Sari la conținut

0731478053


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

ajunsesem prima oara la cuibul asta si imi deschisese tipa cu tatuaj care imi place cum arata insa a trebuit sa plec din cauza atitudinii si a trebuit sa plec desi eram cu gandul ca ar putea fi modelata putin daca mai stau un pic de vorba cu ea... in rest am mai ajuns de vreo 2 ori prin acest cuib si am fost intampinat de fata cealalta care nu prea imi place, i se vad venele pe tot corpul si nici fata nu prea o ajuta, ar nasul ala cam mare si nici nu reuseste sa compenseze cu altceva restul fetei.... eu sper sa mai ajung odata acolo si sa dau de tatuata, desi se ajunge destul de greu deoarece tot dau de mesajul ala de imi da impresia ca mia raspuns "Bunaaa.... Paaa"

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

am luat o candida de la domnisoara , saptamana asta ii sparg toate geamurile .

Serios? Te-ai inscris de atatea luni, nu ai scris nimic, si vii si acuzi fara nici o dovada. Macar daca faceai o recenzie si spuneai treaba asta sa zicem ca aveai o mica credibilitate.
Link spre comentariu

am luat o candida de la domnisoara , saptamana asta ii sparg toate geamurile .

 

 Candida se poate face si de la antibiotice colegule. Inainte de a face niste afirmatii poate este mai bine sa te asiguri ca este adevarat ca ai luat candida de la ea.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

pai nu sunt genul sa postez doar urmaresc posturile, iti dai seama ca nu postam ca nu am ce face, mi-a bagat si mortul in casa fata asta , doar aveti grija daca mergeti la ea sa o trimiteti la doctor inainte .  

Link spre comentariu

  Ia citeste aici colegule furios, te regasesti pe undeva ? 

 

              

 

             

                     Candida

 

        

          Simptome

 

      La barbati, infectia micotica cu candida se manifesta prin:

- prurit accentuat
- inrosirea si inflamare
- depuneri albicioasa si branzoase pe gland
- mici bubite rosii pe gland (iritatii).
Secretia albicioasa se poate extinde la perineu, la plicile inghinale, interfesier unde tegumentul se poate inflama. Deseori candidoza provoaca cistite, pielite, uretrite.
Candida se poate transmite in timpul actului sexual. Chiar daca partenerul nu prezinta manifestari, tratamentul trebuie urmat intrucat exista riscul reinfectarii. Pe durata tratamentului trebuie evitate contactele sexuale (chiar si celeprotejate).

 

            

 

                      Factorii de risc 

 

 

         Factorii de risc pot fi:
- un tratament recent cu antibiotice. De exemplu, in cursul unui tratament cu antibiotice pentru o infectie, este distrusa flora saprofita ce mentine un echilibru al candidei in organism. Astfel, aceasta se dezvolta prea mult si determina aparitia unei infectii.
diabetul zaharat necontrolat datorita persistentei nivelului crescut al glucozei in sange si in urina este favorizata aparitia acestei afectiuni.
- sarcina cu modificarea nivelurilor hormonale.
Alti factori implicati:
contraceptivele orale
- tulburari ale sistemului imun
- tulburari endocrine sau tiroidiene
- terapia costicosteroida.

Link spre comentariu

pai dupa ce am plecat de la ea, mai tarziu aveam niste mancarimi cred ca am luat de la oralul prestat de ea, mama ei de nespalata .

 

nu stiu daca ai la cunostinta aceste aspecte, insa perioda de incubatie ptr candida albicans este de 2-15 zile. "mai tarziu" nu cred ca se incadreaza! oricum, mare agitatie ptr mai nimic. fluconazol de 150mg, priza unica, si gata! asta in ideea in care nu suferi de afectiuni ale sistemului tau imunitar. daca chiar vrei sa fii sigur ca ai ucis mai toata cultura, repeti doza la o saptamana! cu termopanele faci cum crezi tu de cuviinta, insa apartamentul este cel mai probabil inchiriat, iar eu nu cred ca ai luat candidoza de la persoana care l-a inchiriat fetei. din cum descrii tu insa situatia, eu sunt convins ca vorbim despre altceva!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
  • Oras:RO
  • Oras:RO
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutări, 

Adelina este o fată minionă, pâna-n 1,65, dar extrem de drăguță, fiind posesorea unui corp foarte ok din punctul meu de vedere. După ce ne-am cunoscut, mă gândeam doar la tariful de 60 lei/finalizarea, 100 le/h pe care-l solicită, deși arată foarte bine. M-a invitat la duș, am refuzat, eu fiind ras, tuns, frezat, parfumat de acasă. Bine, mi-a spus ea, dar îți voi face oralul protejat. Ok, am replicat, nicio problemă. Apoi Adelina a imbrăcat o lenjerie intimă care-i pune in valoare atuurile fizice de care beneficiază și a trecut direct la oralul protejat de care aminteam. Am oprit-o un pic și am început să o sărut pe corp și pe sâni. Am intrebat-o dacă sărută pe corp la rândul ei, Mi-a spus ca nu și atunci mi-am dat seama că totuși încearcă să impună o anumită barieră in relația client-escortă. Am mai intrebat-o, evident în glumă, dacă oferă fk, răspunsul cred că-l anticipați. Din păcate. factorul GFE nu este ridicat în cazul Adelinei, poate doar la o întâlnire viitoare. Am finalizat oral, în prezervativ. Normal n-am încercat, pentru că juniorul mi-a jucat o imprevizibilă festă :(.

Note:

Adelina, 8,5 frumoasă foc, corp foarte ok, singurul dezavantaj este statura.

Oral protejat: 7 (nimic special)

Normal: promit că mă revanșez :D

Gfe: 6, nu e în niciun caz distantă, impune însă niște limite...

Locația 10 (apartament la parter pe B-dul Lăpușneanu, vis-a-vis de terasa Laguna.

Cadou: 60/fin.

Eu voi reveni la ea, mă atrage fizic, este promițătoare și trebuie să mă revanșez. 

Sper ca v-am fost de folos. Week-end plăcut!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

imi rezervasem timp pentru o vizita la aceasta "pretioasa"domnisoara pe care eu chiar am luat-o in serios  datorita pozelor de aici care infatiseaza o fetita plina de nuri si dragalasa. 

ghinionul meu [sau al ei] a fost ca dupa convorbirea telefonica in care am stabilit ca voi ajunge in 5 minute la zodiac ,de unde ma va ghida ea, am sunat din nou si mi-a raspuns un aparat care imi repeta ceva gen : hai pa, sau iesi ,besi ceva de genul.

singura informatie benefica a fost ca nu mai lucreaza impreuna cu ioana

am trecut-o cu urgenta maxima pe lista DE EVITAT. o biata si saraca amatoare, pacat.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara !! Pana acum nu am tinut neaparat sa imi fac un cont pe acest forum pentru ca in general nu imi place sa ma bag in discutiile baietilor...dar m`am simtit nevoita sa ii raspund domnului " obiectiv" asa ca...daca m-ai sunat si mi-ai spus ca vii,singura posibilitate de a nu iti raspunde la telefon peste 5 minute este una singura..cineva a ajuns inaintea ta si nu cred ca ar fi frumos din partea mea sa raspund la telefon cand cineva deja este la mine...si mesajul casutei mele vocale nu e nici pe departe "iesi..besi...sau ceva de genu"...si inca un aspect...amatoare nu pot sa ma categorisesc singura daca sunt sau nu...dar saraca sau biata iti pot spune sigur ca nu sunt...o seara buna tuturor :*

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...