Sari la conținut

0748356026 se deplaseaza


baiatu2

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna,sunt Deea,am 20 de ani si ofer servicii sexuale domnilor interesati.Sunt o tipa draguta si obraznica,nu detin locatie!24 h din 24,astept telefonul tau.Nu raspund la numar privat:-*0748356026

 

Anunt luat de pe forum, de la intrebari  :blushing2

 

Am sunat, a spus ca se deplaseaza. M-am intalnit cu ea prin Metalurgie (mi-a spus ca acolo este in momentul cand am sunat-o)

 

M-am intalnit cu ea, am luat-o cu masina si hai spre Ciric.

 

Am ajuns prin niste strazi, am spus ca vreau un oral nepro,, achitat in avans 70 RON

 

Note:

Oral: 9.5 foarte bine executat, cu atentie oferita si satelitilor. finalizare CIM si a savurat tot ce i-am oferit

 

Normal: nu am incercat, are un curulet micut si o pasarica stramta (bagat un deget)

 

Concluzii: de revenit, singurul dezavantaj fiind ca nu are locatie, ca altfel as fi incercat-o si la normal, eventual 1 h

 

 

Anuntul este asta:

http://www.anunturi.ro/femei-pentru-femei/oras-iasi/deea-1824329

 

 

Aspect fizic: slabuta, 55 kg aproximativ, sani marimea 1-2

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare!

M-am intalnit si eu cu domnisoara Andreea acum 2 zile, intalnirea a avut loc la mine dupa ce am stabilit intalnirea prin sms-uri si pe messenger lary_rock_4ever (sper sa nu o deranjeze faptul ca i-am divulgat adresa de mess)

Domnisoara a venit singura si m-am trezit cu telefon ca e la scara blocului (desi initial imi spusese ca ajunge cam intr-o ora a ajuns cam in 15-20 min).E o fatuca slabuta la 50-55 kg maxim, roscata (nu bruneta), tunsa scurt, mie personal mi s-a parut putin pe campii :laugh2 .Am stat la un pahar de suc timp in care mi-a povestit cate ceva despre ea, destul de sociabila, incearca sa se faca placuta (pe alocuri ii reuseste).Am stabilit o ora, oral NP si normal protejat.A venit ea cu prezervative (arome de portocala si ciocolata :clapp ), primul nr. a inceput cu un oral NP, destul de bun cu incercari de DT reusite, cu atentie zonelor adiacente, suficient de umed, finalizat in gurita (intrebat in prealabil si a zis ca prefera asa decat in par :slap2 ) si fuguta la baie si decartat tot.Am mai stat putin de vorba pentru refacerea juniorului si apoi a urmat  al doilea nr. , debutat cu acelasi oral bun, dupa care pus preze si am trecut la normal lady on top, apoi doggy style si dupa vreo 10-15 min. i-am propus sa treaca din nou la oral pentru ca nu prea e activa la normal si nu prea se implica si nu cred ca reuseam sa finalizez...s-a conformat si a continuat :felatie pana la finalizare tot in gurita...Sa trecem la note:

Aspect fizic: 8 sani micuti si moi,fata comuna,vestimentatie de cartier (tricou,blugi rupti si adidasi)

igiena: 8 , fara mirosuri suspecte dar nici de 10...

oral: 8 punctul ei forte,DT si atentie la imprejurimi

normal: 6 - inerta fara initiativa, fara contre,fara gemete (fie ele false)

anal: nu am intrebat dar nu cred

GFE: 7 este comunicativa, nu am incercat FK (probabil accepta), incearca sa se faca placuta dar mai bate campii :slap2 , vorbeste putin cu RRR :)

halatul  120 ora, negociat la 100 avand in vedere ca nu plateste ea chirie :rax2

Per total recomand doar prin prisma raportului pret/calitate, mai e de lucrat putin la atitudine, vestimentatie, aspect comercial in general...

Spor in toate va doresc!

  • Like 8
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

 

Aseara m-am intalnti cu dsoara pentru un sex ora. Achitat 80RON - sex oral cu CIM, CIF, anilingus.

 

Oralul e placut, umed, adanc. Nu intra toata pe gat, dar se poate numi DT pt ca, practic, o baga pana in gat. Fata la corp este slabuta, sanii micuti, fundul nu stralucit, in schimb mie mi s-a parut foarte simpatica la fata, iar faptul ca e rr-ita mi s-a parut o caracteristica atractiva.

 

Nu s-a grabit, ascultatoare, atentie sporita oualelor, anilingusul venit din initiativa ei (oricum discutasem inainte despre asta), o baga in gat singurica.

 

Finalizat pe gura/fata.

 

Ca si note... Oral: 9,5

                    Locatie:0

              Aspect fizic:8 (simpatica la fata)

 

In concluzie, eu voi reveni la ea, DAR!!! ROG ESCORTA SA MA CONTACTEZE PENTRU CA I-A CAZUT TELEFONUL LA MINE IN MASINA!!! (trimite ceva SMS pe nr tau, eu il voi tine pe silent)

  • Like 9
  • Minus 8
Link spre comentariu

Tin sa mentionez ca si-a recuperat telefonul si tocmai am incheiat o sedinta de o ora.

 

Descrierea nu mai are rost sa o fac pentru ca e aceeasi facuta de colegii de forum.

Am sunat si am stabilit pentru o ora care s-a negociat la 100 lei locatia fiind la mine. Trimis adresa via sms si a venit in 30 minute.

Fata e foarte comunicativa, ceea ce o face o prezenta placuta cu care te acomodezi usor.

Ostilitatile au inceput cu un oral umed foarte bun, cu DT, atentie zonelor adiacente si fara ajutorul mainii. Finalizarea a fost orala si guess what..a inghitit :blowj0b (tin sa precizez ca a fost o premiera pt mine :bravo ). In pauza dintre numere am stat la o tigara in care am mai discutat despre una alta.

Acum sa trecem la al doilea numar care a inceput tot oral. Dupa cateva minute am zis sa trecem la normal. A pus prezervativ (aroma de ciocolata) si am inceput cu lady on top care nu am reusit sa il duc pana la capat (my bad) asa ca am terminat tot oral. A avut oleaca de munca pentru a ma duce la final dar nu s-a lasat si a facut fata cu felicitari :clapp si m-a lasat cu picioarele tremurand.

 

Acum sa trecem la note: Oral: 10 umed si adanc, demn de filme

Normal: 8 e stramta dar my bad ca soldatul cazuse.

Gfe: 9 e foarte comunicativa si se face placuta

Pret: 100 lei ora

 

Eu unul recomand si voi reveni cu siguranta.

 

Seara buna si sange-n stromeleag!

  • Like 7
Link spre comentariu

Buna confrati,pentru a doua oara in mai putin de o luna,andreea mi-a salvat soldatul cazut la datorie.am sunat la toate numerele pe care le-am gasit la matrimoniale,dar fara succes.mi-am amintit de denisa alias andreea,caut nr in tel,nu il gasesc,ma uit pe anuntuldeiasi.ro si dau de numerele ei.cu primul nu am avut noroc,la al 2-lea raspunde o voce somnoroasa cu bine cunoscutul RRR,o intreb daca este libera si imi spune ca trebuie sa plece la facultate pana dupa ora 14,iar dupa aia ne putem vedea,zic ok,mai bine decat nimic.stabilim locul de intalnire,in fata la restaurant cotnari la ora 15,urmand sa mergem la conest.se face ora 15,fata deja era acolo,savura cu nesat o cafea.ne salutam si mergem inspre hotel.ajunsi,ne facem comozi pe pat,mai vorbim,mai facem o gluma.fata imi recomanda,putin timida sa facem un dus impreuna,pentru ca nu a apucat sa ajunga si acasa dupa facultate sa se spele si nu vrea sa ma nemultumeasca in vreun fel.zis si facut,mergem la baie si incepe dezmatul,bineinteles achitat inainte 150lei pentru o ora.a inceput cu un oral nepro,care a dus la o explozie violenta in gatul fetei,care abia s-a abtinut sa nu vomite...nu a comentan nimic,ne-am spalat unul pe altul,apoi am inceput al 2-lea numar tot in baie,cu acelasi oral nepro,care imi trezeste soldatul si din morti.mergem in camera si trecem la normal.o pun din prima deasupra,marea mea greseala,in maxim 10 minute eram varza.i-am spus ca poate pleca,dar nu s-a dus sa se schimbe,s-a dus intai la baie,s-a spalat si apoi s-a imbracat si ne-am luat la revedere.sa dam si niste note acum:gfe:9,oral:10+,normal:9,igiena:9,avea putin par la putza si mie imi plac fetele epilate complet.halat:150lei(achitat in avans),sigur revin la ea,isi merita banii.spor la ciocane

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare din nou.

 

 

Cam cu 2 saptamani in urma am chemat-o si eu pe duduita pe la mine. Am stabilit detaliile prin telefon si cand a ajuns jos a sunat. Pozitionata discret si la oarece distanta sa vada ce si cum se intampla. A intrat in apartament, am stat de vorba cam 10 min, foarte vorbareata si de treaba. adesea incoerenta. 

intr-un final am purces la treaba, am inceput cu un oral frumusel executat. am vrut sa incerc si normalul dar m-am razgandit. Fumeaza foarte mult si nu prea sunt ok cu respiratia unui fumator. Drept urmare, m -am ridicat de pe pat si am continuat oralul cu mine in picioare si domnisoara pe pat asezata. oralul a fost cum imi place mie. am tinut de cap si am futut cum am vrut. finaliozat oral si plecat la baie(domnisoara)

 

notele:

 

aspect- cred ca intre 6-8 in functie de preferinte. 

gfe- ridicat. nu stiu ce sa notez, turuie non stop

oral- 8

 normal- am intrat putin si mi-am dat seama ca e stramta. asta plus faptul ca e uscata ca o cutie de nisip m-au facut sa ma razgandesc.

pretul-unul corect pentru ce am primit.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare.

Am sunat si eu miercuri pe la ora 15 si am stabilit sa ne vedem in Pd.Rosh la ora 18...A venit la timp si am purces spre pensiunea Sans Rival din Metalurgie.Am achitat 150 de lei fetei pentru 1 ora de ON+NP..Dupa cam 20 de minute in care am stat in camera de vorba(adica mai mult ea) ne-am deszbracat si am trecut la fapte : vreo 10 minute de oral pe urma ea deasupra pe urma am pus-o capra ca pana la urma sa finalizez in gurita dupa alte vreo 10 minute de oral...Sincer primul numar a durat cam jumătate de ora si nu mai eram in dispozitia necesara sa il mai fac is pe al 2 lea..dar nu mi-a placut la fatuca ca mi-a zis ea prima ca a mers greu si bla bla ca daca e vorba de asa al 2 lea numar dureaza 1 ora jumătate in opinia ei si la ea timpul costa bani.In fine,despre fata pot zice ca e slabuta,are sanii mici si lasati plus ca vorbeste mult si fara sa intelegi nimic(e buna la S.R.I :D).Oricum eu nu cred ca mai revin dat fiind faptu ca mai platesti si locatie si când imi tot spunea ca merge greu ca etc ti se ia chefu...se vede ca face de nevoie treaba asta.

 

Aspect : un 8 ii dau eu,nu e frumoasa da nici de speriat nu e

Gfe : nu stiu, ceea ce face ea nu e gfe....sunt niste povesti interminabile despre viata ei de pe acasa si despre "Smecherii si patronii ce ii are ca si clienti"

Oral : 9

normal : 8 ( nu se umezeste deloc)

Pret : 80 nr / 150 ora , fara locatie

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:calator prin lume
  • Oras:calator prin lume

Buna seara confrati futaciosi, fac si eu prima recenzie, fiind plecat din tara si revenit cu chef de viata am sunat-o pe donsoara.

Ne-am inteles in privinta deplasarii, fata vine singura nu trebuie sa mergi dupa ea, mi-a zis ca in 40 min e la mine, asa si a fost :bravo . Am stat la 1-2 tigari si un pahar de suc timp in care am vb vrute si nevrute, mai mult ea :bkke (bate putin campii :)) ).

Inainte de a trece la actiune fata mi-a cerut sa mearga la baie pt igiena, lucru care mi-a placut.

 

Primul nr a inceput cu un oral destul de bun urmat de girl on the top cateva min dupa care finalizat in balonas(si-a pus amprenta lipsa de sex cateva luni :D), a incercat sa isi dea putin silinta, igienizarea ustensilelor de lucru si apoi un timp de refacere. Povesti povesti povesti mai mult ea :D

 

Al doilea nr inceput tot cu oral 10-15min de data asta mai bun ca primul :clap2  (lins, supt, atentie la OO, fara maini, fara dinti, incercari de DT, umed, deci un oral bun) pus caciulita si trecut la normal in :feet , nu prea se umezeste, nu prea geme, defapt incearca sa geama. Pompat ceva mai mult timp ca prima data, finalizat tot in balonas.

Am mai stat la o tigara pana i-a venit taxi-ul, platit si fata pleaca.

 

Per total o exp buna, de revenit si recomand

 

Aspect: 8 simpatica, e buna de p... , sanii mici si lasati, probabil din cauza ca are un copil

Gfe: vorbeste mult mult :)) .fara nota

Oral: 9-10

Normal: 8 nu prea se impica

Locatie: la mine, deci fara nota

Halat: am optat pt 1 ora, 150 ron

 

PS: fiind prima recenzie accept toate criticile si sanctiunile daca nu e facuta cum trebuie :bow

  • Like 9
Link spre comentariu

Zilele trecute fiind prin Iasi si cu chef de ceva actiune, am zis sa incerc ceva nou mai ales ca nu prea aveam chef de iesit. Asa ca pun mana pe telefon si o sun pe domnisoara imi comunica serviciile si tarifele, si imi zice e ajunge cam in 30 min dar sa-i trimit adresa prin SMS. Ii trimit adresa ramanand sa ma sune cand ajunge sa cobor dupa ea. Ajunge cam in 25-30 minute e destul de punctuala (sau cel putin la mine asa a fost). O fata cam de 160 si cam 50-55 kg (eram dupa cateva beri si posibil sa nu estimez bine), roscata tunsa scurt, cand am ajuns la lumina mi-am amintit ca am mai fost cu ea mai de mult ce e drept avea alt numar de tel sau nu imi amintesc eu bine (nu prea salvez numerele fetelor). Negociem ce urmeaza sa se intample, o ora de placere...

Dupa care se dezbraca si trecem la actiune incepe un cu oral NP destul de bun cu tendinte de DT, pus balonasul si am trecut la normal, unde se misca destul de bine, nu comenteaza la schimbat pozitii sau ceva. Finalizat oral. Al doilea numar destul de asemanator. 

 

Ca note:

Oral 8-9

normal 8

anal nu face

Pret 150 ora nu stiu la numar ca nu am intrabat. 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Anunt luat de pe forum, de la intrebari  :blushing2

 

Am sunat, a spus ca se deplaseaza. M-am intalnit cu ea prin Metalurgie (mi-a spus ca acolo este in momentul cand am sunat-o)

 

M-am intalnit cu ea, am luat-o cu masina si hai spre Ciric.

 

Am ajuns prin niste strazi, am spus ca vreau un oral nepro,, achitat in avans 70 RON

 

Note:

Oral: 9.5 foarte bine executat, cu atentie oferita si satelitilor. finalizare CIM si a savurat tot ce i-am oferit

 

Normal: nu am incercat, are un curulet micut si o pasarica stramta (bagat un deget)

 

Concluzii: de revenit, singurul dezavantaj fiind ca nu are locatie, ca altfel as fi incercat-o si la normal, eventual 1 h

 

 

Anuntul este asta:

http://www.anunturi.ro/femei-pentru-femei/oras-iasi/deea-1824329

 

 

Aspect fizic: slabuta, 55 kg aproximativ, sani marimea 1-2

Da  perfectã  dreptate, poze  cu  ea : http://www.sendspace.com/filegroup/8M7Qa13LWuJp9eftD3fKlQ

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

nu mai are numarul asta 0740694133 de pe la inceputul lui decembrie 2014... am luat-o eu de cateva ori doar la oral si e marfa, la pret de criza facea o treaba de nota 10 :). pacat ca nu mai dau de ea, am cautat si pe 2-3 site-uri si nimic. daca o gaseste cineva sa dea un semn. e profa la oral. Deea o cheama

Link spre comentariu
  • Telefon: michael_highlander
  • Oras:Iasi
  • Telefon: michael_highlander
  • Oras:Iasi

nu mai are numarul asta 0740694133 de pe la inceputul lui decembrie 2014... am luat-o eu de cateva ori doar la oral si e marfa, la pret de criza facea o treaba de nota 10 :). pacat ca nu mai dau de ea, am cautat si pe 2-3 site-uri si nimic. daca o gaseste cineva sa dea un semn. e profa la oral. Deea o cheama

 

Noul numar la care poate fi gasita Deea: 0785227259.

 

http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/83554/andreea--

 

Am chemat-o si eu aseara.

 

1.Locatia - la mine;

2.Modalitatea de contact: 0785227259

3.Detalii:

- Aspect: e cea din poze, a mai pus un pic de burtica pe ea, insa e ok. Compenseaza foarte mult prin atitudine.

- Actiunea a decurs in 2 acte. Ambele incepute cu oral neprotejat, foarte ok. Primul numar finalizat prin oral CIM, iar al doilea numar finalizat in doggy.

- Servicii oferite: Oral nepro, normal, FK, CIM, prezervative Durex.

4.Programul de lucru : la mine a stat pana pe la 22:00, si cred ca mai avea un client dupa.

5.Note

- Igiena: 10, facut dus inainte;

- Oral: 9;

- Normal: Doar doggy, 8;

- GFE: 10, foarte vorbareata si sociabila.

 

6.Tarifare - 150 Ron/ ora;

 

De revenit pentru atitudine ok.

  • Like 10
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Vă salut!

Ieri, fiind o oră târzie(23) și în lipsă de alte oportunități , zic să sun la această dominișoară(nr. 0785227259), îmi răspunde, voce plăcută, îi spun ce și cum vreau, apoi plec spre locul stabilit de comun acord.

Ne întîlnim prin Alexandru, se urcă în mașină și îi zic să mergem într-un loc mai ferit de ochii trecătorilor, având în vedere că acțiunea urma să se petreacă în mașină.

Mergem într-un loc destul de întunecos, plătesc fetei pentru un oral 70 de lei(probabil se mai poate negocia acest lucru, dar ieri nu am avut spiritul de negustor).

Se dezechipează până la jumătate și începe cu un oral destul de bun, adânc, umed, schimbări de ritm, iar punctul ei forte este DT, chiar îi reușește; finalizez CIM, nu se oprește preț de câteva minute(2-3) astfel încât să te facă să-ți tremure genunchii,  ne igienizăm cu șervețele umede și ne întoarcem să las fata de unde am luat-o.

Fata ca și aspect fizic e ok, ~1,65 m, ~55-57 kg, burtică, sâni mărișori și fermi.

Din punctul de vedere al GFE-ului, este foarte vorbăreață, jovială, zâmbitoare, mai bate câmpii, dar anumite subiecte banale existențiale se pot discuta, pe mine acest aspect mă interesează mai puțin când merg la o escortă și aici mă refer strict la nivelul IQ-ului și discuțiile abordate, GFE-ul în sine este foarte important.

Vorba multă sărăcia omului, să trecem la note:

 

Oral: 8 - +1DT(probabil într-o altă locație, calitatea ar fi alta, iar nota direct proporțională)

Normal: nu a fost cazul.

Aspect: 7 (ceva kilograme în plus, burtică)

GFE: 8

Igienă: 10(curată, fără mirosuri suspecte)

Tarif: 80 numărul/150 ora - 70 am plătit eu pentru un oral.

 

Ca și experiență a fost ok, raport calitate/preț este mult peste medie.

De revenit?! Probabil, într-o altă locație, dar e de încercat fără doar și poate.

 

Cu astea fiind spuse, toate cele bune!

...pe curând.

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...