Sari la conținut

Adevărul, Romania și afară (eu am văzut și confirm!)


Postări Recomandate

  • Oras:B city
  • Oras:B city

În România, din păcate, pizdele iubitoare de iubi prind tupeul necesar, dupaia se duc care pe la puf care pe la club care pe stradă. Iubi face banu, pizda se fute pentru iubi. Măcar ajutați economia! Râdeau nemții de mine că româncele mele fac bani pentru ei( taxă prostituție+ puf). Pizda lor, pentru ele sau iubi"futui Paștele în gură și morții lui", era de la al cincilea client în sus. Și sug româncele și negrii și arabi și Pakistan și orice are pulă.

Link spre comentariu
  • Oras:B city
  • Oras:B city

Intri în Austria, dai de românce bareback, la fel la Hamburg. In Germania, Regensburg românce, Nurnberg românce, Frankfurt românce, Koln românce, Munich românce, dai în Olanda, românce, în Italia și Spania la stradă românce. Peștii stau ori la terasele de jos(pufuri) ori în mașină (la stradă). Asta am văzut bătând Europa în lung și în lat. Ăsta e adevărul.

Link spre comentariu
  • Oras:B city
  • Oras:B city

Româncele pentru (**spam editat**itar ele), pentru pești, că nu ai voie fără prezervativ în afară, ele să își ia ăla Porsche se fute și în cur fără prezervativ. Eu de multe ori vorbeam engleză și romancele îmi propuneau. Le doare în cur dacă iau boli sau nu. Dar știți ceva? Cât timp sunt țigani, sau români manelizati, răi și proști, familii destrămate și etc , statul își bagă pula în problema asta ( angajăm o nepoată sau nepotul la o direcție, ies bani . Și atât, pentru cine trebuie, și probabil niște voturi...) așa o să fie proxenetismul și totul în floare!

Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Ia sa incerci la cluburile tari din Madrid, daca reusesti sa intri (ori treci de paznici sa nu se prinda ca esti roman ori ai blat) si sa vezi ca inauntru accepta romancele sa mearga cu tine pe camera fara probleme, ca inauntru nu mai sunt pestii sa le controleze. La fel si in Germania si Austria la cluburile tari, merg cu tine pe camera romancele fara probleme daca stiu ca nu le afla pestii... Pestii sunt cei care le interzic sa se futa cu romani ca le este frica ca "le fura porcul"...

 

Referitor la partea ca se fut cu orice fel de purtator de pula cam este adevarat, nu prea au complexe romancele noastre marea majoritate needucate si analfabete functional din cauza lipsei de educatie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...