Sari la conținut

�Elena


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

â– Bună din nou,am revenit în oraș pentru încă 4 zile și as vrea sa o luam de la capăt. Mi-am cerut scuze fata de băiatul cu care m-am certat și ne-am împăcat. Oricare dintre noi merita o a doua sansa. Așadar va propun sa ne vedem pentru a ne cunoaște mai bine și apoi va puteți da singuri cu părerea despre cum sunt cu adevărat.

â– Ca si servicii acestea rămân același :

â– GIRLFRIEND SEX

â– ORAL PROTEJAT (neprotejat în functie de igiena, fără iritații sau bubițe ) ðŸ›

â– NORMAL PROTEJAT

â– DIFERITE POZIÈšII

â– FINALIZARE CORPORALA

â– SÄ‚RUTÄ‚RI PE CORP

â– MASAJ DE RELAXARE

â– MICI FANTEZII

0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£2ï¸âƒ£9ï¸âƒ£7ï¸âƒ£2ï¸âƒ£0ï¸âƒ£9ï¸âƒ£7ï¸âƒ£5ï¸âƒ£

 

â– Ca si preturi:

â– 1ï¸âƒ£5ï¸âƒ£0ï¸âƒ£âž–3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£ MINUTE

2ï¸âƒ£5ï¸âƒ£0ï¸âƒ£âž–6ï¸âƒ£0ï¸âƒ£ MINUTE

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

[quote name="elenamaria94"

Mi-am cerut scuze fata de băiatul cu care m-am certat și ne-am împăcat. Oricare dintre noi merita o a doua sansa.

:) BRAVOS! Sa iertam de 70 de ori cate 7 spune o vorba...

Adică mereu! :)

Link spre comentariu

Salutare.

 

Pentru ca am vb. mult data trecuta despre Elena, azi dupa amiaza vazand ca a revenit în oras, am decis sa o cunosc personal. E mult mai corect sa vorbesti despre cineva atunci cand schimbi tu doua vorbe cu respectiva, decat sa faci presupuneri. Asa ca am sunat-o, fata a raspuns imediat, mi-a zis ca e libera si ca ma primeste cu drag, mi-a dat locatia si în 10 min am fost la ea.

 

LOCATIA este pe Take Ionescu spre punctele cardinale, ap. curat si atmosfera misto în camera. Baia nu am vazut-o pt ca am mers fresh de acasa si nu a fost nevoie.

 

Sincer, ma asteptam sa gasesc o aroganta proptita-n usa, moflaind sec o guma în coltul gurii zicand ironic sa nu ma astept la ON. Însa surpriza, îmi deschide o fatuca înalta, cu un corp super fain si draguta la fața. Am simtit-o si putin timida la început, iar asta m-a facut sa înteleg ca e total opusul la ce ma asteptam eu. Acum sincer, nu vreau sa încep sa o laud exagerat cu toate ca eu m-am simtit chiar foarte bine cu ea, dar stiu ca sunt multi setati pe conspiratii, banuieli, blaturi sau cum mai vreti sa-i spuneti, asa ca, nu vreau sa va zic decat ca fata este mega ok si de vizitat. Face on si fk (dar cred ca astea doua le si poate refuza daca nu-i place de tine), iar la atitudine mi se pare ca e peste multe alte fete pe care le-am vizitat eu. Nu stiu ce a facut-o sa faca greseala cu ON la ora, insa ramane singurul lucru pe care il pot reprosa.

 

Eu am stat jumate de ora timp in care am beneficiat de on, np, fk iar factura a fost 150 ron.A fost o experienta placuta iar asta ma face sa pot spune ca eu o sa revin iar voua sa v-o recomand.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare.

 

Pentru ca am vb. mult data trecuta despre Elena, azi dupa amiaza vazand ca a revenit în oras, am decis sa o cunosc personal. E mult mai corect sa vorbesti despre cineva atunci cand schimbi tu doua vorbe cu respectiva, decat sa faci presupuneri. Asa ca am sunat-o, fata a raspuns imediat, mi-a zis ca e libera si ca ma primeste cu drag, mi-a dat locatia si în 10 min am fost la ea.

 

LOCATIA este pe Take Ionescu spre punctele cardinale, ap. curat si atmosfera misto în camera. Baia nu am vazut-o pt ca am mers fresh de acasa si nu a fost nevoie.

 

Sincer, ma asteptam sa gasesc o aroganta proptita-n usa, moflaind sec o guma în coltul gurii zicand ironic sa nu ma astept la ON. ÃŽnsa surpriza, îmi deschide o fatuca înalta, cu un corp super fain si draguta la fața. Am simtit-o si putin timida la început, iar asta m-a facut sa înteleg ca e total opusul la ce ma asteptam eu. Acum sincer, nu vreau sa încep sa o laud exagerat cu toate ca eu m-am simtit chiar foarte bine cu ea, dar stiu ca sunt multi setati pe conspiratii, banuieli, blaturi sau cum mai vreti sa-i spuneti, asa ca, nu vreau sa va zic decat ca fata este mega ok si de vizitat. Face on si fk (dar cred ca astea doua le si poate refuza daca nu-i place de tine), iar la atitudine mi se pare ca e peste multe alte fete pe care le-am vizitat eu. Nu stiu ce a facut-o sa faca greseala cu ON la ora, insa ramane singurul lucru pe care il pot reprosa.

 

Eu am stat jumate de ora timp in care am beneficiat de on, np, fk iar factura a fost 150 ron.A fost o experienta placuta iar asta ma face sa pot spune ca eu o sa revin iar voua sa v-o recomand.

Mulțumesc frumos pentru recenzie și ma bucur ca te-ai simțit bine și ca ai plecat mulțumit .😗😚
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Buna dimineața dragilor. 📢Țin sa va anunț ca nu voi mai accepta persoanele care spun ca ajung in (15, 20 de minute). 🕕Am luat foarte multe țepe zile astea . Totul se va face pe baza programării unei ore exacte și se va confirma cu jumătate de ora înainte de amblele părți . 🕛 Neconfirmarea unei programări(sau nesimtirea de a nu anunța ca numai vine) va duce la anularea acesteia și nu va mai avea șansa la o reprogramare a întâlnirii . Spun asta deoarece unele persoane sunt serioase și poate au o zi liberă in săptămâna in care pot veni dar locul este ocupat de unul care nici nu se sinchisește sa anuleze .

(Mai am și o colega dacă vrei sa vi cu 1 prieten ) ðŸ˜ðŸ˜œ

După cum știți prețurile și serviciile rămân aceleași :

-oral protejat ( neprotejat in funcție de igiena și îmi pot permite sa refuz dacă consider ca igiena nu permite sau observ ceva suspect pe ðŸŒ

-normalul îl fac doar PROTEJAT ( fără vreo excepție 😒😤🙄

-FK ( pot refuza dacă igiena nu permite sau nu facem Click)

-diferite poziții

-mici fantezii sau fetișuri

-sărutări pe corp

-69, facesitting

Cadoul se va lasă la începutul întâlnirii .

150-30 de minute

250-60 de minute

post-306329-0-11991800-1604399190_thumb.jpeg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Olimpico
  • Oras:Olimpico

*(Mai am și o colega dacă vrei sa vi cu 1 prieten ) ðŸ˜ðŸ˜œ

 

Asta nu-i puțin lucru!!

Mare noroc am avut eu datorită acestei situații extrem de favorabile :)

 

Zilele trecute mă sună un bun prieten și îmi spune că a vorbit cu Andreea lu' Ivan și că are o programare la ea. Până să apuc să îi zic ceva de dulce, îmi spune că a vorbit și cu colega ei, Elena zisă și Maria, și dacă vreau, putem merge la ele.

Cum (mai nou) eu sunt (cam) inapt să obțin o programare, îi zic că sunt de acord și că o vizită la fătuci era chiar binevenită pentru mine.

Bă, e bine să nu te ocupi de absolut nimic, să ai oameni care se ocupe de tot ce trebuie :)

Am pornit cu Camionul către destinație ajungând la marele fix. Primul lucru nasol de care am avut parte a fost că pe stradă erau o grămadă de câini. Era cât pe ce să facem cale'ntoarsă, dar aveam de respectat o programare, nu ne batem joc.

Al doilea lucru nasol, este că fetele stau la 4! Cel puțin așa îți comunică la interfon, eu rămân la impresia că am urcat 5 etaje...pe scări! Pentru mine nu a fost neapărat o problemă (sunt obișnuit), dar colegul meu abia își mai trăgea sufletul când am ajuns la fete.

Ne-am așezat în bucătărie să fumam o țigară și să bem ceva din partea casei, că doar eram oaspeți :)

Am avut parte și de o mică socializare, dar doar mică. Ori eram noi prea obosiți ori nu am inspirat mare chef de vorbă fetelor...ori erau și ele obosite! Nu știu sigur :)

 

Am făcut perechile și eu împreună cu Elena ne-am retras în living și ne-am văzut de ale noastre.

Elena (zisă și Maria) este o fată înăltuță, chiar și fără ajutorul toacelor, tenul alb și cu miros de flori, părul negru (cred că bob îi zice la tunsoarea/freza ei...), drăguță la chip, purta o pereche de ochelari care îmi amintea de o colegă din liceu...genul care tace și face. Face ce și cum îi place/convine ei :)

Avea o rochiță neagră cu fermoar pe care am rugat-o să-mi rezerve mie plăcerea să o dau jos. Despre sâni n-am ce să scriu dar fundul fetei este unul foarte evidențiat! Are și un tatuaj. Foarte micuț! Dacă nu o întrebam probabil că nici nu îl băgăm de seamă.

Am avut parte de săruturi pe corp, FK nu știu dacă face și nici nu am fost curios. Oralul a fost unul protejat. N-am protestat nimic, din cauză că nici nu vorbisem nimic cu ea legat de aspectul ăsta și venisem și cu bani fixi. Nu era cazul să forțez nota...mai ales în condițiile în care întâlnirea cu ea venise ca un oarecare bonus.

Cum ziceam, oralul a fost unul protejat. N-am prea multe de apreciat la capitolul ăsta. La bile nu se concentrează :)

ÃŽn schimb la sex normal, este o fată ce se implică. Se desfășoară pe mute, nu mă pot pronunța cât de mult îi face ei plăcere tot actul, dar a fost prezentă și implicată. Te strânge în brațe, te sărută (pe trup), mai gâfâie... :)

Am schimbat vreo 3-4 poziții iar la un moment dat am zis să o lăsăm așa, că parcă nu simțeam o pasiune arzătoare între noi. Dar atunci a fost momentul cheie!

Fata a zis să continuăm, a venit (iarăși) ea deasupra mea și a început să se miște atât de bine!! Ușurel și adânc, pătrunzător și pasional, strângându-mă în brațe și respirându-mi în ureche până când am avut o explozie de fericire care și-a găsit sfârșitul într-un strat de latex :)

Pentru cele relatate mai sus, Elena zisă și Maria, a fost fericita câștigătoare a 3 vulturi ce și-au făcut cuib pe un dulăpior înainte de a începe noi scurt metrajul de dragoste aproape fără sonor.

 

ÃŽntorși în bucătărie i-am găsit pe bunul meu coleg și pe Andreea lu' Ivan care stăteau de taină. Ne-am alăturat lor, am mâncat câteva semințe de o calitate deloc bună și ne-am luat la revedere de la fete :)

Eu am plecat mulțumit și mai important d'atât satisfăcut! Șansele să ne revedem sunt infime (ținând cont de mai multe aspecte), țin să-i mulțumesc pe această cale pentru tot și toate Elenei. Zisă și Maria.

Notele sunt toate de 10+++ cu * și cu â™¥ï¸ așa cum se cuvine în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi!

 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! :)

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:București
  • Oras:București

Asta nu-i puțin lucru!!

Mare noroc am avut eu datorită acestei situații extrem de favorabile :)

 

Zilele trecute mă sună un bun prieten și îmi spune că a vorbit cu Andreea lu' Ivan și că are o programare la ea. Până să apuc să îi zic ceva de dulce, îmi spune că a vorbit și cu colega ei, Elena zisă și Maria, și dacă vreau, putem merge la ele.

Cum (mai nou) eu sunt (cam) inapt să obțin o programare, îi zic că sunt de acord și că o vizită la fătuci era chiar binevenită pentru mine.

Bă, e bine să nu te ocupi de absolut nimic, să ai oameni care se ocupe de tot ce trebuie :)

Am pornit cu Camionul către destinație ajungând la marele fix. Primul lucru nasol de care am avut parte a fost că pe stradă erau o grămadă de câini. Era cât pe ce să facem cale'ntoarsă, dar aveam de respectat o programare, nu ne batem joc.

Al doilea lucru nasol, este că fetele stau la 4! Cel puțin așa îți comunică la interfon, eu rămân la impresia că am urcat 5 etaje...pe scări! Pentru mine nu a fost neapărat o problemă (sunt obișnuit), dar colegul meu abia își mai trăgea sufletul când am ajuns la fete.

Ne-am așezat în bucătărie să fumam o țigară și să bem ceva din partea casei, că doar eram oaspeți :)

Am avut parte și de o mică socializare, dar doar mică. Ori eram noi prea obosiți ori nu am inspirat mare chef de vorbă fetelor...ori erau și ele obosite! Nu știu sigur :)

 

Am făcut perechile și eu împreună cu Elena ne-am retras în living și ne-am văzut de ale noastre.

Elena (zisă și Maria) este o fată înăltuță, chiar și fără ajutorul toacelor, tenul alb și cu miros de flori, părul negru (cred că bob îi zice la tunsoarea/freza ei...), drăguță la chip, purta o pereche de ochelari care îmi amintea de o colegă din liceu...genul care tace și face. Face ce și cum îi place/convine ei :)

Avea o rochiță neagră cu fermoar pe care am rugat-o să-mi rezerve mie plăcerea să o dau jos. Despre sâni n-am ce să scriu dar fundul fetei este unul foarte evidențiat! Are și un tatuaj. Foarte micuț! Dacă nu o întrebam probabil că nici nu îl băgăm de seamă.

Am avut parte de săruturi pe corp, FK nu știu dacă face și nici nu am fost curios. Oralul a fost unul protejat. N-am protestat nimic, din cauză că nici nu vorbisem nimic cu ea legat de aspectul ăsta și venisem și cu bani fixi. Nu era cazul să forțez nota...mai ales în condițiile în care întâlnirea cu ea venise ca un oarecare bonus.

Cum ziceam, oralul a fost unul protejat. N-am prea multe de apreciat la capitolul ăsta. La bile nu se concentrează :)

ÃŽn schimb la sex normal, este o fată ce se implică. Se desfășoară pe mute, nu mă pot pronunța cât de mult îi face ei plăcere tot actul, dar a fost prezentă și implicată. Te strânge în brațe, te sărută (pe trup), mai gâfâie... :)

Am schimbat vreo 3-4 poziții iar la un moment dat am zis să o lăsăm așa, că parcă nu simțeam o pasiune arzătoare între noi. Dar atunci a fost momentul cheie!

Fata a zis să continuăm, a venit (iarăși) ea deasupra mea și a început să se miște atât de bine!! Ușurel și adânc, pătrunzător și pasional, strângându-mă în brațe și respirându-mi în ureche până când am avut o explozie de fericire care și-a găsit sfârșitul într-un strat de latex :)

Pentru cele relatate mai sus, Elena zisă și Maria, a fost fericita câștigătoare a 3 vulturi ce și-au făcut cuib pe un dulăpior înainte de a începe noi scurt metrajul de dragoste aproape fără sonor.

 

ÃŽntorși în bucătărie i-am găsit pe bunul meu coleg și pe Andreea lu' Ivan care stăteau de taină. Ne-am alăturat lor, am mâncat câteva semințe de o calitate deloc bună și ne-am luat la revedere de la fete :)

Eu am plecat mulțumit și mai important d'atât satisfăcut! Șansele să ne revedem sunt infime (ținând cont de mai multe aspecte), țin să-i mulțumesc pe această cale pentru tot și toate Elenei. Zisă și Maria.

Notele sunt toate de 10+++ cu * și cu â™¥ï¸ așa cum se cuvine în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi!

 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! :)

Buna și mersi pentru aceasta recenzie lunga .

Ești un băiat tare amuzant și de treaba ,m-am simțit foarte bine in compania . Si sa ști ca mie mi se par foare bune semințele 😂😂😂😘😘😘. Ma bucur ca ai plecat mulțumit . 🤗🤗

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...