Sari la conținut

Antonia (0728386584)


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare tuturor. Astazi am reusit sa ajung si eu la @antonia901 dupa ffff multe incercari care s-au sfarsit cu nesincronizarea noastra. Am ales sa stau o ora. Am intrat, ma astepta imbracata frumos, am fost la dus, am inceput cu un masaj dupa care a continuat cu un oral care nu a fost rau deloc, doar ca eu personal am avut parte si de mai bun. Actiunea a continuat cu ea deasupra dar cu spatele la mine, cu o priveliste ffffff sexy, excitanta si totate cele, unde s-a si terminat povestea 🤣🤣🤣. Am sa mai revin daca ne mai sincronizam pana o sa plece.

Multumesc @antonia901 si sper sa ne revedem. 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 14 ore, unoarecareanonim a spus:

Salutare tuturor. Astazi am reusit sa ajung si eu la @antonia901 dupa ffff multe incercari care s-au sfarsit cu nesincronizarea noastra. Am ales sa stau o ora. Am intrat, ma astepta imbracata frumos, am fost la dus, am inceput cu un masaj dupa care a continuat cu un oral care nu a fost rau deloc, doar ca eu personal am avut parte si de mai bun. Actiunea a continuat cu ea deasupra dar cu spatele la mine, cu o priveliste ffffff sexy, excitanta si totate cele, unde s-a si terminat povestea 🤣🤣🤣. Am sa mai revin daca ne mai sincronizam pana o sa plece.

Multumesc @antonia901 si sper sa ne revedem. 

Iartă maaa , posibil sa fi fost din cauza ca m a tras curentul și aveam gâtul înțepenit parțial 😬 data viitoare promit sa ma revanșez pe acest aspect ♥️♥️.  Iti multumesc și eu ,de vizita 🥰

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Daaaa... frumoasa Antonia. 

 

Având ieri o treabă ... "feroviară",  în urbea Constanței,  după un aranjament/ schimbat de "drum" cu colegul de birou... am căutat-o pe Antonia( era pe lista cu noutăți), iar "neuronul" dorea tot ceva "nou".

 

 

Contactat după 12:00 prin whatsapp, stabilit o şedintă pe la 16:00( atunci avea disponibil). Verificat  cu o oră înainte, programarea este confirmată. 

 

Locația: Primit locație prin Whatsapp,  GPS-ul m-a dus prin zona City Mall, parcare facilă.

O garsonieră mare, curată,  aerisită,  cu o baie cu tot ce trebuie, diverse geluri de duş, prosop curat, uscat, apă de gură.

Singură in locație. 

 

Urc la adresa indicată... după usă,  

WOW... WOW, 

mă surprinde o fată cu un chip foarte frumos, zâmbitor...care completa perfect pozele de pe Nimfomane( ca la puzzle, aveam acum şi piesa lipsă) ale trupului voluptos şi ademenitor. Un pupic pe obraji, făcut cunoștință. Fiind înfrigurat mă cer la baie, primit prosopul curat și uscat (da, putea fi mai mare), mers la duș pentru împrospătare, geluri pe alese( am văzut trei...dar nu eram la inspecție), apă de gură.

 

Când ies... în patul mare, în toată splendoarea goliciunii ei, Antonia cea frumoasă, îi zic/ fac mental  o poză, două... o rog să se desmierde ca o pisicuță, să se miște/ răsucească încetișor ca să o admir/ fotografiez mental: foarte frumoasă la chip și un trup pe măsură, frumos şi voluptuos. Înaltă,  picioare lungi, drepte, un trup svelt, bine-bine proportionat, sânii mari , rotunzi( şi grei, am să-i simt, pietroşi),aureole rozalii, piercing la buric, sexy, picioarele lungi, foarte drepte... răsucire, ufff, un fund rotund, nu mai rezist, urc pe pat, "pun" mâna pe buci, apuc, strâng, ufff, pietros "rău", fund superb( un coleg să-i facă niște poze acestui fund: CEL MAI ROTUND ȘI MAI FRUMOS FUND din câte am văzut eu).

 

Îi zic, ştie. 

 

Continuu cu atingerile,  picioarele cu o musculatură fermă, pietroasă, foarte excitant, te apucă nechezatul, intri în "călduri". Mijlocul definit, şoldurile voluptoase, cu un mijloc, da, cu puțină burtică,  aşa cum îi trebuie unei femei voluptoase,  bună de futut, pierce- ul o completare vizuală excitantă,  ajung la sâni, (-Of, Doamne!), mari, rotunzi, pietroşi, grei în palmele mele. Antonia, un chip angelic( pare mult mai tânără decât zice că are) cu un trup voluptuos, bine- bine proporționat, perfectă pentru ne-amatorii de skinny, nu trebuie să "cauți" cu "pipeta" mostre, este o femeie completă,  iți oferă,  total, sentimentul ca ai găsit FEMEIA( ... și gătește, mi-a zis, deci e numai bună de "luat" acasă). După ce îi dezmierd/ strâng încă o dată sânii pietroşi, mozolit cu limba sfârcurile rozalii, erecte, urc spre gât, ne privim in ochi( ce bine ar fi mers sărutatul, dar, deh, nu e în meniu, nici contra cost, am întrebat-o), o pup pe chip și ochi.

Mă pun pe pat cu fața în sus să-i dau "oportunitatea" fetei ca să arate ce "poate". Și,  da, știe fata: începe cu sărutări mici pe gât,  coboară la sfârcuri, mă muşcă încetișor de unul, coboară încetișor spre micro-penisul meu(da, e mititel, după stresul de peste zi... plus frigul de-afară), ia un șervețel pentru

re-fresh( scame de  prosop, etc), verificat vizual, trec "examenul" pentru oral neprotejat: începe cu pupici, îl ia, protector, pe tot in gurița-i fierbinte, ce bine era la caldurică, protector, îi spun să îl țină așa,  să-l lase să crească/ simtă înăuntrul guriței fierbinți, şi, da, crește repede la unduirile ascunse ale limbii ei, sorbindu-l senzual... apoi, având o lungime "operațională"(cred eu!), incepe să-l scoată,  plescăind, sus-jos, la cald- la răcoare, are o tehnica soft la oral, suavă,  nu hulpav-sportiv, este ca o iubită care explorează, descoperă, pipăie cu limba, "măsoară" cu adâncimea guriței ei( la mine nu-i o "problemă"), luat tot, ademenitor, în gura-i primitoare.

Dar, cum era prea "mult", o întorc în 69, uffff, ce priveliște,  o păsarică adolescentină, labiile apropiate, ca un mic fluturaş la "raport", înainte de zbor, eu, curios-nerabdător, îi desfac petalele, apare un roz interior, iar clitorisul, mititel de tot, roz... nu mai rezist, îi "trag" o llimbă încordată direct pe el... Antonia tresare surprinsă,  scăpând pula din guriță... continui să-i sărut/ling/plescăi pizdulicea cea roz, care răspundea, umezindu-se, sug clitorisul foarte mic, apoi "cuprind" toată pizdulicea( este micuță, " încape" toată în gură). Antonia continua suptul( aveam o mână pe capul ei, de ghidat/ ritmat/ apăsat, o ia pe toată... bine, nici nu o "speriasem" cu ceva enormitate... deci putea), cealaltă mână era ocupată cu explorarea trupului ei, strâns de şolduri, apucat de sânii grei şi pietroşi. O întrerup din supt, iar eu din lins,  o trag/ culisând pe sub ea, o sarut/ ling la pierce-ing, mă uit spre ochii ei printre sânii rotunzi( o vedere "priceless", merita o poză așa), o las/ trag peste trupul meu, ca să-i simt pe trupul meu sânii ei grei-pietroşi,  ufff, sublim... o culisez mai mult până ajung cu pula între sânii ei, îi strânge cu mainile... sufocându-mi pulicika vibrândă, apoi revine la ... supt...

... când se apropie momentul, ne ridicăm repede( prezervativul era la îndemână, ca să nu "pierdem" erecția), pune prezervativul expert, cu gurița, rulândul pe toată lungimea, o cer în poziția căpriță, i-o înfig încetișor, apoi intră toată ( atâta cât am eu) în pizda udă (da, era udă,  nu a avut nevoie de lubrifiant, cum zic unii colegi). Este udă, fierbinte, stramtă intre bucile alea minunate. Priveliște fantastică,  înfipt în fundul ei pietros( normal, in pizda udă), un fund rotund( nu, nu este de împărăteasă,  încă este un fund superb vizual, rotund-obraznic, de fată adolecentină, pietros la atingere, solduri tari -"mânere" superbe la "tras" in pulă. Fundul pare "mare" pentru ca este o fată înaltă, este o iluzie optică.

 Poziția capră,  cu umerii lipiți pe pat, mâinile înainte,  sânii  " presați"(  verificat cu mâinile, strâns "tăricel"), oferă o priveliște,  care, la schimbarea de unghiuri de penetrare, cu unduiri "şirete" ale mândrei...produc o descarcare completă a coaielor, ritmate de gemetele ei, frumos sincronizate cu "mugetul" meu gurural. O palmă apreciativă pe buca tare... apoi, asta e!...scos mădularul vlăguit in prezervativul protector.  Antonia se întoarec, îmi scoate "eroul" din preze, igienizare cu servețel,  merg apoi la dush.

Revenit, mă îmbrac, vorbim vrute-nevrute.

Da, cu Antonia ai trăiri erotice totale, cu o femeie...dar și emoții date de o fecioară( are un râs cristalin-adolescentin, care mă ațâță teribil).

Un trup frumos cu un FUND pietros-rotund-obraznic-superb și sânii, de asemenea, rotunzi- obraznici,  mari-grei (cred că un D ), pietroşi, tot trupul Antoniei are o musculatură  natural- tare (dar nu muşchi vizibili ca la cele care fac sală), este naturală, feminină, pielea este albă, rozul este unde trebuie( buze( ah, ce le-aş fi sărutat), la sfarcuri, la pizdulice, la clitoris... este feminină în exprimare, senzuală, cu un râs adolescentin, la fel și cu un chip frumos, este femeie, nu este pentru amatorii de skinny.

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

O fată frumoasă,  sensibilă( când simte respect, oferă ),...sper să o mai "prind" până pleacă...

 

 

Igiena : 10 tocmai făcuse duş, miroase frumos, toată delicioasă și parfumată. Eu, facut duș de re-fresh( tot corpul săpunit, insistat pe chip, mădular, curuleț, subraț,  cum bine zice Antonia, săpunit, aşa se arată respectul pentru celălalt,  printr-o igienă completă,  ne-mirositoare, ne-mâzgos-lipicios la sărutat)

 

 

 

OP: un oral frumos cu deep( cu ce "am"  eu îndotare), lins, cu salivă...e pe senzual, e foarte bine-bine pentru mine, dă erecții totale.

 

NP: azi, doar căpriță, se unduieşte bine-n pulă, cu contre bine sincronizate, naturale, geme foarte senzual... 

 

Gfe: este foarte naturală,  azi mai mult ingenuă, m-a cucerit, poate, mai târziu îi "văd" şi latura mai porno, cum zic unii colegi.

 

 

 

Cadou: o oră 250 cu ONP( după inspecție). Nu e deloc pe grabă, e o persoană plăcută, cu care m-am simțit bine. Dopamină și serotonină în doze de OD( overdose), cum zicea un coleg... plus un extraaa...

Mulțumesc Antonia pentru senzațiile erotice pe care mi le_ai dăruit. Voi reveni, clar.

 

Mulțumesc colegilor care fac recenzii pentru "ghidare" corespunzătoare.

 

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

 

Sa  aveți zile fierbinți în aceste zile geroase. 

  • Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 4 minute, geosan69 a spus:

Daaaa... frumoasa Antonia. 

 

Având ieri o treabă ... "feroviară",  în urbea Constanței,  după un aranjament/ schimbat de "drum" cu colegul de birou... am căutat-o pe Antonia( era pe lista cu noutăți), iar "neuronul" dorea tot ceva "nou".

 

 

Contactat după 12:00 prin whatsapp, stabilit o şedintă pe la 16:00( atunci avea disponibil). Verificat  cu o oră înainte, programarea este confirmată. 

 

Locația: Primit locație prin Whatsapp,  GPS-ul m-a dus prin zona City Mall, parcare facilă.

O garsonieră mare, curată,  aerisită,  cu o baie cu tot ce trebuie, diverse geluri de duş, prosop curat, uscat, apă de gură.

Singură in locație. 

 

Urc la adresa indicată... după usă,  

WOW... WOW, 

mă surprinde o fată cu un chip foarte frumos, zâmbitor...care completa perfect pozele de pe Nimfomane( ca la puzzle, aveam acum şi piesa lipsă) ale trupului voluptos şi ademenitor. Un pupic pe obraji, făcut cunoștință. Fiind înfrigurat mă cer la baie, primit prosopul curat și uscat (da, putea fi mai mare), mers la duș pentru împrospătare, geluri pe alese( am văzut trei...dar nu eram la inspecție), apă de gură.

 

Când ies... în patul mare, în toată splendoarea goliciunii ei, Antonia cea frumoasă, îi zic/ fac mental  o poză, două... o rog să se desmierde ca o pisicuță, să se miște/ răsucească încetișor ca să o admir/ fotografiez mental: foarte frumoasă la chip și un trup pe măsură, frumos şi voluptuos. Înaltă,  picioare lungi, drepte, un trup svelt, bine-bine proportionat, sânii mari , rotunzi( şi grei, am să-i simt, pietroşi),aureole rozalii, piercing la buric, sexy, picioarele lungi, foarte drepte... răsucire, ufff, un fund rotund, nu mai rezist, urc pe pat, "pun" mâna pe buci, apuc, strâng, ufff, pietros "rău", fund superb( un coleg să-i facă niște poze acestui fund: CEL MAI ROTUND ȘI MAI FRUMOS FUND din câte am văzut eu).

 

Îi zic, ştie. 

 

Continuu cu atingerile,  picioarele cu o musculatură fermă, pietroasă, foarte excitant, te apucă nechezatul, intri în "călduri". Mijlocul definit, şoldurile voluptoase, cu un mijloc, da, cu puțină burtică,  aşa cum îi trebuie unei femei voluptoase,  bună de futut, pierce- ul o completare vizuală excitantă,  ajung la sâni, (-Of, Doamne!), mari, rotunzi, pietroşi, grei în palmele mele. Antonia, un chip angelic( pare mult mai tânără decât zice că are) cu un trup voluptuos, bine- bine proporționat, perfectă pentru ne-amatorii de skinny, nu trebuie să "cauți" cu "pipeta" mostre, este o femeie completă,  iți oferă,  total, sentimentul ca ai găsit FEMEIA( ... și gătește, mi-a zis, deci e numai bună de "luat" acasă). După ce îi dezmierd/ strâng încă o dată sânii pietroşi, mozolit cu limba sfârcurile rozalii, erecte, urc spre gât, ne privim in ochi( ce bine ar fi mers sărutatul, dar, deh, nu e în meniu, nici contra cost, am întrebat-o), o pup pe chip și ochi.

Mă pun pe pat cu fața în sus să-i dau "oportunitatea" fetei ca să arate ce "poate". Și,  da, știe fata: începe cu sărutări mici pe gât,  coboară la sfârcuri, mă muşcă încetișor de unul, coboară încetișor spre micro-penisul meu(da, e mititel, după stresul de peste zi... plus frigul de-afară), ia un șervețel pentru

re-fresh( scame de  prosop, etc), verificat vizual, trec "examenul" pentru oral neprotejat: începe cu pupici, îl ia, protector, pe tot in gurița-i fierbinte, ce bine era la caldurică, protector, îi spun să îl țină așa,  să-l lase să crească/ simtă înăuntrul guriței fierbinți, şi, da, crește repede la unduirile ascunse ale limbii ei, sorbindu-l senzual... apoi, având o lungime "operațională"(cred eu!), incepe să-l scoată,  plescăind, sus-jos, la cald- la răcoare, are o tehnica soft la oral, suavă,  nu hulpav-sportiv, este ca o iubită care explorează, descoperă, pipăie cu limba, "măsoară" cu adâncimea guriței ei( la mine nu-i o "problemă"), luat tot, ademenitor, în gura-i primitoare.

Dar, cum era prea "mult", o întorc în 69, uffff, ce priveliște,  o păsarică adolescentină, labiile apropiate, ca un mic fluturaş la "raport", înainte de zbor, eu, curios-nerabdător, îi desfac petalele, apare un roz interior, iar clitorisul, mititel de tot, roz... nu mai rezist, îi "trag" o llimbă încordată direct pe el... Antonia tresare surprinsă,  scăpând pula din guriță... continui să-i sărut/ling/plescăi pizdulicea cea roz, care răspundea, umezindu-se, sug clitorisul foarte mic, apoi "cuprind" toată pizdulicea( este micuță, " încape" toată în gură). Antonia continua suptul( aveam o mână pe capul ei, de ghidat/ ritmat/ apăsat, o ia pe toată... bine, nici nu o "speriasem" cu ceva enormitate... deci putea), cealaltă mână era ocupată cu explorarea trupului ei, strâns de şolduri, apucat de sânii grei şi pietroşi. O întrerup din supt, iar eu din lins,  o trag/ culisând pe sub ea, o sarut/ ling la pierce-ing, mă uit spre ochii ei printre sânii rotunzi( o vedere "priceless", merita o poză așa), o las/ trag peste trupul meu, ca să-i simt pe trupul meu sânii ei grei-pietroşi,  ufff, sublim... o culisez mai mult până ajung cu pula între sânii ei, îi strânge cu mainile... sufocându-mi pulicika vibrândă, apoi revine la ... supt...

... când se apropie momentul, ne ridicăm repede( prezervativul era la îndemână, ca să nu "pierdem" erecția), pune prezervativul expert, cu gurița, rulândul pe toată lungimea, o cer în poziția căpriță, i-o înfig încetișor, apoi intră toată ( atâta cât am eu) în pizda udă (da, era udă,  nu a avut nevoie de lubrifiant, cum zic unii colegi). Este udă, fierbinte, stramtă intre bucile alea minunate. Priveliște fantastică,  înfipt în fundul ei pietros( normal, in pizda udă), un fund rotund( nu, nu este de împărăteasă,  încă este un fund superb vizual, rotund-obraznic, de fată adolecentină, pietros la atingere, solduri tari -"mânere" superbe la "tras" in pulă. Fundul pare "mare" pentru ca este o fată înaltă, este o iluzie optică.

 Poziția capră,  cu umerii lipiți pe pat, mâinile înainte,  sânii  " presați"(  verificat cu mâinile, strâns "tăricel"), oferă o priveliște,  care, la schimbarea de unghiuri de penetrare, cu unduiri "şirete" ale mândrei...produc o descarcare completă a coaielor, ritmate de gemetele ei, frumos sincronizate cu "mugetul" meu gurural. O palmă apreciativă pe buca tare... apoi, asta e!...scos mădularul vlăguit in prezervativul protector.  Antonia se întoarec, îmi scoate "eroul" din preze, igienizare cu servețel,  merg apoi la dush.

Revenit, mă îmbrac, vorbim vrute-nevrute.

Da, cu Antonia ai trăiri erotice totale, cu o femeie...dar și emoții date de o fecioară( are un râs cristalin-adolescentin, care mă ațâță teribil).

Un trup frumos cu un FUND pietros-rotund-obraznic-superb și sânii, de asemenea, rotunzi- obraznici,  mari-grei (cred că un D ), pietroşi, tot trupul Antoniei are o musculatură  natural- tare (dar nu muşchi vizibili ca la cele care fac sală), este naturală, feminină, pielea este albă, rozul este unde trebuie( buze( ah, ce le-aş fi sărutat), la sfarcuri, la pizdulice, la clitoris... este feminină în exprimare, senzuală, cu un râs adolescentin, la fel și cu un chip frumos, este femeie, nu este pentru amatorii de skinny.

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

O fată frumoasă,  sensibilă( când simte respect, oferă ),...sper să o mai "prind" până pleacă...

 

 

Igiena : 10 tocmai făcuse duş, miroase frumos, toată delicioasă și parfumată. Eu, facut duș de re-fresh( tot corpul săpunit, insistat pe chip, mădular, curuleț, subraț,  cum bine zice Antonia, săpunit, aşa se arată respectul pentru celălalt,  printr-o igienă completă,  ne-mirositoare, ne-mâzgos-lipicios la sărutat)

 

 

 

OP: un oral frumos cu deep( cu ce "am"  eu îndotare), lins, cu salivă...e pe senzual, e foarte bine-bine pentru mine, dă erecții totale.

 

NP: azi, doar căpriță, se unduieşte bine-n pulă, cu contre bine sincronizate, naturale, geme foarte senzual... 

 

Gfe: este foarte naturală,  azi mai mult ingenuă, m-a cucerit, poate, mai târziu îi "văd" şi latura mai porno, cum zic unii colegi.

 

 

 

Cadou: o oră 250 cu ONP( după inspecție). Nu e deloc pe grabă, e o persoană plăcută, cu care m-am simțit bine. Dopamină și serotonină în doze de OD( overdose), cum zicea un coleg... plus un extraaa...

Mulțumesc Antonia pentru senzațiile erotice pe care mi le_ai dăruit. Voi reveni, clar.

 

Mulțumesc colegilor care fac recenzii pentru "ghidare" corespunzătoare.

 

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

 

Sa  aveți zile fierbinți în aceste zile geroase. 

frumos ....daca citea asta Sandra Brawn se lasa de scris .....cred ca nici Antonia nu stia cat de bine arata .....si cat de inspirativa poate fi ...apropo mie imi spunea cand am fost la ea ca i se pare ca este prea grasa ....si eu i-am spus ca glumeste ,ca e perfecta 

  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Chiar acum, geosan69 a spus:

Daaaa... frumoasa Antonia. 

 

Având ieri o treabă ... "feroviară",  în urbea Constanței,  după un aranjament/ schimbat de "drum" cu colegul de birou... am căutat-o pe Antonia( era pe lista cu noutăți), iar "neuronul" dorea tot ceva "nou".

 

 

Contactat după 12:00 prin whatsapp, stabilit o şedintă pe la 16:00( atunci avea disponibil). Verificat  cu o oră înainte, programarea este confirmată. 

 

Locația: Primit locație prin Whatsapp,  GPS-ul m-a dus prin zona City Mall, parcare facilă.

O garsonieră mare, curată,  aerisită,  cu o baie cu tot ce trebuie, diverse geluri de duş, prosop curat, uscat, apă de gură.

Singură in locație. 

 

Urc la adresa indicată... după usă,  

WOW... WOW, 

mă surprinde o fată cu un chip foarte frumos, zâmbitor...care completa perfect pozele de pe Nimfomane( ca la puzzle, aveam acum şi piesa lipsă) ale trupului voluptos şi ademenitor. Un pupic pe obraji, făcut cunoștință. Fiind înfrigurat mă cer la baie, primit prosopul curat și uscat (da, putea fi mai mare), mers la duș pentru împrospătare, geluri pe alese( am văzut trei...dar nu eram la inspecție), apă de gură.

 

Când ies... în patul mare, în toată splendoarea goliciunii ei, Antonia cea frumoasă, îi zic/ fac mental  o poză, două... o rog să se desmierde ca o pisicuță, să se miște/ răsucească încetișor ca să o admir/ fotografiez mental: foarte frumoasă la chip și un trup pe măsură, frumos şi voluptuos. Înaltă,  picioare lungi, drepte, un trup svelt, bine-bine proportionat, sânii mari , rotunzi( şi grei, am să-i simt, pietroşi),aureole rozalii, piercing la buric, sexy, picioarele lungi, foarte drepte... răsucire, ufff, un fund rotund, nu mai rezist, urc pe pat, "pun" mâna pe buci, apuc, strâng, ufff, pietros "rău", fund superb( un coleg să-i facă niște poze acestui fund: CEL MAI ROTUND ȘI MAI FRUMOS FUND din câte am văzut eu).

 

Îi zic, ştie. 

 

Continuu cu atingerile,  picioarele cu o musculatură fermă, pietroasă, foarte excitant, te apucă nechezatul, intri în "călduri". Mijlocul definit, şoldurile voluptoase, cu un mijloc, da, cu puțină burtică,  aşa cum îi trebuie unei femei voluptoase,  bună de futut, pierce- ul o completare vizuală excitantă,  ajung la sâni, (-Of, Doamne!), mari, rotunzi, pietroşi, grei în palmele mele. Antonia, un chip angelic( pare mult mai tânără decât zice că are) cu un trup voluptuos, bine- bine proporționat, perfectă pentru ne-amatorii de skinny, nu trebuie să "cauți" cu "pipeta" mostre, este o femeie completă,  iți oferă,  total, sentimentul ca ai găsit FEMEIA( ... și gătește, mi-a zis, deci e numai bună de "luat" acasă). După ce îi dezmierd/ strâng încă o dată sânii pietroşi, mozolit cu limba sfârcurile rozalii, erecte, urc spre gât, ne privim in ochi( ce bine ar fi mers sărutatul, dar, deh, nu e în meniu, nici contra cost, am întrebat-o), o pup pe chip și ochi.

Mă pun pe pat cu fața în sus să-i dau "oportunitatea" fetei ca să arate ce "poate". Și,  da, știe fata: începe cu sărutări mici pe gât,  coboară la sfârcuri, mă muşcă încetișor de unul, coboară încetișor spre micro-penisul meu(da, e mititel, după stresul de peste zi... plus frigul de-afară), ia un șervețel pentru

re-fresh( scame de  prosop, etc), verificat vizual, trec "examenul" pentru oral neprotejat: începe cu pupici, îl ia, protector, pe tot in gurița-i fierbinte, ce bine era la caldurică, protector, îi spun să îl țină așa,  să-l lase să crească/ simtă înăuntrul guriței fierbinți, şi, da, crește repede la unduirile ascunse ale limbii ei, sorbindu-l senzual... apoi, având o lungime "operațională"(cred eu!), incepe să-l scoată,  plescăind, sus-jos, la cald- la răcoare, are o tehnica soft la oral, suavă,  nu hulpav-sportiv, este ca o iubită care explorează, descoperă, pipăie cu limba, "măsoară" cu adâncimea guriței ei( la mine nu-i o "problemă"), luat tot, ademenitor, în gura-i primitoare.

Dar, cum era prea "mult", o întorc în 69, uffff, ce priveliște,  o păsarică adolescentină, labiile apropiate, ca un mic fluturaş la "raport", înainte de zbor, eu, curios-nerabdător, îi desfac petalele, apare un roz interior, iar clitorisul, mititel de tot, roz... nu mai rezist, îi "trag" o llimbă încordată direct pe el... Antonia tresare surprinsă,  scăpând pula din guriță... continui să-i sărut/ling/plescăi pizdulicea cea roz, care răspundea, umezindu-se, sug clitorisul foarte mic, apoi "cuprind" toată pizdulicea( este micuță, " încape" toată în gură). Antonia continua suptul( aveam o mână pe capul ei, de ghidat/ ritmat/ apăsat, o ia pe toată... bine, nici nu o "speriasem" cu ceva enormitate... deci putea), cealaltă mână era ocupată cu explorarea trupului ei, strâns de şolduri, apucat de sânii grei şi pietroşi. O întrerup din supt, iar eu din lins,  o trag/ culisând pe sub ea, o sarut/ ling la pierce-ing, mă uit spre ochii ei printre sânii rotunzi( o vedere "priceless", merita o poză așa), o las/ trag peste trupul meu, ca să-i simt pe trupul meu sânii ei grei-pietroşi,  ufff, sublim... o culisez mai mult până ajung cu pula între sânii ei, îi strânge cu mainile... sufocându-mi pulicika vibrândă, apoi revine la ... supt...

... când se apropie momentul, ne ridicăm repede( prezervativul era la îndemână, ca să nu "pierdem" erecția), pune prezervativul expert, cu gurița, rulândul pe toată lungimea, o cer în poziția căpriță, i-o înfig încetișor, apoi intră toată ( atâta cât am eu) în pizda udă (da, era udă,  nu a avut nevoie de lubrifiant, cum zic unii colegi). Este udă, fierbinte, stramtă intre bucile alea minunate. Priveliște fantastică,  înfipt în fundul ei pietros( normal, in pizda udă), un fund rotund( nu, nu este de împărăteasă,  încă este un fund superb vizual, rotund-obraznic, de fată adolecentină, pietros la atingere, solduri tari -"mânere" superbe la "tras" in pulă. Fundul pare "mare" pentru ca este o fată înaltă, este o iluzie optică.

 Poziția capră,  cu umerii lipiți pe pat, mâinile înainte,  sânii  " presați"(  verificat cu mâinile, strâns "tăricel"), oferă o priveliște,  care, la schimbarea de unghiuri de penetrare, cu unduiri "şirete" ale mândrei...produc o descarcare completă a coaielor, ritmate de gemetele ei, frumos sincronizate cu "mugetul" meu gurural. O palmă apreciativă pe buca tare... apoi, asta e!...scos mădularul vlăguit in prezervativul protector.  Antonia se întoarec, îmi scoate "eroul" din preze, igienizare cu servețel,  merg apoi la dush.

Revenit, mă îmbrac, vorbim vrute-nevrute.

Da, cu Antonia ai trăiri erotice totale, cu o femeie...dar și emoții date de o fecioară( are un râs cristalin-adolescentin, care mă ațâță teribil).

Un trup frumos cu un FUND pietros-rotund-obraznic-superb și sânii, de asemenea, rotunzi- obraznici,  mari-grei (cred că un D ), pietroşi, tot trupul Antoniei are o musculatură  natural- tare (dar nu muşchi vizibili ca la cele care fac sală), este naturală, feminină, pielea este albă, rozul este unde trebuie( buze( ah, ce le-aş fi sărutat), la sfarcuri, la pizdulice, la clitoris... este feminină în exprimare, senzuală, cu un râs adolescentin, la fel și cu un chip frumos, este femeie, nu este pentru amatorii de skinny.

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

O fată frumoasă,  sensibilă( când simte respect, oferă ),...sper să o mai "prind" până pleacă...

 

 

Igiena : 10 tocmai făcuse duş, miroase frumos, toată delicioasă și parfumată. Eu, facut duș de re-fresh( tot corpul săpunit, insistat pe chip, mădular, curuleț, subraț,  cum bine zice Antonia, săpunit, aşa se arată respectul pentru celălalt,  printr-o igienă completă,  ne-mirositoare, ne-mâzgos-lipicios la sărutat)

 

 

 

OP: un oral frumos cu deep( cu ce "am"  eu îndotare), lins, cu salivă...e pe senzual, e foarte bine-bine pentru mine, dă erecții totale.

 

NP: azi, doar căpriță, se unduieşte bine-n pulă, cu contre bine sincronizate, naturale, geme foarte senzual... 

 

Gfe: este foarte naturală,  azi mai mult ingenuă, m-a cucerit, poate, mai târziu îi "văd" şi latura mai porno, cum zic unii colegi.

 

 

 

Cadou: o oră 250 cu ONP( după inspecție). Nu e deloc pe grabă, e o persoană plăcută, cu care m-am simțit bine. Dopamină și serotonină în doze de OD( overdose), cum zicea un coleg... plus un extraaa...

Mulțumesc Antonia pentru senzațiile erotice pe care mi le_ai dăruit. Voi reveni, clar.

 

Mulțumesc colegilor care fac recenzii pentru "ghidare" corespunzătoare.

 

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

 

Sa  aveți zile fierbinți în aceste zile geroase. 

Am rămas plăcut fără cuvinte și șocată că cineva și a dedicat timp pentru a-mi scrie atâtea cuvinte ,laude, vorbe frumoase ! Nu mi a permis timpul sa ți răspund cum trebuie pe wapp, dar bravo , In primul rând pentru gândirea pe care o ai, ști sa subliniezi perfect trăsăturile și trăirea cu o femeie ,ști sa apreciezi și sa privești mai departe de ceea ce prezintă și sa pui evidență până și cel mai mic  detaliu observat la ea în asa fel încât să I pui un mare zâmbet pe față! Îți mulțumesc, ca ai știut sa apreciezi poate și ceea ce am uitat eu sa mai apreciez sau sa admir la mine, ești un om minunat cu o mare calitate, te respect ! ♥️ 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Chiar acum, gica 1955 a spus:

frumos ....daca citea asta Sandra Brawn se lasa de scris .....cred ca nici Antonia nu stia cat de bine arata .....si cat de inspirativa poate fi ...apropo mie imi spunea cand am fost la ea ca i se pare ca este prea grasa ....si eu i-am spus ca glumeste ,ca e perfecta 

Nu e deloc... grasă.

I-am spus că așa este ea, dă erecții beton, este ea, este frumoasa și voluptoasa Antonia. Dacă ar slăbi, ar intra în pluton, la anonime. Aşa cum este ea acum, este inconfundabilă, este Anotonia (inspiraționala, bine spus).

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 9 minute, gica 1955 a spus:

frumos ....daca citea asta Sandra Brawn se lasa de scris .....cred ca nici Antonia nu stia cat de bine arata .....si cat de inspirativa poate fi ...apropo mie imi spunea cand am fost la ea ca i se pare ca este prea grasa ....si eu i-am spus ca glumeste ,ca e perfecta 

Mai am și eu mici complexe ici colo, am pitici mei pe creier 😅  daar sa știți că încep să bag la cap vorbele voastre ,o vorba bună spusă la momentul potrivit ,contează mult ! 💛

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
1 oră în urmă, geosan69 a spus:

Daaaa... frumoasa Antonia. 

 

Având ieri o treabă ... "feroviară",  în urbea Constanței,  după un aranjament/ schimbat de "drum" cu colegul de birou... am căutat-o pe Antonia( era pe lista cu noutăți), iar "neuronul" dorea tot ceva "nou".

 

 

Contactat după 12:00 prin whatsapp, stabilit o şedintă pe la 16:00( atunci avea disponibil). Verificat  cu o oră înainte, programarea este confirmată. 

 

Locația: Primit locație prin Whatsapp,  GPS-ul m-a dus prin zona City Mall, parcare facilă.

O garsonieră mare, curată,  aerisită,  cu o baie cu tot ce trebuie, diverse geluri de duş, prosop curat, uscat, apă de gură.

Singură in locație. 

 

Urc la adresa indicată... după usă,  

WOW... WOW, 

mă surprinde o fată cu un chip foarte frumos, zâmbitor...care completa perfect pozele de pe Nimfomane( ca la puzzle, aveam acum şi piesa lipsă) ale trupului voluptos şi ademenitor. Un pupic pe obraji, făcut cunoștință. Fiind înfrigurat mă cer la baie, primit prosopul curat și uscat (da, putea fi mai mare), mers la duș pentru împrospătare, geluri pe alese( am văzut trei...dar nu eram la inspecție), apă de gură.

 

Când ies... în patul mare, în toată splendoarea goliciunii ei, Antonia cea frumoasă, îi zic/ fac mental  o poză, două... o rog să se desmierde ca o pisicuță, să se miște/ răsucească încetișor ca să o admir/ fotografiez mental: foarte frumoasă la chip și un trup pe măsură, frumos şi voluptuos. Înaltă,  picioare lungi, drepte, un trup svelt, bine-bine proportionat, sânii mari , rotunzi( şi grei, am să-i simt, pietroşi),aureole rozalii, piercing la buric, sexy, picioarele lungi, foarte drepte... răsucire, ufff, un fund rotund, nu mai rezist, urc pe pat, "pun" mâna pe buci, apuc, strâng, ufff, pietros "rău", fund superb( un coleg să-i facă niște poze acestui fund: CEL MAI ROTUND ȘI MAI FRUMOS FUND din câte am văzut eu).

 

Îi zic, ştie. 

 

Continuu cu atingerile,  picioarele cu o musculatură fermă, pietroasă, foarte excitant, te apucă nechezatul, intri în "călduri". Mijlocul definit, şoldurile voluptoase, cu un mijloc, da, cu puțină burtică,  aşa cum îi trebuie unei femei voluptoase,  bună de futut, pierce- ul o completare vizuală excitantă,  ajung la sâni, (-Of, Doamne!), mari, rotunzi, pietroşi, grei în palmele mele. Antonia, un chip angelic( pare mult mai tânără decât zice că are) cu un trup voluptuos, bine- bine proporționat, perfectă pentru ne-amatorii de skinny, nu trebuie să "cauți" cu "pipeta" mostre, este o femeie completă,  iți oferă,  total, sentimentul ca ai găsit FEMEIA( ... și gătește, mi-a zis, deci e numai bună de "luat" acasă). După ce îi dezmierd/ strâng încă o dată sânii pietroşi, mozolit cu limba sfârcurile rozalii, erecte, urc spre gât, ne privim in ochi( ce bine ar fi mers sărutatul, dar, deh, nu e în meniu, nici contra cost, am întrebat-o), o pup pe chip și ochi.

Mă pun pe pat cu fața în sus să-i dau "oportunitatea" fetei ca să arate ce "poate". Și,  da, știe fata: începe cu sărutări mici pe gât,  coboară la sfârcuri, mă muşcă încetișor de unul, coboară încetișor spre micro-penisul meu(da, e mititel, după stresul de peste zi... plus frigul de-afară), ia un șervețel pentru

re-fresh( scame de  prosop, etc), verificat vizual, trec "examenul" pentru oral neprotejat: începe cu pupici, îl ia, protector, pe tot in gurița-i fierbinte, ce bine era la caldurică, protector, îi spun să îl țină așa,  să-l lase să crească/ simtă înăuntrul guriței fierbinți, şi, da, crește repede la unduirile ascunse ale limbii ei, sorbindu-l senzual... apoi, având o lungime "operațională"(cred eu!), incepe să-l scoată,  plescăind, sus-jos, la cald- la răcoare, are o tehnica soft la oral, suavă,  nu hulpav-sportiv, este ca o iubită care explorează, descoperă, pipăie cu limba, "măsoară" cu adâncimea guriței ei( la mine nu-i o "problemă"), luat tot, ademenitor, în gura-i primitoare.

Dar, cum era prea "mult", o întorc în 69, uffff, ce priveliște,  o păsarică adolescentină, labiile apropiate, ca un mic fluturaş la "raport", înainte de zbor, eu, curios-nerabdător, îi desfac petalele, apare un roz interior, iar clitorisul, mititel de tot, roz... nu mai rezist, îi "trag" o llimbă încordată direct pe el... Antonia tresare surprinsă,  scăpând pula din guriță... continui să-i sărut/ling/plescăi pizdulicea cea roz, care răspundea, umezindu-se, sug clitorisul foarte mic, apoi "cuprind" toată pizdulicea( este micuță, " încape" toată în gură). Antonia continua suptul( aveam o mână pe capul ei, de ghidat/ ritmat/ apăsat, o ia pe toată... bine, nici nu o "speriasem" cu ceva enormitate... deci putea), cealaltă mână era ocupată cu explorarea trupului ei, strâns de şolduri, apucat de sânii grei şi pietroşi. O întrerup din supt, iar eu din lins,  o trag/ culisând pe sub ea, o sarut/ ling la pierce-ing, mă uit spre ochii ei printre sânii rotunzi( o vedere "priceless", merita o poză așa), o las/ trag peste trupul meu, ca să-i simt pe trupul meu sânii ei grei-pietroşi,  ufff, sublim... o culisez mai mult până ajung cu pula între sânii ei, îi strânge cu mainile... sufocându-mi pulicika vibrândă, apoi revine la ... supt...

... când se apropie momentul, ne ridicăm repede( prezervativul era la îndemână, ca să nu "pierdem" erecția), pune prezervativul expert, cu gurița, rulândul pe toată lungimea, o cer în poziția căpriță, i-o înfig încetișor, apoi intră toată ( atâta cât am eu) în pizda udă (da, era udă,  nu a avut nevoie de lubrifiant, cum zic unii colegi). Este udă, fierbinte, stramtă intre bucile alea minunate. Priveliște fantastică,  înfipt în fundul ei pietros( normal, in pizda udă), un fund rotund( nu, nu este de împărăteasă,  încă este un fund superb vizual, rotund-obraznic, de fată adolecentină, pietros la atingere, solduri tari -"mânere" superbe la "tras" in pulă. Fundul pare "mare" pentru ca este o fată înaltă, este o iluzie optică.

 Poziția capră,  cu umerii lipiți pe pat, mâinile înainte,  sânii  " presați"(  verificat cu mâinile, strâns "tăricel"), oferă o priveliște,  care, la schimbarea de unghiuri de penetrare, cu unduiri "şirete" ale mândrei...produc o descarcare completă a coaielor, ritmate de gemetele ei, frumos sincronizate cu "mugetul" meu gurural. O palmă apreciativă pe buca tare... apoi, asta e!...scos mădularul vlăguit in prezervativul protector.  Antonia se întoarec, îmi scoate "eroul" din preze, igienizare cu servețel,  merg apoi la dush.

Revenit, mă îmbrac, vorbim vrute-nevrute.

Da, cu Antonia ai trăiri erotice totale, cu o femeie...dar și emoții date de o fecioară( are un râs cristalin-adolescentin, care mă ațâță teribil).

Un trup frumos cu un FUND pietros-rotund-obraznic-superb și sânii, de asemenea, rotunzi- obraznici,  mari-grei (cred că un D ), pietroşi, tot trupul Antoniei are o musculatură  natural- tare (dar nu muşchi vizibili ca la cele care fac sală), este naturală, feminină, pielea este albă, rozul este unde trebuie( buze( ah, ce le-aş fi sărutat), la sfarcuri, la pizdulice, la clitoris... este feminină în exprimare, senzuală, cu un râs adolescentin, la fel și cu un chip frumos, este femeie, nu este pentru amatorii de skinny.

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

O fată frumoasă,  sensibilă( când simte respect, oferă ),...sper să o mai "prind" până pleacă...

 

 

Igiena : 10 tocmai făcuse duş, miroase frumos, toată delicioasă și parfumată. Eu, facut duș de re-fresh( tot corpul săpunit, insistat pe chip, mădular, curuleț, subraț,  cum bine zice Antonia, săpunit, aşa se arată respectul pentru celălalt,  printr-o igienă completă,  ne-mirositoare, ne-mâzgos-lipicios la sărutat)

 

 

 

OP: un oral frumos cu deep( cu ce "am"  eu îndotare), lins, cu salivă...e pe senzual, e foarte bine-bine pentru mine, dă erecții totale.

 

NP: azi, doar căpriță, se unduieşte bine-n pulă, cu contre bine sincronizate, naturale, geme foarte senzual... 

 

Gfe: este foarte naturală,  azi mai mult ingenuă, m-a cucerit, poate, mai târziu îi "văd" şi latura mai porno, cum zic unii colegi.

 

 

 

Cadou: o oră 250 cu ONP( după inspecție). Nu e deloc pe grabă, e o persoană plăcută, cu care m-am simțit bine. Dopamină și serotonină în doze de OD( overdose), cum zicea un coleg... plus un extraaa...

Mulțumesc Antonia pentru senzațiile erotice pe care mi le_ai dăruit. Voi reveni, clar.

 

Mulțumesc colegilor care fac recenzii pentru "ghidare" corespunzătoare.

 

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

 

Sa  aveți zile fierbinți în aceste zile geroase. 

mi-am gasit nasul... geosane , mi-ai dat knockout cu recenzia ta , nici macar eu nu eram in stare sa scriu atit . norocul tau de norocos este ca te-ai sincronizat cu antonia , eu nu am reusit , altfel ai fi putut admira citeva poze asa cum iti doresti .

  • Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 33 minute, vitceibo a spus:

mi-am gasit nasul... geosane , mi-ai dat knockout cu recenzia ta , nici macar eu nu eram in stare sa scriu atit . norocul tau de norocos este ca te-ai sincronizat cu antonia , eu nu am reusit , altfel ai fi putut admira citeva poze asa cum iti doresti .

Dacă ai vreun gând mâine sau sâmbăta, text me , dar cu o oră mai devreme de ora preferată, să te memorez în "agendă " 😽

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
1 hour ago, geosan69 said:

Daaaa... frumoasa Antonia. 

 

Având ieri o treabă ... "feroviară",  în urbea Constanței,  după un aranjament/ schimbat de "drum" cu colegul de birou... am căutat-o pe Antonia( era pe lista cu noutăți), iar "neuronul" dorea tot ceva "nou".

 

 

Contactat după 12:00 prin whatsapp, stabilit o şedintă pe la 16:00( atunci avea disponibil). Verificat  cu o oră înainte, programarea este confirmată. 

 

Locația: Primit locație prin Whatsapp,  GPS-ul m-a dus prin zona City Mall, parcare facilă.

O garsonieră mare, curată,  aerisită,  cu o baie cu tot ce trebuie, diverse geluri de duş, prosop curat, uscat, apă de gură.

Singură in locație. 

 

Urc la adresa indicată... după usă,  

WOW... WOW, 

mă surprinde o fată cu un chip foarte frumos, zâmbitor...care completa perfect pozele de pe Nimfomane( ca la puzzle, aveam acum şi piesa lipsă) ale trupului voluptos şi ademenitor. Un pupic pe obraji, făcut cunoștință. Fiind înfrigurat mă cer la baie, primit prosopul curat și uscat (da, putea fi mai mare), mers la duș pentru împrospătare, geluri pe alese( am văzut trei...dar nu eram la inspecție), apă de gură.

 

Când ies... în patul mare, în toată splendoarea goliciunii ei, Antonia cea frumoasă, îi zic/ fac mental  o poză, două... o rog să se desmierde ca o pisicuță, să se miște/ răsucească încetișor ca să o admir/ fotografiez mental: foarte frumoasă la chip și un trup pe măsură, frumos şi voluptuos. Înaltă,  picioare lungi, drepte, un trup svelt, bine-bine proportionat, sânii mari , rotunzi( şi grei, am să-i simt, pietroşi),aureole rozalii, piercing la buric, sexy, picioarele lungi, foarte drepte... răsucire, ufff, un fund rotund, nu mai rezist, urc pe pat, "pun" mâna pe buci, apuc, strâng, ufff, pietros "rău", fund superb( un coleg să-i facă niște poze acestui fund: CEL MAI ROTUND ȘI MAI FRUMOS FUND din câte am văzut eu).

 

Îi zic, ştie. 

 

Continuu cu atingerile,  picioarele cu o musculatură fermă, pietroasă, foarte excitant, te apucă nechezatul, intri în "călduri". Mijlocul definit, şoldurile voluptoase, cu un mijloc, da, cu puțină burtică,  aşa cum îi trebuie unei femei voluptoase,  bună de futut, pierce- ul o completare vizuală excitantă,  ajung la sâni, (-Of, Doamne!), mari, rotunzi, pietroşi, grei în palmele mele. Antonia, un chip angelic( pare mult mai tânără decât zice că are) cu un trup voluptuos, bine- bine proporționat, perfectă pentru ne-amatorii de skinny, nu trebuie să "cauți" cu "pipeta" mostre, este o femeie completă,  iți oferă,  total, sentimentul ca ai găsit FEMEIA( ... și gătește, mi-a zis, deci e numai bună de "luat" acasă). După ce îi dezmierd/ strâng încă o dată sânii pietroşi, mozolit cu limba sfârcurile rozalii, erecte, urc spre gât, ne privim in ochi( ce bine ar fi mers sărutatul, dar, deh, nu e în meniu, nici contra cost, am întrebat-o), o pup pe chip și ochi.

Mă pun pe pat cu fața în sus să-i dau "oportunitatea" fetei ca să arate ce "poate". Și,  da, știe fata: începe cu sărutări mici pe gât,  coboară la sfârcuri, mă muşcă încetișor de unul, coboară încetișor spre micro-penisul meu(da, e mititel, după stresul de peste zi... plus frigul de-afară), ia un șervețel pentru

re-fresh( scame de  prosop, etc), verificat vizual, trec "examenul" pentru oral neprotejat: începe cu pupici, îl ia, protector, pe tot in gurița-i fierbinte, ce bine era la caldurică, protector, îi spun să îl țină așa,  să-l lase să crească/ simtă înăuntrul guriței fierbinți, şi, da, crește repede la unduirile ascunse ale limbii ei, sorbindu-l senzual... apoi, având o lungime "operațională"(cred eu!), incepe să-l scoată,  plescăind, sus-jos, la cald- la răcoare, are o tehnica soft la oral, suavă,  nu hulpav-sportiv, este ca o iubită care explorează, descoperă, pipăie cu limba, "măsoară" cu adâncimea guriței ei( la mine nu-i o "problemă"), luat tot, ademenitor, în gura-i primitoare.

Dar, cum era prea "mult", o întorc în 69, uffff, ce priveliște,  o păsarică adolescentină, labiile apropiate, ca un mic fluturaş la "raport", înainte de zbor, eu, curios-nerabdător, îi desfac petalele, apare un roz interior, iar clitorisul, mititel de tot, roz... nu mai rezist, îi "trag" o llimbă încordată direct pe el... Antonia tresare surprinsă,  scăpând pula din guriță... continui să-i sărut/ling/plescăi pizdulicea cea roz, care răspundea, umezindu-se, sug clitorisul foarte mic, apoi "cuprind" toată pizdulicea( este micuță, " încape" toată în gură). Antonia continua suptul( aveam o mână pe capul ei, de ghidat/ ritmat/ apăsat, o ia pe toată... bine, nici nu o "speriasem" cu ceva enormitate... deci putea), cealaltă mână era ocupată cu explorarea trupului ei, strâns de şolduri, apucat de sânii grei şi pietroşi. O întrerup din supt, iar eu din lins,  o trag/ culisând pe sub ea, o sarut/ ling la pierce-ing, mă uit spre ochii ei printre sânii rotunzi( o vedere "priceless", merita o poză așa), o las/ trag peste trupul meu, ca să-i simt pe trupul meu sânii ei grei-pietroşi,  ufff, sublim... o culisez mai mult până ajung cu pula între sânii ei, îi strânge cu mainile... sufocându-mi pulicika vibrândă, apoi revine la ... supt...

... când se apropie momentul, ne ridicăm repede( prezervativul era la îndemână, ca să nu "pierdem" erecția), pune prezervativul expert, cu gurița, rulândul pe toată lungimea, o cer în poziția căpriță, i-o înfig încetișor, apoi intră toată ( atâta cât am eu) în pizda udă (da, era udă,  nu a avut nevoie de lubrifiant, cum zic unii colegi). Este udă, fierbinte, stramtă intre bucile alea minunate. Priveliște fantastică,  înfipt în fundul ei pietros( normal, in pizda udă), un fund rotund( nu, nu este de împărăteasă,  încă este un fund superb vizual, rotund-obraznic, de fată adolecentină, pietros la atingere, solduri tari -"mânere" superbe la "tras" in pulă. Fundul pare "mare" pentru ca este o fată înaltă, este o iluzie optică.

 Poziția capră,  cu umerii lipiți pe pat, mâinile înainte,  sânii  " presați"(  verificat cu mâinile, strâns "tăricel"), oferă o priveliște,  care, la schimbarea de unghiuri de penetrare, cu unduiri "şirete" ale mândrei...produc o descarcare completă a coaielor, ritmate de gemetele ei, frumos sincronizate cu "mugetul" meu gurural. O palmă apreciativă pe buca tare... apoi, asta e!...scos mădularul vlăguit in prezervativul protector.  Antonia se întoarec, îmi scoate "eroul" din preze, igienizare cu servețel,  merg apoi la dush.

Revenit, mă îmbrac, vorbim vrute-nevrute.

Da, cu Antonia ai trăiri erotice totale, cu o femeie...dar și emoții date de o fecioară( are un râs cristalin-adolescentin, care mă ațâță teribil).

Un trup frumos cu un FUND pietros-rotund-obraznic-superb și sânii, de asemenea, rotunzi- obraznici,  mari-grei (cred că un D ), pietroşi, tot trupul Antoniei are o musculatură  natural- tare (dar nu muşchi vizibili ca la cele care fac sală), este naturală, feminină, pielea este albă, rozul este unde trebuie( buze( ah, ce le-aş fi sărutat), la sfarcuri, la pizdulice, la clitoris... este feminină în exprimare, senzuală, cu un râs adolescentin, la fel și cu un chip frumos, este femeie, nu este pentru amatorii de skinny.

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

O fată frumoasă,  sensibilă( când simte respect, oferă ),...sper să o mai "prind" până pleacă...

 

 

Igiena : 10 tocmai făcuse duş, miroase frumos, toată delicioasă și parfumată. Eu, facut duș de re-fresh( tot corpul săpunit, insistat pe chip, mădular, curuleț, subraț,  cum bine zice Antonia, săpunit, aşa se arată respectul pentru celălalt,  printr-o igienă completă,  ne-mirositoare, ne-mâzgos-lipicios la sărutat)

 

 

 

OP: un oral frumos cu deep( cu ce "am"  eu îndotare), lins, cu salivă...e pe senzual, e foarte bine-bine pentru mine, dă erecții totale.

 

NP: azi, doar căpriță, se unduieşte bine-n pulă, cu contre bine sincronizate, naturale, geme foarte senzual... 

 

Gfe: este foarte naturală,  azi mai mult ingenuă, m-a cucerit, poate, mai târziu îi "văd" şi latura mai porno, cum zic unii colegi.

 

 

 

Cadou: o oră 250 cu ONP( după inspecție). Nu e deloc pe grabă, e o persoană plăcută, cu care m-am simțit bine. Dopamină și serotonină în doze de OD( overdose), cum zicea un coleg... plus un extraaa...

Mulțumesc Antonia pentru senzațiile erotice pe care mi le_ai dăruit. Voi reveni, clar.

 

Mulțumesc colegilor care fac recenzii pentru "ghidare" corespunzătoare.

 

Repet, un coleg să-i faca niște fotografii corespunzătoare,  mai ales FUNDULUI și SÂNILOR( desigur, chipului frumos nu se poate).

 

Sa  aveți zile fierbinți în aceste zile geroase. 

Cea mai mișto recenzie de pe sectiunea Constanța! Jos palaria! 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 1 oră, geosan69 a spus:

Repet, un coleg să-i facă niște fotografii corespunzătoare, mai ales FUNDULUI și SÂNILOR (desigur, chipului frumos nu se poate aici).

ANTONIA este de TOP, nu-i așa?

Pot sa confirm cu toată încrederea. Păcat ca se retrage ca merita un loc la Top. Eu nu as mai pleca de la ea🤣

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, gica 1955 a spus:

frumos ....daca citea asta Sandra Brawn se lasa de scris .....cred ca nici Antonia nu stia cat de bine arata .....si cat de inspirativa poate fi ...apropo mie imi spunea cand am fost la ea ca i se pare ca este prea grasa ....si eu i-am spus ca glumeste ,ca e perfecta 

braun e nume de foehn pe celebra scriitoare o cheama sandra brown. iar inspirativa corect e  inspirationala ( a spus-o si geosan)

da-o incolo a ajuns sa va corecteze un peste cu 2 clase primare facute la fara frecventa. degeaba ai pensie nesimtita nu ai fost prieten cu scoala. vrei sa pari ceea ce nu esti

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Acum 20 minute, antonia901 a spus:

Dacă ai vreun gând mâine sau sâmbăta, text me , dar cu o oră mai devreme de ora preferată, să te memorez în "agendă " 😽

ok, sefa , incercam , miine .imi scot aparatul de fotografiat de la naftalina si imi frec teava de rugina .

 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Acum 18 minute, vitceibo a spus:

ok, sefa , incercam , miine .imi scot aparatul de fotografiat de la naftalina si imi frec teava de rugina .

 

Da, merită niște fotografii frumoase, erotice. 

Este de TOP, chiar dacă pleacă,  poate sta acolo, mândră, ca să ne "bucure" .

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 55 minute, cabrones2 a spus:

braun e nume de foehn pe celebra scriitoare o cheama sandra brown. iar inspirativa corect e  inspirationala ( a spus-o si geosan)

da-o incolo a ajuns sa va corecteze un peste cu 2 clase primare facute la fara frecventa. degeaba ai pensie nesimtita nu ai fost prieten cu scoala. vrei sa pari ceea ce nu esti

stimate domn pe vremea cand am facut eu scoala ,multa sau putina cata a fost nu exista nici internet nici autocorectoare nici labari care sa caute sa se dea mai destepti decat sunt ..... dar totusi nu este atat de important cum scrii ci cea ce scrii si mai ales cum te exprimi . Si asta nu are nici o legatura nici cu scoala nici cu pensia ci doar cu cei sapte ani de acasa si cu bunul simt personal ,pe care il ai sau nu . Poti sa fi orice doresti tu taran ,maturator ,pucarias ,peste,doctor in gramatica ,academician  .....daca nu ai bun simt tot un nimic esti . Eu nu vreau sa fiu nimic altceva decat sunt  ...sunt deja un pensionar si nimic mai mult ....tu insa prin modul tau de exprimare dovedesti ca esti doar un neadaptat care simte nevoia de atentie ....fie ea si negativa . Poate faptul ca ai picat bacul la romana te-a marcat pe viata . nu stau sa te corectez ....m-as pune la mintea ta si mi-as pierde timp pretios cu tine . De alfel ai observat ca nici nu-ti raspund si nici nu-ti dau cu minus pentru ca nu merita efortul deoarece pentru mine esti doar un NIMENI si un NIMIC . Si apropo de cand am terminat eu scoala si pana acum DEX-ul s-a rescris de 5 ori . Nu este telul meu in viata sa tin pasul cu limba romana imi e de ajuns ca ma fac inteles .....si ca indiferent de timpuri si vremuri am ramas cu ceva ..... cu bun simt . Iar pensia aia nesimtita de care vorbesti nu mi-am dat-o singur mi-a dat-o statul roman ....poate ca a considerat ca vreodata am facut si eu ceva pentru el . Daca te simti capabil si indreptatit si crezi ca acele cunostinte de gramatica te vor ajuta iti doresc si tie sa ai parte de o pensie asa ca tine .....nesimtita . Si apropo indiferent cat de nesimtit vei fi pe viitor asta este prima si ultima replica pe care ti-o dau si nu de alta dar chiar nu am timp pentru  cei ca tine . 

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Acum 25 minute, gica 1955 a spus:

stimate domn pe vremea cand am facut eu scoala ,multa sau putina cata a fost nu exista nici internet nici autocorectoare nici labari care sa caute sa se dea mai destepti decat sunt ..... dar totusi nu este atat de important cum scrii ci cea ce scrii si mai ales cum te exprimi . Si asta nu are nici o legatura nici cu scoala nici cu pensia ci doar cu cei sapte ani de acasa si cu bunul simt personal ,pe care il ai sau nu . Poti sa fi orice doresti tu taran ,maturator ,pucarias ,peste,doctor in gramatica ,academician  .....daca nu ai bun simt tot un nimic esti . Eu nu vreau sa fiu nimic altceva decat sunt  ...sunt deja un pensionar si nimic mai mult ....tu insa prin modul tau de exprimare dovedesti ca esti doar un neadaptat care simte nevoia de atentie ....fie ea si negativa . Poate faptul ca ai picat bacul la romana te-a marcat pe viata . nu stau sa te corectez ....m-as pune la mintea ta si mi-as pierde timp pretios cu tine . De alfel ai observat ca nici nu-ti raspund si nici nu-ti dau cu minus pentru ca nu merita efortul deoarece pentru mine esti doar un NIMENI si un NIMIC . Si apropo de cand am terminat eu scoala si pana acum DEX-ul s-a rescris de 5 ori . Nu este telul meu in viata sa tin pasul cu limba romana imi e de ajuns ca ma fac inteles .....si ca indiferent de timpuri si vremuri am ramas cu ceva ..... cu bun simt . Iar pensia aia nesimtita de care vorbesti nu mi-am dat-o singur mi-a dat-o statul roman ....poate ca a considerat ca vreodata am facut si eu ceva pentru el . Daca te simti capabil si indreptatit si crezi ca acele cunostinte de gramatica te vor ajuta iti doresc si tie sa ai parte de o pensie asa ca tine .....nesimtita . Si apropo indiferent cat de nesimtit vei fi pe viitor asta este prima si ultima replica pe care ti-o dau si nu de alta dar chiar nu am timp pentru  cei ca tine . 

Vă rog frumos, discuțiile pe DG...

nu mai găsim recenzille de atâtea contraziceri, care chiar nu interesează pe nimeni.

Mulțumesc frumos.

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 19 minute, gica 1955 a spus:

stimate domn pe vremea cand am facut eu scoala ,multa sau putina cata a fost nu exista nici internet nici autocorectoare nici labari care sa caute sa se dea mai destepti decat sunt ..... dar totusi nu este atat de important cum scrii ci cea ce scrii si mai ales cum te exprimi . Si asta nu are nici o legatura nici cu scoala nici cu pensia ci doar cu cei sapte ani de acasa si cu bunul simt personal ,pe care il ai sau nu . Poti sa fi orice doresti tu taran ,maturator ,pucarias ,peste,doctor in gramatica ,academician  .....daca nu ai bun simt tot un nimic esti . Eu nu vreau sa fiu nimic altceva decat sunt  ...sunt deja un pensionar si nimic mai mult ....tu insa prin modul tau de exprimare dovedesti ca esti doar un neadaptat care simte nevoia de atentie ....fie ea si negativa . Poate faptul ca ai picat bacul la romana te-a marcat pe viata . nu stau sa te corectez ....m-as pune la mintea ta si mi-as pierde timp pretios cu tine . De alfel ai observat ca nici nu-ti raspund si nici nu-ti dau cu minus pentru ca nu merita efortul deoarece pentru mine esti doar un NIMENI si un NIMIC . Si apropo de cand am terminat eu scoala si pana acum DEX-ul s-a rescris de 5 ori . Nu este telul meu in viata sa tin pasul cu limba romana imi e de ajuns ca ma fac inteles .....si ca indiferent de timpuri si vremuri am ramas cu ceva ..... cu bun simt . Iar pensia aia nesimtita de care vorbesti nu mi-am dat-o singur mi-a dat-o statul roman ....poate ca a considerat ca vreodata am facut si eu ceva pentru el . Daca te simti capabil si indreptatit si crezi ca acele cunostinte de gramatica te vor ajuta iti doresc si tie sa ai parte de o pensie asa ca tine .....nesimtita . Si apropo indiferent cat de nesimtit vei fi pe viitor asta este prima si ultima replica pe care ti-o dau si nu de alta dar chiar nu am timp pentru  cei ca tine . 

bai bosorog tortionar nu imi vorbi mie de bun simt,tu care esti un NESIMTIT ORDINAR. vrei sa iti reproduc cateva posturi de ale tale unde stergeai cu escortele pe jos? cine iti da acest drept? faptul ca ai frecat pula la stat timp de 20 de ani si ai iesit la pensie la 50 de ani fara scoala sau faptul ca te invinge gramatica la orice exprimare? vezi-ti de nepoti,de copii,de baba bai mos libidinos. eu nici nu am dat bacul,nu am scoala dar scriu si vorbesc de 1000 de ori mai bine ca multi de aici,inclusiv ca tine.cand mai vrei sa te caci pe tine in engleza mergi pe ,,goagal'' si citeste (stai prost si la capitolul asta) apoi ,,arunca-te'' si in scris,anal fabetule. tu habar nu ai de limba romana, dar vrei sa te dai grande in engleza, habar nu ai cate escorte rad de tine. dute-n plm de carnatar ca imi pierd timpul cu tine

  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:RO
  • Oras:RO
Acum 26 minute, cabrones2 a spus:

bai bosorog tortionar nu imi vorbi mie de bun simt,tu care esti un NESIMTIT ORDINAR. vrei sa iti reproduc cateva posturi de ale tale unde stergeai cu escortele pe jos? cine iti da acest drept? faptul ca ai frecat pula la stat timp de 20 de ani si ai iesit la pensie la 50 de ani fara scoala sau faptul ca te invinge gramatica la orice exprimare? vezi-ti de nepoti,de copii,de baba bai mos libidinos. eu nici nu am dat bacul,nu am scoala dar scriu si vorbesc de 1000 de ori mai bine ca multi de aici,inclusiv ca tine.cand mai vrei sa te caci pe tine in engleza mergi pe ,,goagal'' si citeste (stai prost si la capitolul asta) apoi ,,arunca-te'' si in scris,anal fabetule. tu habar nu ai de limba romana, dar vrei sa te dai grande in engleza, habar nu ai cate escorte rad de tine. dute-n plm de carnatar ca imi pierd timpul cu tine

La DG vă rugăm frumos... este foarte simplu.

...Și politicos față de ceilalți căutători de "fetițe dulci"...martori fără voie la "certurile" d-voastră. 

O zi luminoasă tuturor.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...