Sari la conținut

Alessia Top 0748982056.


user2387

Postări Recomandate

Vizitator maximus79
Reputație: 0

Maximus79

Te credeam o persoana ok dar m-am înșelat!Ai luat-o si tu pe urma celorlalți..păcat!

Ce legătură are ca imi schimb eu locația? Sau ce legătură are ca a stat Adelina sau cum o cheamă pe aceea fata?! Imi schimb locația ori de câte ori vreau..o fac ca sa aveti voi acees cat mai usor,toata lumea stie de Rezident..daca esti buna esti luată de proasta din cate vad,ti-am spus te credeam altfel,dar m-am înșelat!

 

Doamne... mai glumim si noi...scuze, sunt 4 blocuri turn acolo, nu are nicio legătură, era doar o glumă cu block pe whatsap, bloc de locuit.. in fine, seara buna!

Link spre comentariu
Vizitator alessia1567
Reputație: 0

Delimitator

Hai să-ți explic o chestie..Nu blochez persoane aiurea asa că imi vine mie,mai deranjat cu ceva probabil asta e clar de te-ai ales cu acest blok! Asa cum tu vorbesti negativ aici de mine asa mi-ai vorbit probabil si pe WhatsApp..Nu consider că sunt atât de importantă pentru tine ca sa te deranjeze chestia asta! Sunt fete cu sutele aici în Pitesti la care sa mergi nu neapărat la mine 🙄

Nu a fost dată în care să nu te bagi pe aici sa comentezi cate ceva..e normal asta...ma deranjezi cu ceva te blochez! Nu are rost sa continuam discutia..seara frumoasa!

Link spre comentariu
Vizitator alessia1567
Reputație: 0

Delimitator

Ai toate scuzele mele😕m-am uitat acum peste comentarii si aveam impresia că vorbeai urat de mine dar te confundasem..imi cer scuze🙠chiar vorbisei frumos

Imi vine sa intru în pământ de rușine :))

Nu am varianta sa pot sterge ce am scris..Nu m-am uitat înainte peste ce ai scris tu si trăiam cu impresia ca nu ai vorbit ok

Link spre comentariu
Vizitator maximus79
Reputație: 0

Xxx1969

Nu trebuie sa îți ceri tu scuze,nu mi-ai greșit tu cu nimic! Ma deranjat faptul că se vorbește aiurea..Si nu ma asteptam chiar de la el sa "glumeasca" Asa!

Dacă asta s-a înțeles, imi pare rău, daca chiar crezi ca as putea spune ceva rau despre tine sau la adresa ta, imi pare si mai rău.

Comentariile pe subiectul respectiv oricum ar fi apărut, mai bine am dat-o eu pe gluma decât alții cu cu răutate.

În fine, nu are rost sa mai comentez pe aici.

Te pup și bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Delimitator

Ai toate scuzele melem-am uitat acum peste comentarii si aveam impresia că vorbeai urat de mine dar te confundasem..imi cer scuze chiar vorbisei frumos

Imi vine sa intru în pământ de rușine :))

Nu am varianta sa pot sterge ce am scris..Nu m-am uitat înainte peste ce ai scris tu si trăiam cu impresia ca nu ai vorbit ok

Eu te as avea in vedere pt o vizita alessia dar in continuare nu te pot contacta pt ca tot am telefonul blocat
Link spre comentariu
Vizitator alessia1567
Reputație: 0

Bună dragilorâ¤â¤

Disponibilă astăzi pana la ora 20:30

Locație usor de gasit-ÃŽn spate la Argintex la blocurile Rezidentiale

Servicii:oral/normal

Pret:150 o finalizare/300 de lei o ora cu 2 finalizari🤗

Am si colegă 😋â¤

Rog si eu un moderator daca vrea sa ma ajute sa atașeze si celălat anunt al meu...Pentru cei dornici să vină la mine(anuntul este cel cu poza de profil stând pe burtică)-Alessia,la mine nu ai fost(descrierea)

Va pup si va astept cu dragðŸ˜â˜ºðŸ˜˜ðŸ˜˜

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator alessia1567
Reputație: 0

Delimitator,

Te-am deblocat pe număr daca doresti sa vii mă suni pe număr.. WhatsApp-ul nu este asa important,oricum făceai programări aiurea si nu veneai..îl foloseau mai mult sa-mi spui "Ca sunt frumoasa" 😉

Ma suni pe număr în caz că vrei să vii,dar sa fie sigur.. Nu doar sa ai cu cine vorbii

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Delimitator,

Te-am deblocat pe număr daca doresti sa vii mă suni pe număr.. WhatsApp-ul nu este asa important,oricum făceai programări aiurea si nu veneai..îl foloseau mai mult sa-mi spui "Ca sunt frumoasa"

Ma suni pe număr în caz că vrei să vii,dar sa fie sigur.. Nu doar sa ai cu cine vorbii

Eu faceam programari aiurea???? Draga mea maxim aberezi,si nu oricum ci maxim.Si pe bune,clar nu vreau sa vb altcwva,sau nu vroiam,ci doar vroiam sa te fut si sa iti dau cadoul pt servicii,nu ma intereseza sa comunic altceva decat doar ce trebuie,cu tine,dar daca asa crezi? sti unde ma doare? hai noroc si sa fi sanatoasa ca are balta peste.
Link spre comentariu

Am fost de două ori la Alessia.

E fata care imi place cel mai mult la ora actuală din Pitești.

Chiar dacă eu aleg mereu oralul protejat, Alessia îl face super și nu se oprește până nu cer eu să trecem la normal.

Nu comentează la poziții și mi se pare foarte strâmtă în poziția doggy.

Nu are sânii mari, dar sunt foarte frumoși. Îi ador, sunt fermi, "ascuțiți", nu aș vrea să își pună silicoane.

Mie îmi convine că cere 150 lei, am prins-o mereu disponibilă.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost și eu la acum cateva zile după ce am văzut comentarile.Am vorbit pe whatsapp cand am ajuns am sunat.Mia deschis ușa am fost uimit ce bine arata.Am ales o finalizare cu oralu neprotejat iam dat 200 lei.La început am crezut ca o sa fie teapa.Dar se pare ca mam inselat face un oral demential umed are o tehnica speciala dupaia am schimbat câteva poziti ia deasupra dupaia invers și am terminat pe la spate.Geme foarte autentic parca ii place e si strâmtă.In concluzie a fost o partida reusita si ar putea ajunge de top ias spune sa nu se schimbe se mai întâmplă ca prima data când vii la o fata a doua oara sa nu mai fie la fel.Sa fie la fel sa vii a doua a treia a patra oara.Ca minusuri pot sa zic fără supărare ca 200 e cam mult cu oralu neprotejat.Pentru o intalnire aceia 50 lei necesita un efort financiar considerabil preturile se învârte intre 100 si 150.Probabil as fii venit de mai multe ori dacă era 150 sa scadă pretu sau sa facă zile când e 150 lei si oralu protejat nu prea are farmec.Si a doua chestia pe sfârșite am fost putin grabit nu in genul urat dar ceva.Oricum e peste ce e în pitesti chiar merita de vizitat dar din cauza prețului nu se poate de prea multe ori.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator alessia1567
Reputație: 0

Dani199,

Multumesc pentru recenzieâ¤

Te pup😘🤗

Iar legat de pret prefer să nu mai comentez..ca se ajunge iar la conflicte aiurea

Care vrea sa vina bine care nu iarăși bine !

Zii frumoasa!😘

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Am vizitat-o pe domnisoara Alessia miercuri. Văzând cele spuse despre ea pe acest forum am decis să o cunosc si eu asa ca incepand cu ora 12:00 am început s-o sun insistent. La început nu a răspuns, dar dupa cateva apeluri mi-a răspuns si a zis sa revin in 2 ore. Exact dupa 2 ore am revenit cu telefon si am stabilit sa ne vedem in 15minute. Am ajuns la locația ei de lângă argintex( blocurile noi). Am urcat la ea si cand mi-a deschis usa am fost uimit de frumusețea ei. Citisem pe forum ca este foarte frumoasă. Am intrat si dupa dus am revenit in cameră unde am fost întrebat cat vreau sa stau. I-am zis ca as vrea sa stau o oră dar ca nu sunt foarte convins de asta. Ne-am apucat de treaba si inca din primele secunde mi-am dat seama ca o sa raman o oră. Am uitat să menționez că pentru oral neprotejat mi-a cerut 50 lei in plus. Mi-am zis ca nu pot rata gurita aia a ei frumoasa pentru 50 lei asa ca am optat pentru neprotejat. Oralul a fost super si a durat mult fiind o plăcere să o privești în ochii aia superbi ( nu am inteles ce culoare au dar sunt superbi). Am senzatia ca fetei ii place ce face ceea ce mă face să mă bucur pentru ea. A fost o ora in care m-am simtit extraordinar, o oră în care m-am bucurat de o frumusețe de fata cum rar mi-a fost dat să am. Alessia e genul de fata dupa care întorci capul pe strada. La final am plătit 350 de lei. Destul de mult pentru Pitești dar o sumă corecta pentru o fata ca ea.

Nota pentru locație este 10 iar pentru restul 20( fata in sine si comportamentul ei ). Sper sa stea cât mai mult pe la noi. Eu o voi mai vizita cu siguranta.

Te pup Alessia

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator alessia1567
Reputație: 0

Bună dragilor❤

Disponibilă astăzi până la ora 21:30

Servicii:oral/normal

Pret:150-o finalizare 300 de lei o ora cu 2 finalizari (în ora este inclus si masaj)🤗

Locatie:În spate la Argintex (la blocurile noi,cele cu bariera) accesul la bariera se face de catre mine prin telecomanda

Loc de parcare

Accesul în bloc se face cu un cod special spus de mine la telefon❤ Siguranță 100%

Va pup si va astept😘❤❤

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...