Sari la conținut

Servicii slabe, poze false 0724985589


Postări Recomandate


  • Oras:Târgoviște
  • Oras:Târgoviște

In primul rand, vreau sa imi cer scuze daca mai exista topic cu acest anunt. Am verificat, insa nu am gasit.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-sexy-noua-in-oras/70gdeii07g3g79i728i5hdg50gh0e51i.html

150 finalizarea

300 ora

Locatie m11, pe strada Vlad Tepes parca.

 

Deci, weekend-ul trecut am sunat la 0724985589 si imi raspunde o voce placuta, am intrebat-o daca pozele sunt reale, iar ea mi-a confirmat.

Ajuns la locatie, cand imi deschide usa, ea imi deschide si observ faptul ca nu era tipa din poza. La fata se Ana cu ea, dar m-am gandit ca poate ma insel, asa ca totusi am intrat. Platesc un numar, 150 de lei, iar in momentul in care renunta la prosop, m-am convins ca nu este tipa din poza, aceasta fiind mai plinuta, iar sanii lasati. Atitudinea a fost ok, pana si-a primit banii.

La telefon mi-a zis ca face oral np in functie de igiena in banii acestia, iar la fata locului mi-a zis ca trebuie sa platesc 50 de lei in plus. Pana la urma am ramas la oral protejat. Imi face un oral grabit, cu dinti care a durat nici 2 minute, apoi trecem la potia misionarului. Mi-a zis sa o iau usor ca o dor ovarele. Dau acolo ce dau, apoi ii cer sa schimbam pozitia, iar ea imi zice sa ma concentrez, adica sa imi dau drumul mai repede. Atunci mi-a pierit tot cheful, I-am cerut sa stea deasupra si mai mult m-am muscat eu ca sa termin. La final, iesise din camera cam cocosata, nu stiu daca se facea, iar eu o intreb de ce e asa grabita, iar ea imi zice ca nu se simte bine si ca in 30 de minute pleaca la Bucuresti. Atunci am prins-o cu minciuna, deoarece ea m-a intrebat la inceput daca vreau o ora.

De revenit? Nu. Sunt altele care isi merita banutii.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...