Sari la conținut

Ella 0751531746


Postări Recomandate

Bună dragilor, mă numesc Ella. Câteva detalii despre mine, am 22 de ani,înălțime 1,70, 53 kg(construcție slim). Voi fi pentru câteva zile în Cluj începând de azi🥰

Tarife/servicii:

🌸 Finalizare-150( oral/normal)

🌸 Ora-250( oral/normal, 2 finalizări)

🌸Anal-50 extra

â—ï¸Oral neprotejat, săruturi în funcție de igiena, normal/ anal doar protejat.

🔅Locație: Str. Alexandru Vaida Voevod Nr.110

â£ï¸Program: 11-23

â£ï¸Topic Oradea :

https://nimfomane.co...51531746/page-7

 

â£ï¸Topic Arad:

 

https://nimfomane.com/forum/topic/167864-alleella-0751531746/

 

 

â£ï¸Anunț Publi:

 

https://www.publi24....245g01748g.html

 

Vă aștept cu drag💋

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator silviudulce
Reputație: 0

Am contactat-o azi pe Ela pe Wapp sa aflu daca pot sa trec pe la ea in seara asta o ora, mi-a spus ca da, asa ca am mers la AVV 110 unde am petrecut 60 de min in compania ei iar in mare lucrurile s-au desfasurat in felul urmator: mi-a deschis usa o fata inalta, slim ca in poze, cu o fatza foarte draguta si machiata cu bun gust care m-a lasat perplex asa incat am uitat sa-i las discret cadoul, apoi odata intrat m-a intrebat daca doresc apa sau suc, optat pt apa, stat la ceva discutii despre haloween si bla bla bla dupa care m-am cerut la dus.

 

Mi-am amintit de cadou asa ca am lasat 250 de lei, purces la dus apoi la primul numar unde am schimbat doua pozitii, in care ea se misca destul de ok, te pupa, imbratiseaza, un mare plus îi acord la misionar ca si-a incolacit picioarele pe langa mine fara sa-i spun, chestie ce imi face placere enorm si care de obicei trebuie sa le spun eu escortelor sa o faca.

 

Are piele fina, carne ferma, funduletul e ok pt doggy, in general pot sa spun ca sexul a fost placut. A propus ea sa treaca in LOT dar pe mine nu ma fascineaza acea pozitie asa ca am refuzat, la fel a fost si cu ON de care nu sunt mare amator dar pe care ea a incercat sa-l initieze, aspectele astea le-am mentionat pt fanii acestor acte secuale, sper sa va ajute cu ceva.

Note, asa fugitiv:

Aspect 9 - fatza frumiasa, corp beton dar sâni micuti, abdomen sculptat. Pozele sunt reale.

Locatie - nush ce sa zic de AVV 110, e o strada unde cred ca tot orasul stie ce se intampla, cred ca e Red light district-ul local haha

NP: 8.5

Atitudine: 10+

 

E o fata foarte laudata dar isi merita recenziile bune de pe Oradea asa ca i-as mai face o vizita in care sa incercam si anal.

 

Acum urmeaza sa ma uit la Champions League in timp ce savurez sarmale cu smantana si pot spune la finalul zilei ca a fost una frumoasa, asa zile sa tot fie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...