Sari la conținut

Aida Sector 2 0731597005


Postări Recomandate

  • Telefon: 0731597005
  • Oras:Bucuresti - calea mosilor
  • Telefon: 0731597005
  • Oras:Bucuresti - calea mosilor

Pana la ce ora ai programu ?? si in weekend cum lucrezi??

În principiu --- luni- vineri de la 8.30-19.00 ( poate suferi modificări)

În weekend sambata- duminica --12.00-19.00

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Looooong  time lurker, first time poster... Sunteti liberi sa dati cu pietre/lapidati, aruncati cu cutite, dati cu toporul, ascutiti coasa, scoateti furca din fan si sa aprindeti tortele.

 

Vizitata saptamana trecuta Marti dimineata. Calea Mosilor in spate la BCR, un pic mai in spate de BCR. Garsoniera decomandata, curat inauntru, mobila decenta, patul cu schelet metalic troncane un pic in misionar, cearceaf curat de bumbac, un pic racoare, se poate fuma in bucatarie.

 

Domnisoara Aida:

- 23 de ani declarati - ii are.

- bruneta, ten alb, par lung si ondulat natural, sprancene frumusele foc, pilozitate finuta pe antebrate, alunite pe ici pe colo - frumos asortata.

- a marturisit ca face treaba asta de o luna - pare fresh.

- dezghetata, manierata, vorbeste fluent limba Romana, articuleaza corect cuvintele, are dictie - o ajuta buzele carnoase si dantura ingrijita. Nu este vre-o frumusete in sensul clasic insa are un fel de je ne sais quoi cuminte dar si ferm care pe mine m-a atras.

- ~165 cm si cam 50 kg (si un pic), sani nr.2 un pic moi/pufosi, sfarcuri neresponsive dar nici n-am fost foarte ferm cu ele, fundulet cuminte, picioare frumusele cu un mic x (se observa cand nu are pantofii cu toc), mani/pedi de culoare rosu. unghii lungi la maini.

 

M-a asteptat echipata corespunzator: pantofi cu toc, ciorapi negri cu banda, chilot si sutien asortate plus un neglijeu scurt.

Am socializat pret de o tigara dupa care m-am dus la baie pentru refresh in zonele esentiale (facusem un dus amanuntit cu 2 ore inainte asa ca am dat un refresh fara sa dau jos parfumul englezesc). La baie am zarit cateva produse barbatesti dar nu le-am folosit - eu vin cu strictul necesar in buzunar si am nevoie doar de prosop. Prosop curat si un pic batos - fix pe gustul meu.

 

Ajuns in sufrageria dormitor am inceput cu mangaieri in picioare, am avansat usor catre pat unde am asezat-o cu fata in sus si i-am lins bine de tot vulva (labii proeminente conform poza de mai sus), zemoasa pe masaura ce s-a incalzit. Propietati organolpetice super ok, cateva fire de par in zona perineului. Intrebata direct a marturisit ca nu ii place anilingus - nu am insistat. Sunt hulpav si la inceput s-a gadilat un pic la clitoris insa dupa cateva momente a inceput sa geama si sa-si muste usor carnea de pe osul radius de la mana dreapta. Pizda zemoasa (ma repet) & gustoasa. Teatral sau nu chiar parea/arata ca ii place insa eu m-am nascut sa ma indoiesc de orice. Actiunea a continuat cu o felatie protejata (standard procedure pentru mine). A inceput in forta apeland si la dinti un pic insa am rugato sa o ia mai usor explicandu-i ca cu mine o sa aiba rezultate mult mai bune daca nu se joaca de-a masina de cusut. A continuat lent, si-a pus ambele maini pe soldulrile si talia mea mangaindu-le si zgarindu-le usor. M-am bucurat cateva momente bune de atentia care mi se acorda pana cand i-am cerut sa se aseze pe spate cu fata in sus si o perna sub fund. Misionar si-a incolacit picioarele in jurul meu si m-a lasat sa-mi fac treaba. M-a mangaiat delicat si un pic stangace pe spate. Deranjat de troncaneala patului am schimbat in lingurita unde s-a dovedit destul de implicata. A dat contre, a dat din solduri, s-a izbit cu funduletul ei de pelvisul meu pana cand m-am retras de teama ca treaba se va termina prea repede. Am schimbat in capra la marginea patului unde iar a stiut sa se pozitioneze si sa se arcuiasca cum trebuie lasandu-ma din nou sa-mi fac treaba dar a si fost destul de interactiva - mi-a tinut bine si lung isonul. Mi-am adus aminte la un moment dat ca timpul e facut sa treaca si am terminat cu un mare zambet pe buze (si urletele animalice de rigoare). Ea a gemut pe tot timpul actiunii, s-a miscat in sincorn atunci cand a fost cazul. Eu unul am facut click si m-am simtit foarte bine. De mult nu am mai fost asa de multumit.

 

La cat de entuziasmat eram as fi vrut sa raman si la nr.2 dar mi-ar fi luat prea mult timp reglarea presiunii hidraulice asa ca am mai fumat o tigara impreuna discutand de escorting and stuff, am facut un dus rapid si dus am fost. DTD cam 35-37 min - a fost intelegatoare si nici ea nu era presata de timp.

 

De la bun inceput si din propie initiativa am lasat pe masa doua flori de colt (100 Lei).

 

Mentiuni:

- Nu accepta degete "deoarece unghiile si microbii". Nu s-a uitat la maniechiurea mea fresh facuta la salon insa o sustin - o faci cu unu tre sa o faci cu toti dupa aia.

- A folosit lubrifiant (antialergic) inainte de pentrare desi era destul de uda iar eu sunt mediocru.

- Love Plus is the brand ca Durex se mai rupe plus mentiunea de mai sus.

- FK in functie de igiena/chimie - mie mi-a spus ca este mai degraba in functie de starea ei din ziua respectiva. Marti dimineata nu eram Harap alb asa ca starea ei nu mi-a fost prielnica.

- Este matinala deci puteti lua micul dejun la ea.

- Punctuala. Se pot face programari de azi pe maine - eu asa am procedat. Chiar am devansat de pe dupa-amiaza pentru dimineata si a fost parolista.

 

Atat am avut de spus. Daca doriti si alte informatii va stau la dispozitie.

 

P.S. Am vrut sa o mai vad inca o data saptamana asta insa era cam ocupata plus ca nu ne-am sincronizat.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o si eu pe Aida. Nu imi place sa detaliez cu amanuntul.

Programare facuta prin Whatsap, respectata.

Ajuns in loctie intampinat de Aida, nu este o fata de nota 10 dar este frumoasa si stie sa se faca placuta. Te intreba cum vrei si ce vrei.

Locatie 9

Aspect 8-9

ON 9

Np 9

Pret 250ron ora

Eu o sa o mai vizitez

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

 

Sincer îmi pare rău, sunt persoane cu care nu rezonez, dacă fac munca asta de "birou " o fac din placere, de aici și necesitatea chimiei sa pot sa fiu tandra si dulce cu fiecare in parte. Multumesc pt înțelegere.

Dar cu banutii rezonezi ?

Sau rezonezi pina iei banii si dupa aia nu mai , huh ?

Daca iti strica feng-shui-ul il refuzi de la bun inceput, daca esti corecta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Bună tuturor, și eu am vrut să-mi ofer contribuția cu o recenzie despre Aida.

 

Deci, presupunând că din recenziile anterioare m-aș fi așteptat la mult mai mult.

Să trecem la recenzie.

 

Apartament curat și ordonat. 9

GFE 5 a fost foarte drăguța cu mine, dar nu a început niciun preludiu, foarte rece. Am cerut 69 si a refuzat.

ON 4 Mecanic fără un minim de pasiune și și-a folosit adesea mâna.

NP - nu a existat.

 

 

Sincer nu l-aș recomanda.

Cum notezi aspectu?
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731597005
  • Oras:Bucuresti - calea mosilor
  • Telefon: 0731597005
  • Oras:Bucuresti - calea mosilor

Da, am câteva cosuri pe obraz, sunt om!

Si dantura mea este perfect dreapta și curata ! Mulțumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

astea sunt petrenti?

Sau vrei sa o iei acasa ?

Da, imi place sa ma duc la femei cu dantura buna. Fata a zis ca nu are probleme, acum va trebui sa ma conving singur vizitand-o. Tu du-te la boschetare in ferentari daca nu te intereseaza aspectul asta!
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731597005
  • Oras:Bucuresti - calea mosilor
  • Telefon: 0731597005
  • Oras:Bucuresti - calea mosilor

Hei ! Credeați ca scăpați de mine ? M-am întors! Va astept de mâine 10.11.2020, începând cu ora 8.30 pana la 20, restricțiile nu ne lasa mai mult:))

post-340949-0-69261000-1604941011_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...