Wolfff 160 Posted April 7 Share Posted April 7 Acum 6 minute, Apache777 a spus: Hai poate dau 10 euro la pisic si imi fac cont premium, într-o luna te aduc la - 500, si iti dau si raport sa-ti baneze contul ca pe ala cu mihaip86, ca prea aberezi. Baftă! Așa să faci, nu mă supăr! Taman bine pentru pisic, ia niște bani! Eu dacă sunt Banat, tot pot să urmăresc forumul, nu mai postez ce-i drept, doar atât! Așa că baftă! Bagă mare! Oricum ești un lache flaușat inutil! Quote Link to post
Wolfff 160 Posted April 7 Share Posted April 7 Acum 12 minute, Apache777 a spus: Hai poate dau 10 euro la pisic si imi fac cont premium, într-o luna te aduc la - 500, si iti dau si raport sa-ti baneze contul ca pe ala cu mihaip86, ca prea aberezi. Și să nu uiți de Glina... Primăvara cică este reducere... 1 Quote Link to post
spartanus 109 Posted April 7 Share Posted April 7 Acum 3 ore, Apache777 a spus: Hai poate dau 10 euro la pisic si imi fac cont premium, într-o luna te aduc la - 500, si iti dau si raport sa-ti baneze contul ca pe ala cu mihaip86, ca prea aberezi. Bsaaaaa baaaa dispari baaaaaa baaaaa varza umana sau neumana. 1 1 Quote Link to post
Recommended Posts