Sari la conținut

Giulia , noua la voi 0727218010


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Deviem de la subiect.

Tu pui anunt cu pozele alteia.

Eu asa ceva vroiam sa gasesc.

Pentru a evita comentariile mele rautacioase cum zici tu pune pozele tale.

Eu unu nu as fi venit.

Desi la fel cum am mai zis ai fost de treaba dar eu vin pentru un anumit tip de fete, platesc un corp nu o fata de treaba😉

O zi buna.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Tocmai am specificat ca am scris cuiva sa imi puna niste poze aici. Pozele mele nu sunt false , nici macar nu iti poti da seama din ele daca sunt grasă sau nu pt ca stateam pe burta 😂😂😂 daca citeai putin mai sus ai fii vazut ca cineva a scris , ca , nu este un corp de invidiat dar nici pe departe cum ai spus tu. Daca , cautai o fata slim atunci gaseai specificat in anunt ''sunt o fata slim''

Cum am precizat si mai sus , induci domnii in eroare ! Bye

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Buna dragilor , serviciile s au schimbat putin ,asadar :

âž¡oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)

âž¡ normal(doar protejat)

âž¡ finalizare corporala

âž¡ 69

âž¡ diferite pozitii (accept orice propunere)

âž¡mângâieri , atingeri , sarutari corporale(din ambele parti)

âž¡ masaj de relaxare

âž¡ masaj erotic

âž¡ foot fetish

🌟Cadoul se ofera inainte pt a nu creea stres pe parcursul actiuniiâ—

🌟100 (30min , o finalizare)

🌟200 (o ora ,2 finalizari)

🚫 nu fac anal

🚫 nu fac finalizare orala saua faciala

🚫 nu accept persoane in stare de ebrietate , cu bile sau cu o atitudine de prost gust (ðŸŸ)

ðŸŒMa adresez domnilor generosi si respectuosi , cu umor si bun simt (la fel cum am întâlnit si pana acum)ðŸŒ

🌠Din cauza faptului ca nu ma pricep sa pun poze aici , va astept pe whatsapp si o sa va trimit acolo !

Progrmaul meu incepe de la ora 06:00 si se termina la ora 23:00 , locatia fiind in Centrul Civic!

Va pup si va astept cu drag!😘😘😘

Link spre comentariu

Am vizitat'o azi pe d'soara Giulia, curios fiind si o sa va las parerile mele:

Contact: whatsapp + apel telefonic, fara probleme

Locatie: Harmanului, langa CEC, garsoniera curata; baia/prosop curate; singura 'eroare' a fost gelul de dus, care nu era in cabina de dus, si era in vecinatatea chiuvetei, sub forma pliculetelor Horeca

Giulia: -sa incepem cu pozele de mai sus, care nu cred ca'i apartin, sau daca este ea, nu sunt recente; inainte de vizita, i'am cerut poze pe wapp si am primit;

-Giulia nu e genul de fata dupa care ti'ai rupe gatul pe strada, insa nu e urata. E adevarat, are ceva burtica, insa nimic exagerat sau deranjant. Fundul putin bombat, nu foarte ferm, sani medii, putin lasati insa placuti la atingere.

-m'a asteptat intr'un body sexy, negru si in cizme inalte.

Igiena: n'am simtit nici un iz suspect, deci nimic de reprosat.

Actiune: - ON (8) executat usor, umed, cu incercari de deep, priviri repetate cu atentie buna la 'vecinatate', lins si supt oute binidităt.

- NP (8) stramta, nu foloseste librifiant; am rulat o singura pozitie, intrebat daca vreau sa schimbam; geme frumos, pare ca'i face placere

Atitudine: foarte amabila, placuta, glumeata, sociabila, pro-client.

Amenda: 100 lei, ceruti inainte de actiune.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare!Sunat si facut programarea cu jumatate de ora inainte!Ajung la locatie ,zona Cec.după usa ma aștepta d soara in prosop( așa cum a zis colegul mai sus), am fost servit cu un pahar de suc, am intrat la dus după ce am lăsat banii pentru o finalizare(100)oral și normal! am primit prosop curat, gel de dus nu am găsit, era doar un săpun lichid!am început acțiunea cu oral cu mângâieri la ooo pe urma normal, schimbat câteva poziții și finalizat!

Note:

Locatia: 8 garsoniera ok!

giulia: aspect cam maxim 7 la chip însă la corp e cam de 5! Par pe spate și par pe sfârcuri și legat de burtica sa știți ca are vreo trei straturi

ON:8 se implica și atenta la ooo

NP: 7 parul acela mi a cam tăiat tot cheful

Igiena: 7, nu a făcut dus in prezenta mea și am simțit și ceva mirosuri( poate nu a făcut dus nici după cel care a fost înaintea mea)

Tarif: 100/finalizare achitati la început

De recomandat: eu nu mai revin

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Nu știu de unde veniti toti aceștia asteptati in prosop !!! Repet , eu nu astept domnii in prosop si ti a confirmat asta si domnul de mai sus , ca imi iau prosopul pe mine la sfarsitul actiunii pt ca urmeaza sa merg la dus !! Din nou aberatii cu acest prosop! Gel de dus aveai daca te uitai putin mai atent (asta in cazul in care chiar ai fost la mine) saau esti cel refuzat de mine 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Daca tot scrieti recenzii cred ca ar fii cazul sa le scrieti si adevărate nu sa le tot înfloriti pe aici ! Intre timp observ ca mi a mai crescut un strat de burta 😂😂 ca mai devreme aveam doar 2 ! Cum va ghicesc eu pe voi sa va astept in prosopelul magic ?😂😂😂ma amuzati tare !

Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov

Salutare colegi! Satul fiind de plictisitele de pe publi, am zis sa îmi încerc norocul aici. Mi-am luat inima în dinți și am contactat-o pe Giulia. Ce-i drept m-am speriat puțin de spusele voastre dar am zis ca de ce nu, mai ales ca programul ei era la fix cu ieșirea mea de la munca.

Am contactat-o pe whatsapp, am primit poze și am stabilit o programare, care a fost și respectata ceea ce ma face sa ii ofer nota 10.

Locatia este lângă CEC, pe Harmanului,garsoniera fiind curata și cu un miros plăcut, bine aerisita. Baia, deși este micuța am primit prosop curat, papuci de casa, geluri de dus sub forma de pliculețe și apa de gura.

Pozele nu știu dacă sunt reale însă cele trimise de ea sunt din locație. Legat de burta nu are nici 2 nici 3 straturi de burta, dar exista putina burtica. Nici urma de par pe spate sau pe sfârcuri. Am fost așteptat într un body maro și în cizme.

Și acum sa ofer și notele :

-ON-10 m a întrebat dacă vreau protejat sau nu, am optat pentru neprotejat, nu s-a ajutat de mana a fost executat ușor, foarte adanc , cu multa saliva și multa atenție la sateliți supt și lins pana am trecut la NP.

-NP-9 am optat pentru poziția "doggy", strâmtă,fără sa folosească lubrifiant, fără urme de par pe spate, cu gemete frumoase, ușor hard, finalizat pe sâni.

-Igiena-10 nu am simțit mirosuri

-Atitudine-10 am fost servit cu o cafea, stat la vorba 10 min, foarte sociabila și înainte și după acțiune

-De recomandat : fiecare merge unde ii place eu recomand mai mult pentru oral

-De revenit : da, daca rămâne la același program.

Plătit 100 de lei inainte de dus

Link spre comentariu

Salut, am fost la Giulia, contact prin wp unde am cerut niste poze ca cele de aici nu sunt elocvente. Si am hotarat sa o vizitez. Locatie pe Harmanului, garsoniera curata, baie curata, prosop curat, papuci de unica folosinta, gel de dus. Giulia este o fata frumoasa undeva pe la 167 cm inaltime, bruneta, zambitoare si foarte comunicativa. Am intrat am inmanat cadoul dupa care am cerut sa merg sa fac o igienizare. Am vrut op care a fost foarte misto, adanc, lent cu atentie la sateliti, cu gemete si priviri porno. Dupa care am trecut la NP unde se umezeste natural si geme frumos. Fata are putina burta, nu este slim, dar atitudinea ei si prestatia ma fac sa mai revin.

Note: Op. 9, np. 9

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...