Sari la conținut

Andreea 0731690688


Postări Recomandate

Salut stimați colegi. Poposind prin Pitesti am descoperit acest anunț și am zis sa încerc,pentru ca pozele sunt frumoase. Am sunat,discutat servicii:150 o finalizare,250 ora,300 cu anal inclus. Am ajuns la locație pe lângă teatru in centru,pozele sunt ale ei cred,dar făcute mai demult timp cred,acum se

vede ca au mai trecut anii,dar oricum arată bine fata. ÃŽnmânat 150 o finalizare,am mers la dus pentru o împrospătare, și am trecut la acțiune. A început cu oralul neprotejat,binișor,încearcă și Deep dar foarte puțin. După cca 1 min a vrut sa pună prezervativul la care eu i-am zis ca mai vreau oral,iar ea îmi zică ca mai vreau dar cam trece timpul și sa fac și eu ceva. Pe bune??? După 1 minut? A mai făcut puțin apoi am trecut la Căprița și am finalizat după nici 5 minute cred 😂. Sper ca m-am conformat in timpul stabilit 😂😂. Data viitoare poate voi plăti 300 sa văd cât timp îmi da. Fata este ok,dar faza cu timpul ii strica toate pozele. O zi buna.

Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot și eu
  • Oras:Unde pot și eu

Cred ca a mai apărut un guvid pe piața piteșteana, numai, ca a emancipat, mai baga și una strâmbă sa fie credibil!pozele sunt furate, dar frățiorul meu, cum dracu faci tu o recenzie fără date exacte de identificare, proveniență anunț, locație, descriere escorta incluzând și semne particulare etc. ? Sa fi grăbit și sa revi? Sau ai fost sarcastic? Oricum vine iarăși carantina și sa vezi ce se fut și pe mai puțin sau fac foamea cu gândul ca luau 300 lei în 30 de minute 🤭. "Naiv" este cine da nu cine cere 🤭🤭🤭

Link spre comentariu

Normal ca atunci când am zis ca revin cu 300 am fost sarcastic frate,și nu sunt nici guvid,dacă ai mai citi din recenziile mele poate te-ar duce capul sa deduci. Și am scris și locația unde sta,nr de tel,dacă tu vrei și CNP- ul du-te frate plătește și îl vei avea. O zi buna.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor

hai sa va lamuresc eu putin...

pozele sunt fake dar seamana destul de bine, ori sunt poze mai vechi, eu o stiu de ceva timp, am facut cateva vizite la ea ....momentan e prin bucuresti de aici si postul baiatului din buc, cat despre ea e o femeie in jur de 29-32 de ani, arata bine, inalta, blonda, siliconata, cat despre servicii eu am stat numai cate o ora si sa comportat foarte frumos, a fost ok din toate punctele de vedere, de aceea am mai revenit, probabil la o finalizare isi schimba comportamentul chiar nu stiu si nu inteleg, pentru mine unul a fost bine, in rest nu stiu, plus finalizare orala extra parca 50 lei !

  • Like 1
  • Minus 1

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...