Sari la conținut

Agatati orice pe siteurile de socializare?


Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0

Eu nu le vrajesc le injur si ma pis pe capu lor de proaste grase, batrane cu ovulele expirate, doritoare de puradei complimente si afectiune fara sa ofere nici macar o shaorma cu de toate.

Sa le futa gunoierii sau sa moara singure 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator 1-5dci
Reputație: 0

Eu nu le vrajesc le injur si ma pis pe capu lor de proaste grase, batrane cu ovulele expirate, doritoare de puradei complimente si afectiune fara sa ofere nici macar o shaorma cu de toate.

Sa le futa gunoierii sau sa moara singure

Coaie, sunt curios ce ti au facut femeile de gandesti asa, ia spune ne si noua o poveste aici

Link spre comentariu
Vizitator cocalar20
Reputație: 0

Coaie, sunt curios ce ti au facut femeile de gandesti asa, ia spune ne si noua o poveste aici

Mie personal nimic ce n-au facut si la altii. Tu nu vezi ca japitele cand sunt tinere nu vor maritis vor sa futa jumate de oras dupa care le vezi plangand pe la 30 de ani eventual cu un puradel din flori ca nu le ia nimeni?

Pai ce e vina mea ca la 18 ani sunt proaste ? 🤣

Link spre comentariu
Vizitator cocalar20
Reputație: 0

P.S: Unii ar zice ca sunt ocupate cu cariera. SUNT deacord cam 1000 din 2 milioane chiar asa e, la restul cariera e suptul pulii la jumate din cartier 🤣

Link spre comentariu

Mai e categoria idioatelor care se grabesc ca miresele la maritat....:D

Se marita  din start cu barbati nepotriviti, adica daca ala are muschi, bani, vila, merzan,  eventual e fotbalist sau cantaret,  gata , e barbatul perfect.  

Fara sa-i analizeze comportamentul pe termen lung, asa intr-o relatie de 2-5 ani.  

 

Se marita nici dupa 2 luni de relatie , treptat  observa ca se poarta badaran cu ele, le insala,   isi mai iau o bataie, un pumn in fata, dar ii iarta   ca le da cardul pentru shopping si le rasfata cu excursii in strainatate.

La un moment dat se plictisesc aia de ele si si pe la 25-30 ani se trezesc singure.   Daca n-au avut macar norocul sa faca un copil caruia sa-i plateasca pensia alimentara, aia e.  

Isi diminueaza asteptarile si ajung sa se marite cu mosi bogati sau manageri IT cu burta si cheliosi. In cel mai rau caz ajung sa se prostitueze sau devin vloggerite. Sau mai rau, ajung in televiziune.   

 

Gasesti proaste ca astea destule, inclusiv la case mai mari - Dana Budeanu, Daniela Crudu, Monica Columbeanu,  Bianca Dragusanu, Antonia etc.    

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai e categoria storfetelor care din liceu pana la 25 ani joaca barbatii pe degete, se fut cu toti barbatii bogati si aratosi din toata tara, le frange  inima la toti,  iar la 25 ani se mira ca de ce a ramas singura si nu are nici copil, nici casa, ajunge sa se prostitueze deci sau sa se frece la videochat. 

 

Nu merita nicio compasiune specimenele astea.

 

Ca asa le e gena sau asa le-a harazit destinul,  nu merita sa-ti bati capul cu ele. 

Link spre comentariu
Vizitator karata
Reputație: 0

Cum le vrajiti pe femei?

in zilele noastre minunate cu banii cardul cat mai plin . Sunt pe cale de disparitie cele care pun pret pe alte calitati ale barbatului

Link spre comentariu
Vizitator cocalar20
Reputație: 0

Pai si nu e bine pentru noi ca vor sa se futa alea tinere?

E mirific dar de ce plm sa le vrajesc cand le iau pe 200 de euro? 🤣

E ca si cum as merge la cinema sa ma chinui sa intru gratis, plm 🤣

Link spre comentariu
Vizitator 1-5dci
Reputație: 0

E mirific dar de ce plm sa le vrajesc cand le iau pe 200 de euro?

E ca si cum as merge la cinema sa ma chinui sa intru gratis, plm

Ohoo, 200 de euro e mult deja, le iei si cu 200 de lei

Link spre comentariu
Vizitator cocalar20
Reputație: 0

Ohoo, 200 de euro e mult deja, le iei si cu 200 de lei

Vezi. Pai de ce sa le vrajesc cum plm sa-i spun unei zdremte ca e frumoasa foc si m-am indragostit pai ma bufneste rasul 🤣🤣🤣

Asta sa o faca gunoierii care n-au 200 de lei sa le futa eu rad frunos de pe margine si le fut pe alea fara vrajeala.

Link spre comentariu

Mai e si categoria curvelor proaste si ipocrite ca asta care dupa ce mizerii fac, se mira de ce e atata rautate si razboi in lume.  Si se cred preacinstite si preacurate, dar numai barbatul e devina ca e razboi si rautate in lume.  

 

 

Mi-a lacrimat pula cand am citit prosteala asta. 

 

Ce INESUKA?

 

Uite aici mina de aur adevarata:  

 

https://nimfomane.com/forum/topic/166982-%E2%9D%97%E2%9D%97%E2%9D%97rautatea-unora%E2%9D%97%E2%9D%97%E2%9D%97/page-1

 

 

Tot mai multa rautate simt si vad pe aici...
Parerea mea este ca oamenii sunt răi pentru că suferă!
Când ești rănit,flămând,când ai sute de vise neîmplinite,când ești nemulțumit de cum arăți, de ce faci, de partenerul tău, de casa ta, de serviciul tău, când puține dintre câte ți-ai propus vreodată ies, când mereu iarba pare mai verde pe cealaltă parte a gardului,paharul tău este gol,inima ta urlă de supărare,de frustrare, ești copleșit de emoții negative, nu ai cum să oferi sau sa vorbesti bine sau de bine pe altii, este pur și simplu imposibil. Nu ai ce oferi, pentru că nu ai nimic bun al tău, sau ai foarte puține.
Bunătatea se învață,empatia se învață,dragul de oameni se învață,dar ca să înveți toate astea, ai nevoie de prezență (să înțelegi exact ce ți se întâmplă de fapt) disponibilitate emoțională (putere să te schimbi,curaj să suferi ca să te vindeci), de timp(să te uiți în tine)și de o motivație puternică pentru care să vrei să schimbi lucruri în tine, pentru a aduce bine și altora. Pentru că nu e ușor,e,de fapt,groaznic de greu.
Foarte puțini dintre noi se nasc empatici și inteligenți emoționali...Ne naștem egoiști și așa rămânem,dacă nu devenim conștienți la cât de important este să oferim iubire,înțelegere,acceptare.
Am simtit nevoia sa deschid acest topic pentru ca aici,in comunitatea noastra de "futaciosi"vad foarte multe comentarii si discutii create de oameni rai(frustrati),tot mai des!
Am decis sa numai raspund acestor personaje ranite,de fapt,care nu fac altceva decat sa imparta din negativismul lor doar pentru faptul ca nu realizeaza ca adevarata problema este la ei,incercand sa arunce tot timpul cu noroi in oamenii buni,fericiti cu propria viata!
Ce va doresc voua,asta o sa primesc si eu!Cand am realizat asta,am invatat sa va iubesc pe fiecare in parte si sa va inteleg!Sunt aici pentru ca iubesc ceea ce fac si imi doresc sa gust din farmecul fiecaruia(atata timp cat asta imi inspira)
Haideti sa facem din acest forum un loc de relaxare,de distractie,sa impartasim experiente frumoase si dorinte ascunse fara teama de a fi judecati!
Pana la urma,cine judeca pe altul,nu face decat sa se judece pe el,de fapt!
Nimeni nu este perfect?Toti avem propria noastra perfectiune atata timp cat purtam in noi sentimente frumoase si gata sa le impartasim cu altii  :*

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

N-as da 5 bani pe lepadatura asta

I-o dau lu' sandy bell aka @payment clonatu' , tovarasul tau , s-o traduca la pasarica cu limba , ca de cand n-a mai simtit ceva cald in gura , o ciorba de lindic combinata cu carnaciori anusieni

Cred si eu ca s-o fi saturat si el saracu' de pula Piconiana , al draq tarcovnic oropsit , numai sa fie sluga la stapan a avut parte toata viata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...