea groasa dar tare si vanoasa.Prima data a inceput sa suga el, de, era musafir, o sugea fin si adanc, cand se impingea in pula simteam cum ii intra pe gat, am fost atent sa vad cum procedeaza de nu se ineaca deloc si am vazut ca o inghitea scurt fara s-o tina mult in gat.O scotea apoi lua din nou, brusc pana in fundul gatului.A supt pana i-am zis sa se opreasca sa trec si eu la supt si sa aplic ce invatasem,prima data i-am lins-o incet, de la coie pana in varful capului, pe toate partile apoi am incercat s-o "inghit" cum facuse el, m-am inecat din prima,avea pula lunga si nu-mi intra tota in gura ca cea a primului tip.Mi-a zis sa ma pun pe spate, in pat cu capul pe marginea patului, m-am conformat iar el a venit cu pula desupra mea, aveam capul pe spate, pe dunga patului si mi-a bagat pula in gura impingand usor, am simtit cum aluneca pe gat fara sa ma mai inec.A inceput sa pompeze din ce in ce mai repede pana mi-au dat lacrimile si nu mai puteam respira dar imi place si ma excitasem teribil.S-a oprit, mi-a scos-o din gura si s-a pus el in lucul meu, efectiv l-am futut in gat cum ma futuse si el pe mine.Apoi am trecut in 69, eu deasupra si am inceput sa ne sugem reciproc.La un moment dat am simtit jeturile de sperma cum tasneau direct in gatul meu, 3 sau 4 jeturi de sperma fierbinte care mi-au umplut gatul si gura.Am deschis gura larg, sa nu pierd nici-un strop si am inghit tot, in acelasi timp am ejaculat si eu in gura lui, s-a inecat putin dar a inghitit si el tot. Am lins si ultimele picaturi de sperma care se scursesera pe pula si pe coiele lui si am inghitit.A procedat si el la fel, ne-am curatit reciproc, am aprins cate-o tigara si m-a intrebat daca mi-a placut.
- Foarte mult si as mai vrea...
- Ok, zice doar sa se scoale din nou
Am inceput s-l masturbez usor si sa-i ling pula si coaiele, a inceput sa i-se scoale si am trecut din nou la supt, de data asta am supt-o mai incet, ma dureau falcile si gatul de la muia precedenta, in final a ejaculat din nou in gura dar nu am mai inghitit direct si am prefeat sa plimb sperma prin gura si s-o svurez asa cum trebuie, era dulce/amaruie si vascoasa, am mai plimbat-o putin prin gura apoi am inghitit cu inghitituri mici pana am terminat-o. El nu a mai vrut sa ma suga si am incheiat partida.

Salut, danyppopa ! Nicio experienta noua ?

  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Lucas0 a spus:

Pai eu te am întrebat pe tine că pare că tu ai încercat și ai experiență, deci ști cum este, ne poți spune

Doar pentru linistea ta ! Eu doar ofer, asa ca pentru a-ti linisti curiozitatea, nu ai decat sa incerci !

  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am prins și eu de două ori pe Raisa și Emma..

Le-am băut lăpticul la amândouă..dar parcă tot mai vroiam..cred că am înnebunit..îmi place să storc tot..

De penetrat nu doresc experienta asta.

De la bărbați nu mă atrage deloc..nu vreau nici să văd unul gol în fața mea..

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din prima mea experienta, va sfatuiesc sa comunicati si sa incercati cu putin. La mine a fost intensa treaba. Era peste mine, a bagat brusc adanc si a explodat, nici nu am apucat sa iau usor sau sa gust. S-a dus direct. Spor la lapte.

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...